- 26 Eylül 2025
- 56
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi xxfearless
-
kıza sorayım mı sızce eşim cok manipülatif biriBunu yaparsanız aralarında bir şey varsa ikisi de inkar eder ve siz suçlu durumuna düşersiniz. İlle sormak istiyorsanız birbirlerinde haberleri olmadan sadece birine sorun o kişide eşiniz olsun.
Ayrıca hem eşiniz hemde Gülce iyi niyetli gelmedi bana. Eşinizin uzun zamandır ekran görüntüsünü saklaması, Gülenin eşinizle sizin haberiniz olmadan yarışması hiç iyi niyetli değil.
Hayır eşinize sorun?kıza sorayım mı sızce eşim cok manipülatif biri
kuruntu mu yani sizceValla kocanız geçmişte kimleri beğendi yada hiç sevdiği biri oldumu vs.diye kızın ağzını aramaya kalktiysa Gulcenin suçu yok o zaman zavalli kız boşuna yanıyor bu hikayede bazı erkekler yapıyor bunu direkt eşine sorup ondan öğrense bile şeytan dürtüyor bu mazi konusunda .Sorulan sorular da sizi kizdiracagi için niye konuşuldu diyeceğiniz için silinmesi de mantıklı işte sonra böyle acaba oluyor insan.Bu nedenle açık açık eşinize sormanız ki kocanız o sizin daha o kadar uzak değilsiniz bunları konuşmayıp kafada kuran hep kocasını gözleyen kuşkucu kadınlara dönmeyin zor onların hayatı
Kıza değil eşinize sorun sen benim arkamdan iş çeviren birini nasıl olur da eve kabul edersin deyip çemkirmen gerekir açık açık meydan oku henüz 1 yıllık evlisin çocuk da yok sanırım sizi seviyorsa bu tartışmada belli olurkıza sorayım mı sızce eşim cok manipülatif biri
O zaman bu kadar samimi olmasalarmis keşke, ortak arkadas olsanız bir nevi anlarsinda sizin samimi arkadaşınız eşinizle neden samimi arkadaş oluyo burda zaten tuhaflık varkız benm arkadasımda eşmle sonrdan tanıstırdım esım unıversıte okumadı
bedne böyle dusunuyorym sonucta benım arkadasım neden benım cevabımı eşime atıyor eşim sorsa bile yani suc yani buO zaman bu kadar samimi olmasalarmis keşke, ortak arkadas olsanız bir nevi anlarsinda sizin samimi arkadaşınız eşinizle neden samimi arkadaş oluyo burda zaten tuhaflık var
kuruntu mu yani sizce
Sizi arkadaşınız ile ilgili uyarması gerekiyordu sizi gerçekten seven böyle yapardıbedne böyle dusunuyorym sonucta benım arkadasım neden benım cevabımı eşime atıyor eşim sorsa bile yani suc yani bu
dogru söyluyosunSizi arkadaşınız ile ilgili uyarması gerekiyordu sizi gerçekten seven böyle yapardı
yani evet ama ben mi kuruntu mu yapıyorum aralarında bi hoşlantı mı var
Belki evlenme teklifi organizasyonu için arkadaşınızla iş birliği yapacaklardı ama arkadaşınız fearless erken olduğunu düşünüyor evlilik için felan diye söylemek için atmıştır konuşmalarınızıeşimle sevgiliydik 1 yıl olmuştu ve evlenme teklifi edicekti bana bende evlilik için erken olduğunu düşünüyorum yazmıştım
1 yıldır evliyiz. ekran göruntusunu saklamıyor ben rastgele gördum kuzenıne daha biz evlenmeden önce atmıs olay eski ben yeni gördüm ama arkadasımla bu süre zarfında hep görüsmehye devam ettim suan gecen aralıklarda aralarında bisey olup olmadıgı kuruntusunu yapıyorum veya oldumu birbirlerine yazıldılarmı diye bu eskiden olmus olsa bile suan görüsüyoruz o yüzdenEe soruyoruz cevap vermiyorsunuz. Ne kadar süredir evlisiniz, eşiniz ne zamandan biri bu ekran görüntüsünü saklıyor?
gercekten boyle mıdırBelki evlenme teklifi organizasyonu için arkadaşınızla iş birliği yapacaklardı ama arkadaşınız fearless erken olduğunu düşünüyor evlilik için felan diye söylemek için atmıştır konuşmalarınızı
Gerçeğini yalanını bilemem ama benim aklıma böyle olabileceği geldigercekten boyle mıdır
Öyle olsa bile ona ne ki arkadaşı versin cevabını.Belki evlenme teklifi organizasyonu için arkadaşınızla iş birliği yapacaklardı ama arkadaşınız fearless erken olduğunu düşünüyor evlilik için felan diye söylemek için atmıştır konuşmalarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?