eşim ve yakın arkadaşım hakkında kafada mı kuruyorum

eşimle sevgiliydik 1 yıl olmuştu ve evlenme teklifi edicekti bana bende evlilik için erken olduğunu düşünüyorum yazmıştım
Ne olursa olsun bu kadar kötü bir devirde her sey normallesmisken lütfen arkadaslarinizi ailenizin içine bu kadar dahil etmeyin geldi iki gün kaldi nedir yahu hic mi mahremiyetiniz yok su devirde insan kendi nefsine güvenmiyor ki

Ben bu olayda esinizde bir hata goremedim. Evlenmeden once yakin arkadasiniz sizin konusmanixi atmis esiniz kotu bi yorum yapmis olsa ya da dusunse zaten evlenmezdiniz.
Burada aralarinda bir sey var olabilir gibi dusunceye kapilamadim ben acikcasi.
Ama arkadasinizdan uzak durun kesinlikle iyiniyetle yaptigini dusunmuyorum .

Ne olursa olsun bu kadar kötü bir devirde her sey normallesmisken lütfen arkadaslarinizi ailenizin içine bu kadar dahil etmeyin geldi iki gün kaldi nedir yahu hic mi mahremiyetiniz yok su devirde insan kendi nefsine güvenmiyor ki
Buna katiliyorum ben de bunlara karsiyim

eşimle sevgiliydik 1 yıl olmuştu ve evlenme teklifi edicekti bana bende evlilik için erken olduğunu düşünüyorum yazmıştım
Belki eşiniz sürpriz evlenme teklifi planlıyordu ve gülceden yardım istedi sonra sizin aranızda böyle bir konuşma geçince gülce eşinize ss attı

bende biraz bu sekilde dusunuyorum kızla mesafemi koyucam

bende biraz bu sekilde dusunuyorum kızla mesafemi koyucam
Ayrica bazi erkekler boyledir yani gözlemlediğim kadariyla esinin ailesinin arkadaslarinin yaninda ekstra ilgi alakali sevgi gosterisi yapar . Ovgu almak,ay ne sanslisin ne kadar iyi esin var densin diye

Ben de eşinizle aralarında birşey olduğunu düşünmedim açıkçası.
Ama ilk okuduğumda arkadaşınızın karakteristik olarak ilgiyi üzerine cekmeye çalışan bi tip olduğunu anladım.muhtemelen o zamanki cahillikle sizin bir açığınız olarak görüp karşı tarafa paslamıştır.var böyle tipler siz de tanimiş oldunuz.
Mesafeli ilişkiler cok güzeldir

evet karakter olarak oyle biri

Ne demek sevgiye muhtaç kafalanacak kız ve bunu eşiniz mi söyledi? Gidip eşinize sorun ne konuştular o mesajı niye sildi içinizi bu şüphe yiyeceğine sorun öğrenin. Arkadaşınız size yardımcı olmuş olabilir ama bu denli samimilik ve sizin hep evinize sokmanız iyi bir şey degil. Bana tehlike çanları çalıyor gibi geldi eşinize de bu kadar güvenmeyin derim

Ben lisedeyken sevgilim vardı x diyelim. En yakın arkadaşım da x ile arkadasti. Bende de o zamanlar hiç kıskançlık vs yoktu (şimdi var maalesef). X'le yakın arkadaşım da konuşurlardı mesajlasirlardi falan. Sonra bir gün x bana arkadaşımın benim arkamdan konuştuğunu söylemişti. Bunu telefonda konuşurken söylemişti o yüzden biraz havada kaldı. O aralar ben şehir değiştirdim. Sevgilimden ayrıldım falan bu konunun üzerine gitmedim. Ama içimde kalmış bir konudur arkadaşımın böyle yapması. Sizin konunuzu görünce aklıma geldi. Çocuk denecek yaşta yaşadığım bir olay ama ondan sonra sevgili/eşle arkadasin aynı ortamda bulunmasını doğru bulmuyorum. Yakın arkadaşın da olsa ilişkini bir şekilde kiskanabiliyor, beklenmedik şeyler yapabiliyor.

