- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Başkasının facebook adresini ziyaret ettiğinde çıkabilir
Örneğin tarayıcıda bir şey bakıyor olsun eğer o aslında face de paylaşılan bir şey ise tıklayınca face girmiş olur.
Eğer g mailini başka bir bilgisayarda açık bıraktıysa o bilgisayardan girilen herşwy gmaile kaydediliyor bende eşime kızmıştım bu sayfalara girmişsin diye o da işyerindeki bilgisayarda gmailini açık bırakmiş
Örneğin tarayıcıda bir şey bakıyor olsun eğer o aslında face de paylaşılan bir şey ise tıklayınca face girmiş olur.
valla canım bilemedim inan aklıma başka bir şey gelmedi. Takipte kal mi deyim bilemedim .Bir de şimdi bu mesajınız üzerine Facebook ile ortak grubu olan bir isim yazdım gogle ve g mail deki geçmişe baktım arattığım sayfanın adı yazıp facebook yazıyor ardında..
Ama benim gördüğüm sadece ziyaret edildi: Facebook diye bir geçmiş..
Benim için de problem yok.. bana açtım dese kurcalamam..Bir sey dusunmem yani bakmis da olabilir kendisine hesap acmis da olabilir. Benim icin sorun olmazdi
Eşinizden şüphe duymanız için bir nedeniniz var mı? Hobi olarak mı ziyaret ettiği her sayfayı kontrol ediyorsunuz?
Eğer sebebiniz varsa bunu çözün.
Yok siz paranoya yapıyorsanız kendiniz için çözüm arayın.
valla canım bilemedim inan aklıma başka bir şey gelmedi. Takipte kal mi deyim bilemedim .
Biraz sakin kal olur mu ..üstüne düşme varsa mutlaka birgün çıkar.Telefonu devamlı ortada , bir şeyini görmedim bugüne kadar şüpheli olan..
Ama şimdi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?