Eşim yalan mı söylüyor..

Ben de face kullanmiyorum-cok sıkıcı bence- ama arada girdiğim yazılarda face hesabı linki oluyor tıklıyorum. Gayet de her şey görünüyor ve geçmişte çıkıyor. Bu ne ki? Resmen bir dedektif oluyorsunuz eşlerin pesinden

Gmail hesabından bahşediyorum her telefonda aynı mo bilmiyorum ..
Iphone da ziyaret edildi: Facebook diye bir bildirim gibi bir şey oluyor ve özellikle kardeşimin facesinden girip bir isim arattım ve o isim mailde görünmüyor..
Eğer görünse idi tesadüf girilmiştir derdim..
ama girip dolaşılınca bir şey görünmüyor..
Ayrıca açadabilir Facebook hesabı fakat yalan söylüyorsa sıkıntı o benim için ..

İdda takip ediyorsa kupon vs yapıyorsa facebookda idda tüyosu verdiğini söyleyen muhteremler var. Onlara bakmıştır belki hesap açmadan

Iphone kullanıyorum bende, bu ara iş arıyorum mesela ilanda görüp safaride aratıyorum işvereni veya işyerini diyelim facebook hesabı var ve ben tıkladıysam tarayıcı geçmişimde görünüyor facebooka girdiğim öyle bir şey olmuş olabilir diyeceğim ama sık olmuş sanırım yine de tepki göstermeden takipte kalın derim..

Benim facebookta güvenlik içindi sanirim baska yerdeb acilinca bildir diye birşey vardi onu tiklamistim. Cok önceki pc kayıtlıydı ama şimdi telden ya da baska pcden girsem. Tarayıcısına pc ismine kadar geliyor. Tanimlaman maile geliyor .

İndirmeden normal Google hesabından açmış olabilir.Yeni evliyken eşim de benim adresi kapattırıp kendi adresi kapattırıp benim kullanmadığıma emin olduktan sonra kendi tekrar açmıştı haberim yoktu.Telefonuna hiç bakmadığım için rahatlıkla açabilmişti.

SiZin kullanmanızı istemiyorsa böyle birşey yapmış olabilir belki eşiniz de.

İndirmeden normal Google hesabından açmış olabilir.Yeni evliyken eşim de benim adresi kapattırıp kendi adresi kapattırıp benim kullanmadığıma emin olduktan sonra kendi tekrar açmıştı haberim yoktu.Telefonuna hiç bakmadığım için rahatlıkla açabilmişti.

SiZin kullanmanızı istemiyorsa böyle birşey yapmış olabilir belki eşiniz de.
Benim eşim de instagram sayfalarımızı kapattıktan sonra kendisininkini yeniden açmıştı nişanlıyken. Bir şey de yapmamıştı ama ne gerek varsa böyle şeylere :/

kusura bakma affına sığınarak söylüyorum amacim asla seni üzmek değil, ama bırak facebooku maili falan bu adamın senden çektiklerinden sonra nefes alıyor oluşu dahi bir mucize. Adamın ruhunu çekmişsin somurmussun resmen. Eski konuların ortada. Cidden ben anlamıyorum sana neden katlanıyor halen... demekki seviyor yani başka açıklaması yok, her ne kadar o sevginin değeri bilinmesede. Tabi sonsuza kadar surmez bu katlanış.
Doğruya doğru konuşalım, senin yaptiklarini eşin yapsa ve sen buna istinaden buraya konu açsan herkes boşan cunku kocan çekilecek dert değil der, bunu hepimiz biliyoruz.
Facebook olayina gelirsek arama cubuguna f yazsan dahi ilk sonuc facebook cikiyor hep. Belki biseye bakarken tikladi ona. Yine kusura bakmada sen kocanda suç arıyor gibisin, yani adamında suçlu olmasini istiyor gibisin, bana oyle geliyor.

Bu arada bir şey arattığında Facebook sayfası açılmışsa geçmişte de Facebook’a girilmiş gibi olur. Kurcalamayın aklınızı bence. Zaten şüpheli de davranmıyormuş, telefon ortada dururmuş daha ne? Gizli saklı iş çevirecek eş telefon kurdu olur arama geçmişini de siler anlamazsınız bile...

İyi akşamlar herkese..

Eşim ile iPhone telefon kullanıyoruz ( az sonra bir konuda danışmak İçin belirttim).
Kendisinin gmail hesabı açık kalmış ve etkinlik kısmına baktığımda 2-3 gün ara ile Facebook ziyaret edildiğini gördüm..
(İkimiz de sosyal medya hesabı kullanmıyoruz) .
Kendisine sordum, Facebook mu açtın diye inkar etti..
Açtığını söylese bir şey demem, ama ortada gördüğüm bir şey var , ziyaret edilen bir sayfa var buna rağmen inkar ediyor.. onun dışında iddaa, maç sonuçları diye birkaç sayfayı daha kaydetmiş, fakat kendisi normalde Türkiye maçını bile izlemeyen hiç ilgisi olmayan biri..
Birlikte baktığımız birkaç başlık vardı, onlar da var tamam onlarda sıkıntı yok..
Ama bu Facebook neyin nesi..
Bana dürüstçe evet açtım dese problem yaratmayacağım.. ama ziyaret edilen aranan sayfa olarak görülüp inkar etme durumu var ortada..
Kendi telefonumdan sırf kardeşimin şifresini istedim bakmak İçin, birkaç kişi arattım onlar da çıkıyor mu diye hiçbir şey çıkmıyor, girilen isim vs sadece ziyaret edildi diye çıkıyor gmail hesabında her durumda..
Ortada bir yalan söyleme durumu mu var..
Siz ne düşünüyorsunuz?
İddaa maç sonuçları varsa aramalardan yönlenmis olabilir iddaa ile ilgili bir şey arayınca bende facebook a giriyorum

Bu arada bir şey arattığında Facebook sayfası açılmışsa geçmişte de Facebook’a girilmiş gibi olur. Kurcalamayın aklınızı bence. Zaten şüpheli de davranmıyormuş, telefon ortada dururmuş daha ne? Gizli saklı iş çevirecek eş telefon kurdu olur arama geçmişini de siler anlamazsınız bile...

