Eşim ve tutumu

Bende artık böyle düşünüyorum

Adam hiç burnundan kıl aldırmıyor.
Yok yere yıkılacak yuva.
Ben sessiz kalamaz çirkinleşirdim gibi geliyor.
Başlarım senin abine de sana da diye bir cinnet......
Adam değilmiş eşiniz.
Size "sen de haklısın ama abim de babam gibidir şudur budur az sabret vay şöyle vay böyle" falan deseydi, az gönül alsaydı belki bu kadar takmazdınız.
Ama hakkaten adam değil eşiniz......

Adamın eşşşek kadar abısınden sıze ne ya.kursun kendıne düzen.boyle bır saygısızlık hadsizlık olabılır mı. İstedigin kadar deger ver banane.o zaman abısıne ev acsın ayrı kuma gibi. Aaaa delırmıs millet ya.hayatta kabul edilebılır bir sey degil

Hemen ayrılalım lafı edenler hep kaybedenlerdir. Benim eski eşim de öyle bı tıp idi. Elinde patladı. Eşiniz bu konuda net belli. Senin de 2. Evliliğin olduğu için ayrılamazsin düşüncesinde bence.Yoksa bu kadar katı olmazdı bence.

Kocanız kötü birisi değilse nasıl davranacağını bilmiyor.
1- kesinlikle piskologa gidin.
2- kocanız ne yapması nasıl davranması gerektiğini bilmiyorsa bunu ona anlatabilecek arkadaşlarına durumu iletin ( ama habersiz olsun doğal)
3- kocanıza abisinden daha önemli birisi olduğunuzu biraz zamana yayarak öğretmeye çalışın
4- ayrılalım bitti öyle böyle çok erken çok yıkıcı kelimeler gerek yok
5- bir bireysiniz bunu da dikkate alın karşı tarafın bunu anlaması lazım
6- bol bol dua edin
7- eşinizle Beraber gidip gelebileceginiz makul ve örnek davranış sergileyebilecek evli arkadaşlarınız varsa sık sık gidip gelin kocanız görerek ögrenir belki
8- Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…