Eşim yalan mı söylüyor..

Neden eşinizin doğruyu söylemiş olduğuna hiç inancınız yok... daha önce başka hataları mı oldu, yalan mı söyledi size? Sizin seçenekleriniz arasında eşim doğru söylüyor olabilir i göremedim malesef. Siz yalan söylediğinden öyle eminsiniz ki bunu ispat etmek amacınız

Yapacak birşey yok ,takipte kalacaksın .kime ulaşmaya çalışıyor onu öğreneceksin. Vize için nereye gidiyor ,nerde okuyor ? Belki oralarda merak ettiği birini aratmistir

Afyon’a gidiyor. Öyle bir durum olduğunu sanmıyorum ya, telefonu felan hep ortadadır..
Bundan sonra da merak ettiğimi bildiği için varsa bir şey açık vermemeye de çalışacak.. ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum :(

Eşinizin face hesabı açtığından şüpheleniyorsanız,bunu öğrenmenin kolay yöntemleri var.
1.si eşinizin kaç tane telefon hattı veya kaç tane maili var?hepsini facebooktan sorguladınız mı?

Neden eşinizin doğruyu söylemiş olduğuna hiç inancınız yok... daha önce başka hataları mı oldu, yalan mı söyledi size? Sizin seçenekleriniz arasında eşim doğru söylüyor olabilir i göremedim malesef. Siz yalan söylediğinden öyle eminsiniz ki bunu ispat etmek amacınız

Çünkü bahsettiğim şeyi kendi telefonumdan da denedim ..
Aynı model telefon kullanıyoruz.
Ve açtıysa da evet açtım dese üstüne gitmeyeceğim zaten, deneyerek gördüğüm ve yüksek ihtimal açmış olduğu bir hesabı inkar ediyor

Eşinizin face hesabı açtığından şüpheleniyorsanız,bunu öğrenmenin kolay yöntemleri var.
1.si eşinizin kaç tane telefon hattı veya kaç tane maili var?hepsini facebooktan sorguladınız mı?

Genelde maillerinin şifresini unuttuğu İçin devamlı yeni mail açar işi oldukça.. e devletten bakmıştım bir kez üzerine kullandığı sadece 1 hat var

Çünkü bahsettiğim şeyi kendi telefonumdan da denedim ..
Aynı model telefon kullanıyoruz.
Ve açtıysa da evet açtım dese üstüne gitmeyeceğim zaten, deneyerek gördüğüm ve yüksek ihtimal açmış olduğu bir hesabı inkar ediyor
Yazılarınızdan anladığım kadarıyla eşinizin şüpheli hiçbi durumu yok. Bazen bi facebook sayfasına bakmak istediğinizde sizi giriş yap a yönlendirebiliyor. Hepsinde olmuyor bu. Öyle bi durum olmuş olabilir.

Ya mesela WhatsApp ında bile 1 tane engelli kişi yok.. mesajlarını felan da hiç silmez.. ta 7-8 ay önceki mesajlaşmaları duruyor. Bugüne kadar hiç şüphelenmedim ki..
O zaman sıkıntı yok gibi duruyor .. belki de rastgele saçma sapan bir yere tıklayıp merakına yenilip bakmıştır birkaç kez ..

Genelde maillerinin şifresini unuttuğu İçin devamlı yeni mail açar işi oldukça.. e devletten bakmıştım bir kez üzerine kullandığı sadece 1 hat var
E devletten kaç hattı var diye bile baktıysanız sizin ciddi güven sorununuz var eşinizle. Ya bize bahsetmediğiniz güven kırıcı bişey yaşadınız ya da geçmişten getirdiğiniz bir güvensizliğiniz var

E devletten kaç hattı var diye bile baktıysanız sizin ciddi güven sorununuz var eşinizle. Ya bize bahsetmediğiniz güven kırıcı bişey yaşadınız ya da geçmişten getirdiğiniz bir güvensizliğiniz var

Hayır giren ben değilim, kendisi soy ağacına bakarken hat sorgulama diye bir sekmeye tıkladı ve üzerine olan hat o şekilde gözüktü yoksa ben nerden bileyim ki e devlet şifresini

Hayır giren ben değilim, kendisi soy ağacına bakarken hat sorgulama diye bir sekmeye tıkladı ve üzerine olan hat o şekilde gözüktü yoksa ben nerden bileyim ki e devlet şifresini
Cümlenizden siz bakmış gibi anlaşıldı o yüzden dedim. Eşiniz doğru söylüyorsa bile siz bu içinizdeki şüphe ile yapamazsınız ben size diyeyim. Sizin amacınız eşinizin hatasını ispat etmek e varsa böyle bir hata umarım karşınıza çıkar yoksa ama yazık edersiniz

Cümlenizden siz bakmış gibi anlaşıldı o yüzden dedim. Eşiniz doğru söylüyorsa bile siz bu içinizdeki şüphe ile yapamazsınız ben size diyeyim. Sizin amacınız eşinizin hatasını ispat etmek e varsa böyle bir hata umarım karşınıza çıkar yoksa ama yazık edersiniz

Haklısınız. Ona inanmak tabiki istiyorum fakat deneyerek gördüğüm sanki bir Facebook hesabı var ortada ve saklanıyor gibi..
Umarım ben yanılıyorumdur. Umarım.

Bu telefon hattını sorguladınız mı face hesabı var mı yok mu o hattın üzerine? bir de ne kadar mail adresini bulursanız bir yere not edin ve facebooktan sorgulayın.Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız detaylı olarak anlatabilirim.

Sordum kimse almadı telefonumu diyor.
Kendinin girmediğini ,
Bir Facebook alabilecek kadar özgür biri olduğunu fakat Facebook açmadığını söylüyor
Ama bazen bende bakıyorum google'dan merak ettiklerimin facebook hesaplarına sonra geçmişte görebiliyorum.
İphone kullanıcısıyım ve facebook kullanmıyorum.

Bu telefon hattını sorguladınız mı face hesabı var mı yok mu o hattın üzerine? bir de ne kadar mail adresini bulursanız bir yere not edin ve facebooktan sorgulayın.Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız detaylı olarak anlatabilirim.

Çok sevinirim..
Sosyal medya ile ilgili çok bilgim yok.
Hattın sorgulamayı da bilmiyorum

Telefonu devamlı ortada , bir şeyini görmedim bugüne kadar şüpheli olan..
Ama şimdi bilmiyorum :KK43:
Annem ve bende Facebook kullanmıyoruz mesela. İkimizde iPhone kulanıyoruz. Bana bazen dantel iğne oyası video linki atar WhatsApptan. Kendisi bayılır böyle şeylere... linki açtığımda beni Facebook sayfasına yönlendirir. Belki biri link atmıştır o da tıklayınca ziyaret edildi gösterir. Üye olunmayan sosyal paylaşım sitelerinden bildirim gelmiyor bana Gmailimden.

Back
X