Arkadaşınız ile ilişkinizi koparın bence. Sizin konuşmanızı atması hiç iyi niyet göstergesi değil ve kız hiç güven vermiyor.
Yavaş yavaş ilişkinizi koparın. Bu dönemde muhtemelen arkadaşınız eşinize "bana neden soğuk yapıyor, uzak duruyor" diye soracaktır. Eşinize de sizin güveninizi kıracağı önemli bir hareketini gördüğünüzü, eşiniz ile olan bu konuşmanızın da aranızda kalması gerektiğini, sorarsa söylememesini, hatta onunda çok fazla iletişime devam etmesini istemediğinizi söyleyin.
Eşiniz bana da masum gibi geldi. Ama eşiniz, kızın ona karşı durumunu hissettiğini, bunun önüne geçebilmek içinde onun yanında size daha özenli davranıp ona birini ayarlamaya çalıştığını düşündüm ben.
Gerçi o dönem bence yapması gereken şey "bak arkadaşın bana bunu attı, o arkadaşına güvenme, dikkatli ol. Ayrıca bu yazdığın ne demek" diyerek sizden olayı dinlemesiydi. Ama erkekler bu kadarını akıl edemiyor sanırım ya da aman şimdi huzurumuz bozulmasın diye mi düşünüyorlar bilmiyorum.

eşim telefonunun şifresini bilmediğimi biliyor direk sorarak saçmalama sen ne düşünüyosun gibi tepkiler vermesine engel olmak istiyorum
Sizi çok sevdiğine kefil olduğunuz eşiniz, zahmet edip telefon şifresini size vermiyor mu yani??? Normal mi size göre insanın eşinin telefonu şifresini bilmemesi?

Konuya gelirsek belli ki arkadaşınız eşinizden hoşlanmış siz sevgiliyken ve hoşlanmayla da kalmamış, harekete de geçmiş konuşmanızı eşinize atarak. Demekki aranızı bozmaya çalıştı, belki de sizi ayırmaya çalıştı. Aralarında birşey oldu, olmadı bilemeyiz, ama sizin için tehlikeli biri, o kesin. Ben olsam eşle otururken telefonunu alır, konudaki sohbeti açar sorardım neden silindi bu sohbet, ne konuşuldu diye? Ne cevap vereceği, nasıl vereceği, misal kem kum, ık mık mı ediyor çok önemli olurdu.O şifrenin de asla değişilmeyeceğini sertçe anlatırdım. Arkadaşa gelince, bırak daha eve almayı, adını anmazdım bir daha.

Eğer konuşma sadece bundan ibaretse eşiniz hakkında kötü konuştuğunuz bir konuşma değil. Eşiniz size evlenme teklifi etmeyi düşünmüş veya evlilik fikri varmış. Bunu Gülce ile paylaşmış belki teklif konusunda fikir almak istemiş. Gülce de sizin ağzınızı aramış. Siz erken olduğunu yazınca bunu eşinize göndermiş. Eşiniz de kuzeninizle evlilik hakkında konuşurken bu ss i göndermiş.

Kız sizin yakın arkadaşınız olduğu için her halükarda size bu durumu söylemeliydi. Biz gençken arkadaşlarımın sevgilisi bu tarz şeylerde fikir almak istediği zaman ben arkadaşlarıma mutlaka söylüyordum. Kız belki akıl edememiş veya eşinize yaranmak istemiş olabilir. Sizin anlattıklarınızdan kızın ilgi çekmeye çalıştığını biraz da enişteci olduğunu düşündüm.

Sinek küçük mide bulandırır. Eğer aranızdaki arkadaşlıkta ona vefa göstermenizi gerektirecek emek ve sevgi yoksa sürdürmenin de bir anlamı yok.

Yahu ne saçma bir muhabbet ne saçma bir insan. Yıllar öncesinin ekran görüntüsünü bulup atmak bence dikkat çekme amaçlı. Sohbet etmek istemiş etmişler. Eşinizin ekran görüntülerini silmesi normal değil. Tamam belki bir şey yok ama ikiside normal davranmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…