Eşim yalan mı söylüyor..

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
İyi akşamlar herkese..

Eşim ile iPhone telefon kullanıyoruz ( az sonra bir konuda danışmak İçin belirttim).
Kendisinin gmail hesabı açık kalmış ve etkinlik kısmına baktığımda 2-3 gün ara ile Facebook ziyaret edildiğini gördüm..
(İkimiz de sosyal medya hesabı kullanmıyoruz) .
Kendisine sordum, Facebook mu açtın diye inkar etti..
Açtığını söylese bir şey demem, ama ortada gördüğüm bir şey var , ziyaret edilen bir sayfa var buna rağmen inkar ediyor.. onun dışında iddaa, maç sonuçları diye birkaç sayfayı daha kaydetmiş, fakat kendisi normalde Türkiye maçını bile izlemeyen hiç ilgisi olmayan biri..
Birlikte baktığımız birkaç başlık vardı, onlar da var tamam onlarda sıkıntı yok..
Ama bu Facebook neyin nesi..
Bana dürüstçe evet açtım dese problem yaratmayacağım.. ama ziyaret edilen aranan sayfa olarak görülüp inkar etme durumu var ortada..
Kendi telefonumdan sırf kardeşimin şifresini istedim bakmak İçin, birkaç kişi arattım onlar da çıkıyor mu diye hiçbir şey çıkmıyor, girilen isim vs sadece ziyaret edildi diye çıkıyor gmail hesabında her durumda..
Ortada bir yalan söyleme durumu mu var..
Siz ne düşünüyorsunuz?

Örneğin tarayıcıda bir şey bakıyor olsun eğer o aslında face de paylaşılan bir şey ise tıklayınca face girmiş olur.

Ben kendi telefonumda denedim.
Kardeşimin Facebook şifresini istedim hiçbir ayrıntı vermiyor daha başka.. sadece ziyaret edildi: facebook gibi bir şey çıkıyor..
Atıyorum x kişisini aratınca o kişi de görünse o kayıtlar arasında tamam ortada problem yok diyeceğim..
Aklım karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum..

Bir sey dusunmem yani bakmis da olabilir kendisine hesap acmis da olabilir. Benim icin sorun olmazdi

Gmailden oturumu kapatarak çıkış yapmassan
Tüm girdiğin sayfayı kaydediyor ama sorunu tam anlayamadım

Örneğin tarayıcıda bir şey bakıyor olsun eğer o aslında face de paylaşılan bir şey ise tıklayınca face girmiş olur.

Bir de şimdi bu mesajınız üzerine Facebook ile ortak grubu olan bir isim yazdım gogle ve g mail deki geçmişe baktım arattığım sayfanın adı yazıp facebook yazıyor ardında..
Ama benim gördüğüm sadece ziyaret edildi: Facebook diye bir geçmiş..

Bir de şimdi bu mesajınız üzerine Facebook ile ortak grubu olan bir isim yazdım gogle ve g mail deki geçmişe baktım arattığım sayfanın adı yazıp facebook yazıyor ardında..
Ama benim gördüğüm sadece ziyaret edildi: Facebook diye bir geçmiş..
valla canım bilemedim inan aklıma başka bir şey gelmedi. Takipte kal mi deyim bilemedim .

Eşinizden şüphe duymanız için bir nedeniniz var mı? Hobi olarak mı ziyaret ettiği her sayfayı kontrol ediyorsunuz?

Eğer sebebiniz varsa bunu çözün.
Yok siz paranoya yapıyorsanız kendiniz için çözüm arayın.

Eşinizden şüphe duymanız için bir nedeniniz var mı? Hobi olarak mı ziyaret ettiği her sayfayı kontrol ediyorsunuz?

Eğer sebebiniz varsa bunu çözün.
Yok siz paranoya yapıyorsanız kendiniz için çözüm arayın.

Herhangi şüpheli bir davranışı yoktu..
Fakat bugün tesadüf g maili açık kalmış ve sınavımla ilgili bir belgeyi kendisine mail attığım İçin ona bakarken öyle bir girdim etkinlik bölümüne ve bahsettiğim gibi oldu devamı

Ben de face kullanmiyorum-cok sıkıcı bence- ama arada girdiğim yazılarda face hesabı linki oluyor tıklıyorum. Gayet de her şey görünüyor ve geçmişte çıkıyor. Bu ne ki? Resmen bir dedektif oluyorsunuz eşlerin pesinden

Back
X