Eşim ve yalanı

Hangi muayenelerden gectin cocuk olmasına dair problem olmadığını öğrenmek için ?

Konu sahibi elaleme "napalim adamin kuşu ötmüyor" deseydi neler olurdu farkindamisin? Bu özel ve yalan bilgilerin bide aile ile bile değim, enişte ile paylaşiliyor!

Kusurunu örtmek istiyorsa (ki kusur değil, herkeste olabilecek birşey), "daha bebek düşünmüyoruz" diyebilirdi. Bu ne millete korunmalimi, korunmasizmi seksin hesabini veriyor!!

TomrisHatunn Yerinde olsam şimdilik çocuk olayini rafa kaldirirdom. Zaten 1 yillik evlilikte çok erken. Böyle bir adama güvenemezdim . Ve çok büyük bir olay çikarirdim. Onun eşisin, seni harcamak bu kadar kolay olmamali!

Sırf yorum yapmak için üye oldum. Suçu sana atmış diyen arkadaşlar, çocuk sahibi olamamak bir SUÇ DEĞİL!Kaldı ki kabul etseniz de etmeseniz de erkek gururu diye bir şey var. Hele ki çocuk konusunda. Adam baskılardan, çocuk muhabbetinden sıkılıp böyle bi şey söylemiş. 1 yıllık evli bir çifte böyle bir konu yüzünden boşan bu adamdan diyeceksiniz utanmasanız! Konu sahibi arkadaşım üzülmüş olabilirsin ben de aynı dönemden geçtim zordur bilirim ama abartılacak bi şey yapmamış eşin. Sakince konuşup rahatsızlığını dile getirirsen anlayış gösterecektir.Sevgiler

Yapabileceğiniz en güzel şey bu konuyu eşinizi karşınıza alıp anlatmanız siz şayet böyle bir şeyi yapsanız tepkisi ne olurdu onu sorun empati yapsın biraz belki aklı başına gelir bazı erkekler erkeklik gururu yapıp kadını suçlarlar fakat bu çok yanlış bir tutum içinizde büyüteceğinize alın karşınıza konuşun ve bir daha yalanını duymak istemediğinizi konuşun Tavrınızı ciddi bir şekilde koyun ,ve bir süre mesafeli durun eskisi gibi ilgilenmeyin ki yaptığının yanlış bir şey olduğunu anlasın tekrarlamasın geçmiş olsun Allah hayırlısıyla çocuk nasip etsin

Karşıdaki de dinlemiş mi? Utanmış olup sizi öne sürmesi bir akrabamın başına geleni hatırlattı. Olmayan Rabbimden de bu adam çocuğu olmayacağını bile bile evlenmiş. Sonra akrabamız duymuş lakin iş işten geçmiş. (Kendisinin anlatımıyla soyluyorum) yıllar geçiyor ve herkese kadının olmuyor demiyor ve kadın bunu da kabulleniyor. Geçtiğimiz yıl bir yaşıtı kadını sordu sonrasın da işin içini bilmediğinden adam azdı. Keşke kadını bıraksaydı da çocuk sahibi olurdu şimdiye de torunları olurdu dedi. Ben şok. Ayıp teyze bilmeden yorum yapıyorsun dedim sade ce. Neticede kadın da vardı 70 lerinde. Eşinizle konuşun bence de. Hakkımızda hayirlisi olsun. Ha bir de bu kadar niye erken çocuk sevdası. Sonra çok isteyince olmuyor çünkü resmen beynin hukmediliyor. Arkadaşımdan biliyorum. Çok istiyor v3 hiç bir sorunları yok. Ve siz daha 1 yıllık elisiniz. gezin tozun.

şöyle olacak büyük ihtimal eş ailesinden biri bir gün senin yüzüne senden dolayı olmuyormuş diyecek
sen şimdi söylemezsen o an söylesen bile oğlumuza iftira atıyor konumuna düşeceksin o yüzden ben olsam söylerim madem eşin senin mahremini enişteye açıyor sende aç

El adamına özelinizi anlatması mahremiyeti ihlal.
Ayrıca anlaşmanıza sadık kalmadı.
Resmen sizi satmış.
Çocuk olacak ama karımda kusur var demiş.

Tek diyeceği, henüz çocuk istemiyoruz demekti.

S..mış sıvamış eşiniz.
Sanırım ben de ameliyat olduğunu ağzımdan kaçırır, tıpkı onun gibi özür dilerdim.

merhaba yeni üyeyim Bnde..
haklısınız bu konuyu eşinizle konuşun kendinizi savunun ve yaptığının yanlış olduğunu anlatın..ama öyle kavga çıkarmaya gerek yok..erkek olduğu için sorun Bnde dememiş size yıkmış ki bu zihniyeti asla değiştiremezsiniz.. hem bana göre elaleme ne oluyo ki daha çok yeni 1 yıllık evlisiniz..
kolay gelsin..

Açıkçası okumayla bile çok sinirlendim. Bence hemen eşini karşına al ve neden bana iftira atıyorsun de??? Yani biliyorsun ki sıkıntı sende ve karar verdik kimseye demeyeceğiz ne diye sorunun ben de olduğunu söylüyorsun de.

Öyle diyeceğine nasip ya, bakalım doktora gidiyoruz nasip ne zamansa o zaolur de çık. Ne diye beni suçluyorsun de.

Kadının gururu ne olacak peki?
1-2 sene daha çocuk olmadığında enişte tüm sülaleye Tomris yüzünden çocuğu olmuyor diyecek ve tüm sülale konu sahibinden KISIR diye bahsedecek. Bu tabir çok mu hafif?

Enişte kim ki kocası ona karısının özelini anlatıyor. Çifte terbiyesizlik.

Bizim de çocuğumuz olmuyordu, eşimin ailesi hemen bana kusur buldu tabi. Eşim o zaman beni dedikodulardan korumak için "çocuk benim yüzümden olmuyor" dedi ve herkes ondan sonra sustu.

Kocalık, erkeklik, aileyi korumak budur.

Bizim de 3,5 sene sonra hamilelik oldu,
kimseye detay vermedik yani.
Ne gerek var?Sacmalamıs.
Yoo ameliyat oldu bekliyorz diyip çirkinleşmek mi lazım yanı illa derdim esime ben olsam.
Ben sorarım hesabını duysam valla.

1 yıllık evlilik de bunu sorana daha düsünmüyorz dersin olur biter.
Karımın olmuyor demeye utanmamış ama.
Bence hic savunulur yanı yok adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…