Eşim ve yalanı

TomrisHatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
55
61
38
Merhaba hanımlar
Benim derdim kocam biz 1 senelik evliyiz ve Ocak ayından beri çocuk istiyorum ve bu yönde çalışmalar yapıyoruz Nisa’n ayında hala çocuğum olmayınca içime korku girdi ve bende kansızlık olduğundan dolayı doktora gitmek istedim ve gittim kontrol oldum doktor hiçbir sorun olmadığını çocuk için herşeyimin normal olduğunu söyledi içim rahatladı neyse 2 ay daha denedik ve yine olmadı bu sefer eşim gitti ve varikosel olduğunu öğrendik hemen ameliyat oldu şimdi tekrar deneme aşamasındayım bu 2 ay bizim için önemli neyse asıl konu eşim bu rahatsızlığı kimseye söylemeyelim bizimkiler çok abartabilir dedi bende hak verdim ve soranlara nasip kısmet zamanı daha gelmedi gibi cevaplar verdim içim içimi yediği halde ne eşime ne anneme ne arkadaşıma belli etmedim hep gülmeye moral vermeye bu da geçer dedim ama dün eşim eniştesiyle telefonda konuşurken sorunun bende olduğunu kanımın çok düşük olduğunu folik asitmin çok düşük olduğunu kısaca değerler çocuk için elverişli olmadığını bunun için değerlerin yükselmesi gerekiyor yoksa düşük ihtimali çok yüksek olduğunu söylediğini duydum İnan’ın ellerim tir tir titremeye başladı kalbim hızlıca atmaya başladı çok kötü oldum sonradan anladım ki bunun için bana ikidebir doktora gözüktün mü doktor birşey dedi mi tarzı sorular soruluyordu bende eşime olan sadakatimden kimseye bahsetmeyip içime atıp kendi kendimi yiyordum ama eşim demek ki böyle diyormuş insanlara kızlar ben mi abartıyorum yoksa normal mi İnan’ın eşimin suratına bakasım yok sanki ihanete uğramış gibi hissediyorum eşimi gözümde çok büyütmüş gibi hissediyorum ve yine içim içimi yiyor ve kimseyle paylaşamıyorum sizden başka okuduğunuz için teşekkür ederim

Bu kadar karısının arkasından iş yapan birini görmemiştim. Boşanınca çirkefleşen ve kadını suçlayanlardan.

esinizin yalanini yuzune vurun. oturup kendinizi yemeyin. ve işe varikosel ameliyat oldugunu ailenize soylemekle baslayin.

enistesiyle birkere boyle muhabbetlere giremez. kadinlar kendi aralarinda konusur ama erkeklere nedense yakistiramiyorum bu konulari konusmalarini.
yetmemis ogluna toz kondurmayan kaynana edasiyla sorunun sende oldugunu soylemis, en fenasi da bu.
toz kondurmamak sır tutmak destek olmak esinizin anladigi dil degilmis gormus oldunuz.
simdi anladigi dilden konusma zamani bence.
bazi insanlar insanliktan anlamiyor malesef. bu kocan annen baban olabilir kim oldugu muhim degil. seni harcayana asla acima.

1 senelik evlilik için çok fazla çocuk derdine düşmüşsünüz ama hissettiklerinizde haklısınız.
Ben olsam yalan söylediğinden çok “erkeklik gururu” adı altında yalan söylemesine bozulurdum. Zira eşiniz böyle bir zihniyete benziyor.

Çocuk yapma, olmuyor, sağlık problemleri vs. çok herkesle iç içe yaşamayın derim.

Haklısınız ama biraz fazla abartıyorsunuz. İnsanların bu konudaki baskıları malum..Oda bu baskılardan bunalıp böyle bir şey ortaya atmış olabilir. Sorun bende demeye utanmıştır muhtemelen. Oturup onu suçlamadan konuşun,bir daha yalan söyleme diye de uyarın. Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşallah.

Ne kadar çirkin bir hareket. Kocanız tam bir ergen. Keşke sizin sahip olduğunuz olgunluğun onda birine sahip olabilseydi. Bence eşinizle oturup açık açık konuşun. Ben hiçkimseye özelimizi söylemezken sen ne hakla anlatırsın üstelik yalan dolanla diye hesabını sorun.

Ne kadar ayip bu ya kendini aklamak icin karini sucla bu hazmedilemez bence .. esinizde sizin gibi nasip ya bakalim gibi cümleler kurabilirdi .. hic bunu esinizin yüzüne vurmadiniz mi ne yaptigini nasil böyle bisey yaptigini sormadiniz mi ?

Niye sormadınızki hemen niye böyle söylüyosun diye hayatta tutamam içimde anında sorarım

esinizin yalanini yuzune vurun. oturup kendinizi yemeyin. ve işe varikosel ameliyat oldugunu ailenize soylemekle baslayin.
Siz gerçekten evliliğinizi böyle mi yaşıyorsunuz? O bana suç atarsa bende onu rezil ederim. Bu mudur yani? Asla böyle bir şey yapmayın konusahibi.

ben olsam eşime kızardım direk benim üstüme attığı için. insanlara sorunun ne olduğunu anlatmak zorunda değil ki daha 1 yıllık evlisiniz şimdi düşünmüyoruz ya da kısmet diyip geçiştirebilirdi

iyi niyetle düşünmek istiyorum bunu gerçekten sinirlerim bozuldu acaba eşiniz bunu ''bebeğin sağlık durumu için acele etmiyoruz,eşimin kan değerleri yükselsin sağlıklı bir bebeğimiz olsun'' anlamında söylemiş olabilir mi? yani hani sizde bir problem var gibi değil de. hamilelik öncesi hazırlık yapıyoruz anlamında. ayy inşallah böyle söylemiştir yoksa enişteye bu konuyu anlatmak ne alaka ya????
çok üzülmeyin,kafaya takmayın eşinize de bunu anlatın. sizi ne kadar kırdığını bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…