- 2 Mayıs 2019
- 129
- 209
- 33
- Konu Sahibi karalahana06
-
Eşim işi dolayısıyla sürekli sesli ortamda uyuduğu için bide hayat uyku düzeni olmadığı için böyle ben onu anlıyorum normal geliyor artık banakulaklıkla elektrik süpürgesi sesi dinlesinbazı insanlar o sesle uyuyor
Koltuklara çarşaf filan serin devamlı bence.Bilgisayardan izlemek yerine telefondan izlesin sizi daha az rahatsız eder.Benim eşimde bu şekilde mutlaka birşey izleyerek uyur.Ben artık rahatlatan,uykuya dalmayı kolaylaştıran müzikler açtırıyorumİyi geceler arkadaşlar... Dert midir bilmiyorum ama eşim uykuya dalmadan önce yaa bilgisayardan dizi film vs izliyor ya da otırma odasında TV karşısında uyuyakalıyo ve ben her seferinde '' Hadi kalk yerimize yatalım '' diyorum... Bıktım bu durumdan. Birincisi bilgisayar çok ses çıkarıyor ve ben hemen hemen her gece eşimin bebek gibi uykuya dalmasını bekleyip bilgisayarı kapatıp öyle uyuyorum ve uykusuz kalıyorum.... İkincisi eğer TV karşısında uyuyakalmış ise hem o ter ve vücut kokusu sanki salona o kanepeye siniyor hem de takıntılı olduğum için yine her gece o koltuğun minderlerini düzeltmeden uyuyamıyorum... Sürekli kılıfları yıkıyorum. Takıntılı olduğum için de öyle gelmiş olabilir bana bilmiyorum...
Sizce neyapalım... Nereye gitsek böyle... Yani benim annemlerde de kayınvalidemler de de durum bu şekilde... Herkes yattıktan sonra illa o TV karşısında bi ilk uyuklamasını yapacak sonra asıl uykusuna geçecek Paşam... Şimdi de yine TV karşısında uyuyor saat yarımı geçti ve sabah 6 da kalkıp işe gideceğiz... Ellemiyorum yatsın orada... Koltuklar da kokarsa koksun diyorum sinir oldum kızlar yaaa.
Yardım edin lütfen
Nasıl yardm bekliyosun anlamadmİyi geceler arkadaşlar... Dert midir bilmiyorum ama eşim uykuya dalmadan önce yaa bilgisayardan dizi film vs izliyor ya da otırma odasında TV karşısında uyuyakalıyo ve ben her seferinde '' Hadi kalk yerimize yatalım '' diyorum... Bıktım bu durumdan. Birincisi bilgisayar çok ses çıkarıyor ve ben hemen hemen her gece eşimin bebek gibi uykuya dalmasını bekleyip bilgisayarı kapatıp öyle uyuyorum ve uykusuz kalıyorum.... İkincisi eğer TV karşısında uyuyakalmış ise hem o ter ve vücut kokusu sanki salona o kanepeye siniyor hem de takıntılı olduğum için yine her gece o koltuğun minderlerini düzeltmeden uyuyamıyorum... Sürekli kılıfları yıkıyorum. Takıntılı olduğum için de öyle gelmiş olabilir bana bilmiyorum...
Sizce neyapalım... Nereye gitsek böyle... Yani benim annemlerde de kayınvalidemler de de durum bu şekilde... Herkes yattıktan sonra illa o TV karşısında bi ilk uyuklamasını yapacak sonra asıl uykusuna geçecek Paşam... Şimdi de yine TV karşısında uyuyor saat yarımı geçti ve sabah 6 da kalkıp işe gideceğiz... Ellemiyorum yatsın orada... Koltuklar da kokarsa koksun diyorum sinir oldum kızlar yaaa.
Yardım edin lütfen
Bir kılıf al çok mu zor? Bir de battaniye koy güzel uyan koltuğa bırak orada yatsın bir iki güne beli ağrır gelir.İyi geceler arkadaşlar... Dert midir bilmiyorum ama eşim uykuya dalmadan önce yaa bilgisayardan dizi film vs izliyor ya da otırma odasında TV karşısında uyuyakalıyo ve ben her seferinde '' Hadi kalk yerimize yatalım '' diyorum... Bıktım bu durumdan. Birincisi bilgisayar çok ses çıkarıyor ve ben hemen hemen her gece eşimin bebek gibi uykuya dalmasını bekleyip bilgisayarı kapatıp öyle uyuyorum ve uykusuz kalıyorum.... İkincisi eğer TV karşısında uyuyakalmış ise hem o ter ve vücut kokusu sanki salona o kanepeye siniyor hem de takıntılı olduğum için yine her gece o koltuğun minderlerini düzeltmeden uyuyamıyorum... Sürekli kılıfları yıkıyorum. Takıntılı olduğum için de öyle gelmiş olabilir bana bilmiyorum...
Yardım edin lütfen
Hahhh aynen yeni yeni geçtik artık ya telefondan açıyor ya da müzik açıyorKoltuklara çarşaf filan serin devamlı bence.Bilgisayardan izlemek yerine telefondan izlesin sizi daha az rahatsız eder.Benim eşimde bu şekilde mutlaka birşey izleyerek uyur.Ben artık rahatlatan,uykuya dalmayı kolaylaştıran müzikler açtırıyorum
Kızzzz güldürdün beniBir kılıf al çok mu zor? Bir de battaniye koy güzel uyan koltuğa bırak orada yatsın bir iki güne beli ağrır gelir.
İkinci opsiyon geceleri biraz seksi ol belki kendinden gelmeye başlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?