Eşim yalan mı söylüyor..

Benim demek istediğim bu değildi..
şimdi şöyle; siz Facebook kullanıyorsunuz ya, uygulama olarak indirdiğinizden değil de , gogle a Facebook yazıp , e mail ve şifrenizi yazıp giriş yapacaksınız, ve ardından çıkış yapıp, e mail yazan yeri silip, sonra o sayfayı tamamen kapatacaksınız..
Ondan sonra aynı şekilde gogle da Facebook diye aratıp linke tıklayıp, o mail orda yine yazıyor mu ona bakacaksınız..

Yazıyorsa , safari geçmişi varya ayrıntılı
Nerelere girdiğini gösteriyor hatta tarihçe diye çıkıyor ordan bütün girilen sayfaları yani geçmişi silip, sonra tekrar Facebook diye aratıp e mailin yazıp yazmadığına bakacaksınız..
Yani demek istediğim, bütün sayfaları silince mail adresi de siliniyor ordan fakat, çıkış yapınca tekrar girince o mail adresi kalıyor orda.. bunu dener misiniz müsaitseniz?

Uygulama harici internetten girdim çıkış yaptım sayfayı kapattım sonra tekrar açtığımda mail adresi geliyor.
Ama orada bu aygıttan kaldır seçeneği var ona tıkladım birdaha sayfayı kapadım sonra açtığımda mail adresi gitmişti.
Tarihçe kısmından da tekrar girersen bu hesabı aygıttan kaldır seçeneğine tıkladığım için mail adresim silinmişti. Bulamazsın yani bu şekilde mailini

Uygulama harici internetten girdim çıkış yaptım sayfayı kapattım sonra tekrar açtığımda mail adresi geliyor.
Ama orada bu aygıttan kaldır seçeneği var ona tıkladım birdaha sayfayı kapadım sonra açtığımda mail adresi gitmişti.
Tarihçe kısmından da tekrar girersen bu hesabı aygıttan kaldır seçeneğine tıkladığım için mail adresim silinmişti. Bulamazsın yani bu şekilde mailini

Bu cihazı aygıttan kaldır seçeneğine tıkladığımda yine de sayfayı kapatıp giriş yaptığımda o adres çıkıyor..
Ta ki tarihçe kısmından tüm sayfaları kaldırana kadar..
Bu şekilde bulamam evet ama bendeki olana göre şöylemyorum yaptım; eş kişisinin telefonundan ben gogle da Facebook u arattım , mail adresi yazmıyordu açılan sayfada, ama maile bir kez girince aygıtı kaldırsam da yazdığı İçin şöyle düşündüm; kendisi bana gösterdiğinde tarihçe kısmında girdiği sayfalar yazıyordu, eğer gogle aratarak giriş yapsa sadece tarihçe kısmını silerse o mail kaybolur diye düşündüm, ama sizde öyle olmamış :( bende nedense tarihçeyi silmeden o kısım kalkmıyor.. eğer öyle ise girmemiş midir diye düşündümde:(

Umarım boş yere üzülüyorsunuzdur
Karıştırmayacağımı düşünemez heralde bilmiyorum çünkü telefon kilidini biliyorum..
Ya çok iyi bir şekilde tüm delilleri ortadan kaldırıp koyuyor telefonu ortaya ya da dediğiniz gibi masum..
Ama WhatsAppında ya da normal telefon bölümünde falan herhangi bir engelli kişi yoktu düne kadar..
Ama bu Facebook olayı aklımı fazlasıyla karıştırdı..

Sanırım tam anlatamadım, arama geçmişinde değil Facebook .. gmail hesabında etkinliğim diye bir sekme var.. oraya bakmış bulundum ve 2-3 gün önce 3 defa galan ziyaret edilen : Facebook a giriş yap . Diye bir sekme vardı..
Zaten arama geçmişinden kaldırmış sanırım , ama etkinlik bölümünü bilmiyordu..

Yanlışlıkla tıklamıştır. Ben sen bazen reklamlara yanlışlıkla tıklıyorum Facebook sayfasına yönlendiriyor. Arama geçmişimde de Facebook'a giriş va yazıyor.

Iphone kullanıyorum. Facebook uygulamam ve hesabım yok

Yanlışlıkla tıklamıştır. Ben sen bazen reklamlara yanlışlıkla tıklıyorum Facebook sayfasına yönlendiriyor. Arama geçmişimde de Facebook'a giriş va yazıyor.

Iphone kullanıyorum. Facebook uygulamam ve hesabım yok

Öyle değil eşiminki mesela bir günde 2-3 defa yanlış giriyor musunuz siz? Mesela 1 er saat arayla..1 defa girse derim yanlışlık zaten..

Öyle değil eşiminki mesela bir günde 2-3 defa yanlış giriyor musunuz siz? Mesela 1 er saat arayla..1 defa girse derim yanlışlık zaten..
Evet bir günde 2 3 defa yanlışlıkla girdiğim oluyor. Saatlerce internette dolaşıp farklı siteleri ziyaret ediyorum çoğu zaman da yanlışlıkla reklamlara tıklıyorum

Evet bir günde 2 3 defa yanlışlıkla girdiğim oluyor. Saatlerce internette dolaşıp farklı siteleri ziyaret ediyorum çoğu zaman da yanlışlıkla reklamlara tıklıyorum

Anladım.. diyorum ya umarım öyledir.
Şuan yanımda değil, 3-4 gün sonra gelecek ve konuşacağım.. kendisi inkar ediyor, ve bana ben özgür bir birey değil miyim , bir Facebook açamayacak kadar ne sanıyorsun beni, açsam açtım diyemeyecek biri miyim diyor, tabi gergin agrasif bir biçimde umarım dediği gibidir..

Şimdi bunun üzerine bir link çıktı, Facebook linki ve İnan tıkladığımda g mail etkinlik kısmında eşimde yazdığı gibi yazmadı...
Yani eşim reklama tıklamadı.
Kafayı yiyeceğim, hep içime bir umıt doğuyor ama anında yerle bir..

Back
X