Eşim yalan mı söylüyor..

İnternet sayfasından arama geçmişini kontrol edebilirsin ama çaktırma yoksa siler
Sormayın.. iPhone da Safari’nin öyle bir geçmişi olduğunu bilmiyordum ve kendisi telefonunu sabah 2 dk kurcaladıktan sonra bana getirdi al burdan bak tarih tarih yazıyor diye.. tabi o tarihe ait face geçmişi yoktu.. bana vermeden önce sildi sanırım... o şansımı tamamen kaybettim :((((

Söyle deneyeyim :)

Çok saolun. :) fakat bunun İçin yüklenen uygulamadan değil de gogle a Facebook yazıp , çıkan siteden girmek lazım:)
Girdikten sonra çıkış yapınca o sayfayı kapatınca tekrar o sayfayı birkaç kez açınca hepsinde mail adresi orda yazılı bir şekilde çıkıyor bende . Yani mesela o mail adresini ordan silince bile tekrar girince çıkıyor demek istedim .

Öyle bi deneyip birkaç kez girince çıkıyor mu mail adresi bakıp, sonrasında safari geçmişi varya tarihçe bölümünde orda tüm sayfaları silince ve tekrar giriş yapınca o mail bu defa kayboluyor...

Bende olan bu. Sizde de böyle mi oluyor ? Bi baksanız..

Ona göre açıklayacağım size :) umarım anlatabilmişimdir

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok saolun. :) fakat bunun İçin yüklenen uygulamadan değil de gogle a Facebook yazıp , çıkan siteden girmek lazım:)
Girdikten sonra çıkış yapınca o sayfayı kapatınca tekrar o sayfayı birkaç kez açınca hepsinde mail adresi orda yazılı bir şekilde çıkıyor bende . Yani mesela o mail adresini ordan silince bile tekrar girince çıkıyor demek istedim .

Öyle bi deneyip birkaç kez girince çıkıyor mu mail adresi bakıp, sonrasında safari geçmişi varya tarihçe bölümünde orda tüm sayfaları silince ve tekrar giriş yapınca o mail bu defa kayboluyor...

Bende olan bu. Sizde de böyle mi oluyor ? Bi baksanız..

Ona göre açıklayacağım size :) umarım anlatabilmişimdir

Anladım demek istediğini:)
Eşinin iphone’dan ayarlara gir oradan icloud a gir oradan anahtar zinciri ne tıkla açık konuma getir.
Ondan sonra eşin ilk face e girişinde uyarı çıkacak kaydetsin mi diye hayır derse şifreyi kaydetmiyor ama mail adresinden tam emin değilim.
Kesin olan şu ki ‘anahtar zinciri’ açık olmazsa kaydetmez.

Kızlar Canım çok sıkkın, nefes alamıyorum resmen o kadar sinirliyim ki.. dün akşam iyice detaylı araştırayım dedim etkinlik geçmişini ve eşimin gerçekten de Facebook u arattığından da %90 emin oldum..
Şimdi ben ne yapayım.. e mail adresini de şifresini de bilmiyorum aldığı Facebook adresinin ..
Bana alamaz mı diyenler olacak, tabi ki alır ,ama bana sorduğumda söylememek nedir.. dürüstçe aldım dese neyden şüpheleneceğim..
Lütfen bana bir akıl verin ...

Anladım demek istediğini:)
Eşinin iphone’dan ayarlara gir oradan icloud a gir oradan anahtar zinciri ne tıkla açık konuma getir.
Ondan sonra eşin ilk face e girişinde uyarı çıkacak kaydetsin mi diye hayır derse şifreyi kaydetmiyor ama mail adresinden tam emin değilim.
Kesin olan şu ki ‘anahtar zinciri’ açık olmazsa kaydetmez.

Dediğiniz şey bende açıl şuan büyük ihtimalle kendisinde de açıktır

Eşinizle ciddi ciddi oturup konuşun. Hareketlerini sözlerini inceleyin. Yalan söylüyor mu anlarsınız zaten. Ya da bi süre sonra itiraf eder.

Kendisi bu hafta yanımda değil, okuduğu okulda .. hafta sonu gelecek ve öbür hafta içi yine orda olacak..
Konuyu açtığım gün konuşmaya çalıştığımda hemen sinirleniyor, normal sakin sakin anlatmak, güzel konuşmak yok.. şuan ise içim içimi yiyor benim..
Ne yemek yiyorum, ne uyuyor, ne de ders çalışabiliyorum..
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :((

Kendisi bu hafta yanımda değil, okuduğu okulda .. hafta sonu gelecek ve öbür hafta içi yine orda olacak..
Konuyu açtığım gün konuşmaya çalıştığımda hemen sinirleniyor, normal sakin sakin anlatmak, güzel konuşmak yok.. şuan ise içim içimi yiyor benim..
Ne yemek yiyorum, ne uyuyor, ne de ders çalışabiliyorum..
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :KK43:(
Öncelikle sakin olmaya çalışın madem yanınızda değil düşünmemeye çalışın. Grlir gelmez de sakince konuşmayı deneyin. Psikolojik baskı uygulayın madem facebook u var ve size yalan söyledi emin oldunuz. Normalde nasıl konuşan biri. Yakalandığı için mi sinirleniyor yoksa haksızlık yapıldığını düşündüğü için mi yoksa normalde de öyle mi