Sanırım tam anlatamadım, arama geçmişinde değil Facebook .. gmail hesabında etkinliğim diye bir sekme var.. oraya bakmış bulundum ve 2-3 gün önce 3 defa galan ziyaret edilen : Facebook a giriş yap . Diye bir sekme vardı..
Zaten arama geçmişinden kaldırmış sanırım , ama etkinlik bölümünü bilmiyordu..

kusura bakma affına sığınarak söylüyorum amacim asla seni üzmek değil, ama bırak facebooku maili falan bu adamın senden çektiklerinden sonra nefes alıyor oluşu dahi bir mucize. Adamın ruhunu çekmişsin somurmussun resmen. Eski konuların ortada. Cidden ben anlamıyorum sana neden katlanıyor halen... demekki seviyor yani başka açıklaması yok, her ne kadar o sevginin değeri bilinmesede. Tabi sonsuza kadar surmez bu katlanış.
Doğruya doğru konuşalım, senin yaptiklarini eşin yapsa ve sen buna istinaden buraya konu açsan herkes boşan cunku kocan çekilecek dert değil der, bunu hepimiz biliyoruz.
Facebook olayina gelirsek arama cubuguna f yazsan dahi ilk sonuc facebook cikiyor hep. Belki biseye bakarken tikladi ona. Yine kusura bakmada sen kocanda suç arıyor gibisin, yani adamında suçlu olmasini istiyor gibisin, bana oyle geliyor.

Diyecek bir şeyim yok. Ama şunu unutmayın hiçbir tartışmada tek taraf hatalı değildir.. (şiddet, ihanet) dışında.. ki bizim toplumumuzda ihanet eden bir erkek bile olsa “karısı Elde tutmayı bilememiş” derler..

Benim eşim de instagram sayfalarımızı kapattıktan sonra kendisininkini yeniden açmıştı nişanlıyken. Bir şey de yapmamıştı ama ne gerek varsa böyle şeylere :/

Kendisi inkar ediyor işte ..
Ama ortada görünen bir şey var.. evet açtım dese mertçe zaten kurcalayacak değilim..
Ama neden yaşan söyleyip beni şüpheye düşürüyor ki..

İnsanın içine bir kurt düşmesi ve o şekilde güne başlayıp içinde o sıkıntıyla yaşaması ne kötü...
Oysa ben ona güven anlamında hiçbir kuşku yaşatmamışken bugüne dek ..

Aramalarda başka kaydedilen isim vs bir şey yok
Bazı sitelerde facebook reklamı filan oluyor belki yanlışlıkla oralara tıklamıştır.bende kullanmam ama bazen öyle sitelere tıklayınca açıldığı oluyor.yada bazı satış sitelerinin filan Facebook hesapları oluyor onlara filan bakmıştır.

Esinin telefonunu karıştırma :) güven problemi yaşarsan yap bunu ..

Mesela bir isim aratıyorum nette , önüme facebook sayfaları da çıkıyor . Tıkladığımda söylediğin gibi bir kayıt oluşuyor gmailde. .

Yalnız inkar etmesi kötü olmuş ..Şuan karıştır karistirabildigin kadar :)

Esinin telefonunu karıştırma :) güven problemi yaşarsan yap bunu ..

Mesela bir isim aratıyorum nette , önüme facebook sayfaları da çıkıyor . Tıkladığımda söylediğin gibi bir kayıt oluşuyor gmailde. .

Yalnız inkar etmesi kötü olmuş ..Şuan karıştır karistirabildigin kadar :)

Ortada şüpheli bir durum var ve benim ulaşabileceğim mail hesabı vs hiçbir şey yok ki ...
Sabahleyin kalktı 2 -3 dk telefonuna bakıp bana getirip al bak geçmişten, tarih tarih nerelere girildiyse çıkıyor dedi..
Belki bana vermeden sildi ne bileyim ki..
Bir de vize sınavı İçin okuduğu okula gitti 1 hafta yok...
Ve ayrıca özellikle denedim mesela Facebook grubu olan bir sayfa arattım ve mailde atıyorum kadınlar kulübü Facebook diye çıktı..
Ama eş kişisininki öyle değil ziyaret edildi: Facebook’a giriş yap diye çıkıyor..
Ne yapacağımı bilmiyorum ..

Ortada şüpheli bir durum var ve benim ulaşabileceğim mail hesabı vs hiçbir şey yok ki ...
Sabahleyin kalktı 2 -3 dk telefonuna bakıp bana getirip al bak geçmişten, tarih tarih nerelere girildiyse çıkıyor dedi..
Belki bana vermeden sildi ne bileyim ki..
Bir de vize sınavı İçin okuduğu okula gitti 1 hafta yok...
Ve ayrıca özellikle denedim mesela Facebook grubu olan bir sayfa arattım ve mailde atıyorum kadınlar kulübü Facebook diye çıktı..
Ama eş kişisininki öyle değil ziyaret edildi: Facebook’a giriş yap diye çıkıyor..
Ne yapacağımı bilmiyorum ..
Yapacak birşey yok ,takipte kalacaksın .kime ulaşmaya çalışıyor onu öğreneceksin. Vize için nereye gidiyor ,nerde okuyor ? Belki oralarda merak ettiği birini aratmistir

Back
X