- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
bende de bır senedır aynı durum var. Sabah erken kalkacagımı bıle bıle, herkes uykuya cekılsın de ben kadınlarjlubune bakayım. Gazete okuyayım hatta bıraz oyun oynayayım dıye beklıyorum. Esım de hafıf serzenıste bulunuyor ama sile getırmıyor sımdılıl. 12 gubu burlıkte yattıko uyuyunca yataktan kalkıp oturma odasına gectımİyi geceler arkadaşlar... Dert midir bilmiyorum ama eşim uykuya dalmadan önce yaa bilgisayardan dizi film vs izliyor ya da otırma odasında TV karşısında uyuyakalıyo ve ben her seferinde '' Hadi kalk yerimize yatalım '' diyorum... Bıktım bu durumdan. Birincisi bilgisayar çok ses çıkarıyor ve ben hemen hemen her gece eşimin bebek gibi uykuya dalmasını bekleyip bilgisayarı kapatıp öyle uyuyorum ve uykusuz kalıyorum.... İkincisi eğer TV karşısında uyuyakalmış ise hem o ter ve vücut kokusu sanki salona o kanepeye siniyor hem de takıntılı olduğum için yine her gece o koltuğun minderlerini düzeltmeden uyuyamıyorum... Sürekli kılıfları yıkıyorum. Takıntılı olduğum için de öyle gelmiş olabilir bana bilmiyorum...
Sizce neyapalım... Nereye gitsek böyle... Yani benim annemlerde de kayınvalidemler de de durum bu şekilde... Herkes yattıktan sonra illa o TV karşısında bi ilk uyuklamasını yapacak sonra asıl uykusuna geçecek Paşam... Şimdi de yine TV karşısında uyuyor saat yarımı geçti ve sabah 6 da kalkıp işe gideceğiz... Ellemiyorum yatsın orada... Koltuklar da kokarsa koksun diyorum sinir oldum kızlar yaaa.
Yardım edin lütfen
kulaklıkla elektrik süpürgesi sesi dinlesinNe kadar zamandır evlisiniz yeniyseniz zamanla alışıyorsunuz birbirinize. Eşim de öyleydi tv karşısında falan çok seviyo uyumayı bende yatakta yatmaya takıntılıyım. zamanla alışıp tolere ediliyor şimdi eşim yatakta telefondan kısık sesle birşeyler açıp öyle uyuyor bende sesten etkileniyordum uyuyamıyordum sese alıştım biraz da kısık sesle açıyor alıştık karşılıklı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?