- 27 Ağustos 2025
- 274
- 421
- 18
- 26
- Konu Sahibi xxfearless
-
Ne olursa olsun bu kadar kötü bir devirde her sey normallesmisken lütfen arkadaslarinizi ailenizin içine bu kadar dahil etmeyin geldi iki gün kaldi nedir yahu hic mi mahremiyetiniz yok su devirde insan kendi nefsine güvenmiyor kieşimle sevgiliydik 1 yıl olmuştu ve evlenme teklifi edicekti bana bende evlilik için erken olduğunu düşünüyorum yazmıştım
Buna katiliyorum ben de bunlara karsiyimNe olursa olsun bu kadar kötü bir devirde her sey normallesmisken lütfen arkadaslarinizi ailenizin içine bu kadar dahil etmeyin geldi iki gün kaldi nedir yahu hic mi mahremiyetiniz yok su devirde insan kendi nefsine güvenmiyor ki
Belki eşiniz sürpriz evlenme teklifi planlıyordu ve gülceden yardım istedi sonra sizin aranızda böyle bir konuşma geçince gülce eşinize ss attıeşimle sevgiliydik 1 yıl olmuştu ve evlenme teklifi edicekti bana bende evlilik için erken olduğunu düşünüyorum yazmıştım
bende biraz bu sekilde dusunuyorum kızla mesafemi koyucamBen bu olayda esinizde bir hata goremedim. Evlenmeden once yakin arkadasiniz sizin konusmanixi atmis esiniz kotu bi yorum yapmis olsa ya da dusunse zaten evlenmezdiniz.
Burada aralarinda bir sey var olabilir gibi dusunceye kapilamadim ben acikcasi.
Ama arkadasinizdan uzak durun kesinlikle iyiniyetle yaptigini dusunmuyorum .
Ayrica bazi erkekler boyledir yani gözlemlediğim kadariyla esinin ailesinin arkadaslarinin yaninda ekstra ilgi alakali sevgi gosterisi yapar . Ovgu almak,ay ne sanslisin ne kadar iyi esin var densin diyebende biraz bu sekilde dusunuyorum kızla mesafemi koyucam
ne olursa olsun ssi atmış olması bana yanlış geliyor şuan uygun bi zaman değil gibisine yazabilirdiBelki eşiniz sürpriz evlenme teklifi planlıyordu ve gülceden yardım istedi sonra sizin aranızda böyle bir konuşma geçince gülce eşinize ss attı
Tabii öyle yapsa daha iyi olurdu.ne olursa olsun ssi atmış olması bana yanlış geliyor şuan uygun bi zaman değil gibisine yazabilirdi
normal şeyler üzerinde çok durmamışlarTabii öyle yapsa daha iyi olurdu.
Eşinizle kuzeni bu ss üstüne ne konuşmuş peki
evet karakter olarak oyle biriBen de eşinizle aralarında birşey olduğunu düşünmedim açıkçası.
Ama ilk okuduğumda arkadaşınızın karakteristik olarak ilgiyi üzerine cekmeye çalışan bi tip olduğunu anladım.muhtemelen o zamanki cahillikle sizin bir açığınız olarak görüp karşı tarafa paslamıştır.var böyle tipler siz de tanimiş oldunuz.
Mesafeli ilişkiler cok güzeldir
Ne demek sevgiye muhtaç kafalanacak kız ve bunu eşiniz mi söyledi? Gidip eşinize sorun ne konuştular o mesajı niye sildi içinizi bu şüphe yiyeceğine sorun öğrenin. Arkadaşınız size yardımcı olmuş olabilir ama bu denli samimilik ve sizin hep evinize sokmanız iyi bir şey degil. Bana tehlike çanları çalıyor gibi geldi eşinize de bu kadar güvenmeyin derimMerhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. 1 haftadır içim içimi yiyor. Kendi kafamın uydurması mı yoksa gerçek mi artık algılayamıyorum.Lütfen yardımcı olun.Anlatıyorum.
Üniversiteden beri çok yakın bi arkadaşım var.Nişanımda düğünümde her özel günümde yanımdaydı ve bana hep yardımcı oldu.Ona karşı bu zamana kadar kendimi hep mahcup hissederdim.Ta ki bu olaya kadar..
Şuanki eşimle üniversite yıllarımdan beri beraberiz.Eşimi ilk tanıştırdığım arkadaşımda bu kız.Kızın adı gülce olsun.Gülcenin hep bi ailevi sıkıntıları var.Gülce genelde erkeklerle daha samimi ve çok fazla erkek arkadaşı var olan biri.Hal böyleyken eşimle de normal arkadaşlığına devam ediyordu.Yani bana nasılsa eşime de aynıydı.Düğünümde nişanımda hep birlikteydik.Ben kıskanç birisi değilim ve bu zamana kadar hiç böyle şüpheye düşmedim.Hatta 2 ay önce evimize misafir olarak geldi ve 2 gün kaldı.Eşim bana hep sıcak davranır fakat Gülcenin yanında ekstra bi sıcak davrandı.Ben hiç farklı bidüşünceye girmemiştim.Gülceye erkek arkadaşını felan ayarlamaya çalıştı.Eşimden şüphem yok.Eşim arkadaş olarak görüyor, ben buna eminim.1 hafta önce eşimin telefonuna bakarken bi ekran resmi gördüm eşim kuzenine göndermiş daha önceden farketmemiştim. Ekran resmi de Gülceninde olduğu oda arkadaşlarımızla olan gruptaki konuşlamarımızdı. O yıllarda eşimle ilgili yaptığım bi eleştiriydi.Bu konuşmayı ekran resmi almış ve benim iznim haberim olmadan eşime yollamış.Eşim Gülceyle olan konuşmalarını sildiği için ne konuştuklarını bilmiyorum.Gülceyle her zaman konuştuğumuzda bizim iyiliğimizi isteyen bi kız.Benim kötülüğümü istemeyen biri neden eşime göndersin sizce kuruntu mu yapıyorum eşim bunu niye silmiş olabilir yanlış mı düşünüyorum.Eşim kızın hakkında da sevgiye muhtaç olduğunu düşünüyor çok rahat kafalancak kız oldugunu düşünüyo ama bana olan sevgisine inancım tam.Sizce bu kuruntu mu artık uyuyamıyorum düşünmekten
Sizi çok sevdiğine kefil olduğunuz eşiniz, zahmet edip telefon şifresini size vermiyor mu yani??? Normal mi size göre insanın eşinin telefonu şifresini bilmemesi?eşim telefonunun şifresini bilmediğimi biliyor direk sorarak saçmalama sen ne düşünüyosun gibi tepkiler vermesine engel olmak istiyorum
Eğer konuşma sadece bundan ibaretse eşiniz hakkında kötü konuştuğunuz bir konuşma değil. Eşiniz size evlenme teklifi etmeyi düşünmüş veya evlilik fikri varmış. Bunu Gülce ile paylaşmış belki teklif konusunda fikir almak istemiş. Gülce de sizin ağzınızı aramış. Siz erken olduğunu yazınca bunu eşinize göndermiş. Eşiniz de kuzeninizle evlilik hakkında konuşurken bu ss i göndermiş.eşimle sevgiliydik 1 yıl olmuştu ve evlenme teklifi edicekti bana bende evlilik için erken olduğunu düşünüyorum yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?