Öncelikle sakin olmaya çalışın madem yanınızda değil düşünmemeye çalışın. Grlir gelmez de sakince konuşmayı deneyin. Psikolojik baskı uygulayın madem facebook u var ve size yalan söyledi emin oldunuz. Normalde nasıl konuşan biri. Yakalandığı için mi sinirleniyor yoksa haksızlık yapıldığını düşündüğü için mi yoksa normalde de öyle mi

Normalde aramız iyi ise normal konuşur , ama böyle şüpheli bir davranışını görüp eleştirel bir şekilde yaklaşırsam agrasifleşiyor hemen, ama İnan’ın masum olduğu İçin mi suç bastırmak İçin mi yapıyor bunu bilmiyorum..
O kadar pişmanım ki 3 yıldır bu lanet telefonu kullanıyorum, ve Safari’nin geçmişi kaydettiğini nasıl bilmem... gece boyu telefonu ortadaydı, bilseydim net bir bilgiye ulaşırdım..
Çok kötüyüm . Ne yapacağımı bilmez haldeyim..

Dediğiniz şey bende açıl şuan büyük ihtimalle kendisinde de açıktır

Şuan yapabileceğiniz birşey yok gelmesini bekleyeceksiniz ve geldiğinde kontrol edeceksiniz açık olup olmadığını. Kendi telefonunuzda da deneyin bi kapalı konuma getirip girin sonra açık konuma alın girmeyi deneyin şifre için uyarı gelecek ama mail adresi içinde geliyor mu bi bakın

Normalde aramız iyi ise normal konuşur , ama böyle şüpheli bir davranışını görüp eleştirel bir şekilde yaklaşırsam agrasifleşiyor hemen, ama İnan’ın masum olduğu İçin mi suç bastırmak İçin mi yapıyor bunu bilmiyorum..
O kadar pişmanım ki 3 yıldır bu lanet telefonu kullanıyorum, ve Safari’nin geçmişi kaydettiğini nasıl bilmem... gece boyu telefonu ortadaydı, bilseydim net bir bilgiye ulaşırdım..
Çok kötüyüm . Ne yapacağımı bilmez haldeyim..
Siz böyle deyince de ya sizin karıştıramayacağınızı düiünüp bırakıyor ortada telefonu ya da masum.. içinden çıkamamakta haklısınız ama işin sonunda eşiniz size doğruyu söylemiş olur umarım

benim de g mailim kız kardeşimin telinde açık kalmış. onun da google da arattığı şeyler bilgisayarım da çıkıyordu. söyledim çıkış yaptı hesaptan. böyle bir şeydir belki

Şuan yapabileceğiniz birşey yok gelmesini bekleyeceksiniz ve geldiğinde kontrol edeceksiniz açık olup olmadığını. Kendi telefonunuzda da deneyin bi kapalı konuma getirip girin sonra açık konuma alın girmeyi deneyin şifre için uyarı gelecek ama mail adresi içinde geliyor mu bi bakın

Benim demek istediğim bu değildi..
şimdi şöyle; siz Facebook kullanıyorsunuz ya, uygulama olarak indirdiğinizden değil de , gogle a Facebook yazıp , e mail ve şifrenizi yazıp giriş yapacaksınız, ve ardından çıkış yapıp, e mail yazan yeri silip, sonra o sayfayı tamamen kapatacaksınız..
Ondan sonra aynı şekilde gogle da Facebook diye aratıp linke tıklayıp, o mail orda yine yazıyor mu ona bakacaksınız..

Yazıyorsa , safari geçmişi varya ayrıntılı
Nerelere girdiğini gösteriyor hatta tarihçe diye çıkıyor ordan bütün girilen sayfaları yani geçmişi silip, sonra tekrar Facebook diye aratıp e mailin yazıp yazmadığına bakacaksınız..
Yani demek istediğim, bütün sayfaları silince mail adresi de siliniyor ordan fakat, çıkış yapınca tekrar girince o mail adresi kalıyor orda.. bunu dener misiniz müsaitseniz?

Siz böyle deyince de ya sizin karıştıramayacağınızı düiünüp bırakıyor ortada telefonu ya da masum.. içinden çıkamamakta haklısınız ama işin sonunda eşiniz size doğruyu söylemiş olur umarım

Karıştırmayacağımı düşünemez heralde bilmiyorum çünkü telefon kilidini biliyorum..
Ya çok iyi bir şekilde tüm delilleri ortadan kaldırıp koyuyor telefonu ortaya ya da dediğiniz gibi masum..
Ama WhatsAppında ya da normal telefon bölümünde falan herhangi bir engelli kişi yoktu düne kadar..
Ama bu Facebook olayı aklımı fazlasıyla karıştırdı..

Back
X