eşim ve yakın arkadaşım hakkında kafada mı kuruyorum

kıza sorayım mı sızce eşim cok manipülatif biri

Konu sahibi eşiniz ne zamandan beri ekran görüntüsünü saklıyor?

Evlendikten sonra eşiniz o şahsı nasıl evinize kabul ediyor size vefasızlık yapmış birini "senin ne haddine benim evime gelmek eşimin arkasından iş çeviren biri evime gelemez" demesi lazım sizi de uyarması lazım bu arkadaşın sağlam pabuç değil bugün bu ekran görüntüsünü atan yarın neler yapmaz ben olsam eşime açık açık meydan okurdum bağırır çağırır kapıyı çarpıp çıkardım

Eşinizin Gülce ile olan konuşmaları silmesi de arkadaşınızın durup dururken yıllar önceki konuşmayı atması da çok anlamsız. Sormadiniz mi?

kuruntu mu yani sizce

kıza sorayım mı sızce eşim cok manipülatif biri
Kıza değil eşinize sorun sen benim arkamdan iş çeviren birini nasıl olur da eve kabul edersin deyip çemkirmen gerekir açık açık meydan oku henüz 1 yıllık evlisin çocuk da yok sanırım sizi seviyorsa bu tartışmada belli olur

O zaman bu kadar samimi olmasalarmis keşke, ortak arkadas olsanız bir nevi anlarsinda sizin samimi arkadaşınız eşinizle neden samimi arkadaş oluyo burda zaten tuhaflık var
bedne böyle dusunuyorym sonucta benım arkadasım neden benım cevabımı eşime atıyor eşim sorsa bile yani suc yani bu

Sen neden eşine güveniyorsun ki? Bu yaşına kadar erkeklere güven olmaması gerektiğini anlamadın mı?

eşimle sevgiliydik 1 yıl olmuştu ve evlenme teklifi edicekti bana bende evlilik için erken olduğunu düşünüyorum yazmıştım
Belki evlenme teklifi organizasyonu için arkadaşınızla iş birliği yapacaklardı ama arkadaşınız fearless erken olduğunu düşünüyor evlilik için felan diye söylemek için atmıştır konuşmalarınızı

Ee soruyoruz cevap vermiyorsunuz. Ne kadar süredir evlisiniz, eşiniz ne zamandan biri bu ekran görüntüsünü saklıyor?
1 yıldır evliyiz. ekran göruntusunu saklamıyor ben rastgele gördum kuzenıne daha biz evlenmeden önce atmıs olay eski ben yeni gördüm ama arkadasımla bu süre zarfında hep görüsmehye devam ettim suan gecen aralıklarda aralarında bisey olup olmadıgı kuruntusunu yapıyorum veya oldumu birbirlerine yazıldılarmı diye bu eskiden olmus olsa bile suan görüsüyoruz o yüzden

Önce arkadaşın bildiğin haini kafe gibi bir yere çağır çıkar kanıtı göster, ağzına mıç.

Sonra kocan olacak sersefili evde perişan et. Bir daha arkandan kazan kaynatamasın ş...sizler. Ay çok sinirlendim.

Öyle olsa bile ona ne ki arkadaşı versin cevabını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…