Eşim ve yalanı

Siz gerçekten evliliğinizi böyle mi yaşıyorsunuz? O bana suç atarsa bende onu rezil ederim. Bu mudur yani? Asla böyle bir şey yapmayın konusahibi.
evli degilim
buna benzer adami bosadim zamaninda. genelde muhattabim konu sahibi olur ama cevap vereyim dedim. uzatmazsaniz sevinirim. cunku baska cevap vermeyecegim size.

Pardon enişte kim ya hani tamam ablası annesi olurda enişte kim. Allah bilir eniştesine daha neler anlatmıştır. Çok ayıp etmiş fazlasıyla hemde. Etkiye tepki yapın dicem ama en iyisi eşinizle konuşun konuştuktan sonra o size hastaneye gittin mi diye soranlara eşinizdeki bu rahatsızlığı söyleyin. Gerçekten tam konuya gelmeden normal bişey sandım ama okuyunca kendim tuhaf oldum.

bu kadar detayı da bir erkek olarak nasıl aklında tutmuş hayret
enişteniz de çok anlamıştır folik asidi bilmem neyi sanki.
çok enteresan bir ilişkileri varmış... erkek erkeğe ne bu kadar detay
whatsapp gurubu kurup eşim varikosel ameliyatı olmasına rağmen hala çocuğumuz olmuyor de.

Bence eşinden önce sen soylemeliydin
Bu erkekler bu durumda hep eslerinin kusurlu olduğunu söylüyor

Benımde esinde sorun vardı. Annesı tüm sulalesıne dedı. Dedım benım tek annem bılıyo sakın bızım tarafa soylemeyın. Ne gerek var bılmelerıne. Nasıp Kısmet dedım gectım. Bız dusunemıyormuyuz dedım niye hala yapmadınız lafına. Ama erkekler gurur yapar bunu. Eksik hisseder kendını. O yuzden demıstır ama hata yapmış yalan soylemesıne gerek yoktu. Yanı sende yerı gelınce desıfre et o zaman anlasın. Hatasını. Ben esımı teselli ettim. O da beni. Cok sukur tüp bebekle oldu. Hee bu arada ilk denemede olmadı. Ama niye olmadı diyenler oldu onların taraftan cunku Hanı bende sorun yoktu ya. Allah nasıp etcek de olacak 1 ay sonra nasip oldu hamıleyım cok sukur.

niye boyle seylerde sadece erkek eksik hissediyor kendisini bende bunu anlamiyorum
erkegin ki erkeklik gururu da kadinin ki patlican mi? lafim size degil. yeri gelmisken yazayim dedi.☺

Varikosel ameliyatı oldum, tekrar deniyoruz demek vardı da onu da anlamazlar şimdi gene sizin yumurtalığınıza yorarlar. Eşiniz her krizi sizin üstünüze atıp bir köşeye çekilenlerden sanırım, bebek için acele etmeyin. Biraz daha ölçün biçin

Siz söylememekle doğru olanı yapmışsınız ve bundan sonra da kizginliginiza yenilip söylemeyin de kimseye. Ama eşinizin yaptığı büyük bir ayıp. Alın karşınıza konuşun kırgınlığınızi dile getirin. Ayrıca daha evliliginiz çok yeni neden insanlara illa çocuk istiyoruz izlenimi verdiniz ki. Bir yandan tedavi olurdunuz ama etrafa da daha istemiyoruz biraz bekleyeceğiz diyebilirdiniz. Milletin abuk sabuk konuşmalarını çekmez kendinizi daha rahat hissederdiniz.

Bazı yorumları okuyunca kendimi bir garip hissettim.Eşiniz bana kötü niyetli gibi gelmedi.Erkekler için daha mahçup edici bir durumdur.Bence mahçup olunucak bir durum değil ama malesef toplum baskısı.
Sizin için kısır dememiş ki o an uydurması gereken makul birşey uydurmuş.Kan değerleri düşük demiş.Bana gayet normal geldi.Bilemedim

"erkeklik gururu" adı altında yaptığı bişey malesef
konuşun eşinizle onu duyduğunu yaptığının çok yanlış olduğunu bir daha yapmaması gerektiğini söyleyin
hee bu olay yanlışlıkla duyulursa asıl onda sıkıntı olduğunu ve ameliyat olduğunu herkese söyleyeceğinizi söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…