Eşim ve yalanı

yaaa ben şunu anlayamadım... sizin olacak yada olmayacak çocuğunuzun, olmayacaksa amiyane bir tabirle kusurun kimde olduğunun deri tasası taaa kocanızın eniştesinemi kalmış... tööbeee yarabbim daha neler konuşuluyor acaba... üstelik henüz çok erken...

Yorumunuzun sadece son kısmını okudum. İnanın hayatta görüp görebileceğiniz en dik başlı "eş" benimdir. Küçüğünden büyüğüne eşimle yaşadıgım hiç bir soruna sessiz kalmadım, kalmamda. 2 üniversite bitirmiş, çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durabilen biri var sizin karşınızda. Yaptıgım yorum size uymazsa şikayet eder geçersiniz. Benim yazdığımı bu kadar önemsemeyin zira ben sizinkini önemsemiyorum.

Hatayı sizde buldum, sorun eşiniz de ise aileleriniz bilmeli....

Burada bir üye vardı, sorun eşinde olmasına rağmen sırf eşi utanmasın diye kimseye söylemedi... Eşinin ailesi de oğullarını kusursuz zannedip gelinden dolayı çocuk olmuyor zannedip, oğullarına başka şeyleri sorun gösterip boşanmalarina sebep oldular....

Bir yalan bir yuva yıktı... kusurun oğullarında olduğunu bilselerdi bunu yapmazlardı....

Nasıl böyle bir hata yaparsınız...

İlk iş her ikinizin ailesine gerçekleri anlatmak olsun...

Eşiniz çok iğrenç bir insan....

Ben olsam çocuğumda yokken evliliğimi bitirirdim...

Bu adam her sorunda sizin arkanızdan iş çevirir....

Sebepsiz kisirlik denen birsey var degil mi?
Esiniz sizi suclayacagina , bir sorun yok Allah henüz nasip etmedi diye soyleyemez miydi?
Eger yaptigi dogruysa benim ve onun icin hic iyi seyler olmazdi

Niye kendini yiyorsun, kv ne ve annene anlatarak başlayabilirsin...

Can sıkıcı.
İyi bir dersi hakediyor eşiniz, ben olsam sorunun onda olduğunu açık açık söylerdim herkese.
Nasıl bir duyguymuş öğrenmiş olur.

Neden salca olurken iyi ya.
Birde sonunu okumuş sadece aman Allahım 2 üniversite bitirmiş havalara bak. Neden sikayet edeyim insan gibi yazdim. Her şey sikayetle mi oluyor sende cevap attığın bayani sikayet etseydin sadece yorum yapmasaydin.
Sana mı soracagim kime ne yazıp yazmayacagimi?
Karşılık verdigin konu sahibi yapma demenden belli zaten dik durduğun.
O kadar dik duruyorsun ki karşıdan duyup ben sinir oldum.
konu sahibi eşine karşı gelme sakın bu bayana uyup demenden belli dik duruşun
üniversite okumakla olsaydi o iş.
ne demisler ben sana
vali olmazsin demedim adam olamazsın dedim.

Allahım üsluba bak

Gururlu olmak çok başka bir şey, diplomayla falan olmaz. Kişi kendi değerini bilmiyorsa, tek başına bir birey olduğunun farkında değilse, gururu sevgisinin önüne geçemiyorsa elinde diplomalar sadece daha iyi para kazanmasında ve kariyer yapmasında bir araç olur fakat o kişiyi asla "değerli bir insan" yapmaz.

Etrafın baskısıyla böyle bir şey yaptı büyük ihtimal ama.niye sizin üstünüze atiyor onu anlamadm.hani ikimizde de sorun yok canı veren allah zamanını bekliyoruz vsvs gibi diyebilirdi.ama çok büyütmeyin takılmayın bence.sizde gizlemeyin çok dert ediyorsanz sorana gerçeği söyleyin ozaman.bizimde çocuğumz olmuyor eşimden dolayi.ama biz karşilikli olarak gizleme kararı aldk.en yakinlarmz biliyor sadece

Helal olsun sana vallahi öyle güzel ozetledin ki. ❤

Konu sahibi buhar olmuş

500 kişi sormuş keşke cevap verseniz
Eşinizin yüzüne vurmadınız mı yalanını?
Yukarlarda cevap verdim ama okumadınız sanırım ama size tekrar cevap vereyim
Telefon konuşması bittikten sonra hemen sordum sen insanlara çocuk sorduklarında beni mi öne sürüyorsun dedim ilk önce mırın kırın etti sonra doğruyu söyle dedim o da evet değerler düşük dedim dedi sonra neden böyle birşey yaptın biz seninle başta anlaşmamışmıydık dediğim de özür dilerim birden ağzımdan çıktı adam değilim ben tam bir pisliğim yer yarılsa içine girsem vsvs diye konuşmaya başladı bu olay olduğundan beri suratına bakmıyorum ikidebir özür dileyip duruyor Grekçe olarak tek dediği şey birden ağzımdan öyle çıktı daha önce kimseye böyle birşey dememiştim ilk defa oldu affet diyor

Kızlar merhaba
Dediğiniz gibi konuştum eşimle neden böyle birşey yaptın baştan anlaşmamışmıydık diye evet anlaşmıştık ama birden ağzımdan öyle çıktı dedi bende peki senin gururun önemlide benimki önemli değil mi ben sana destek oldum sen neden bana destek olmadın artı olarak sen benim için 3. Şahsiyet olan eniştene özel durumumu anlattın kimseyi ilgilendirmez benim çocuk yapıp yapmamam 2 dakikada sattın beni gerçekten çok çirkince çok kötü hissettirdin bana diye anlattım bana tek dediği şey ben pisliğim yer yarılsa içine girsem kendimden nefret ediyorum özür dilerim beni affet vsvs ben hala konuşmuyorum hala da kırgınım

Ben toplumun veya beyefendinin yaptığı doğrudur demiyorum.KENDİLERİNCE sebepleri bunlar bunlar olabilir diyorum.yani kimse haydi dış kapının mandalını arayayım yalan konuşayım da eşimin kalbini kırayım demez.nitekim konu sahibinin eşi de özür dilemiş.doğruyu yanlışı değil malesef mevcut var olanı söyledim.doğruyu yanlışı tartışıyor olsak sizinle hemfikiriz.
Konu sahibi, eşiniz hatasını anlamış.eğer affetmeyecekseniz haklısınız. Ama affedecekseniz de bir daha böyle bir gaflete düşmeyeceğine emin olmanız gerek.

Bencede sizin dusundugunuz gibi soylemis cocugu olmuyor anlaminda soylememis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…