- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
Denemek istediğim son bir şey var ama onun İçin hem ıphone kullanan, hem de facesi olan biri lazım :)O zman boşuna şüpheleniyorsun canım boşuna adamın günahını alma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denemek istediğim son bir şey var ama onun İçin hem ıphone kullanan, hem de facesi olan biri lazım :)O zman boşuna şüpheleniyorsun canım boşuna adamın günahını alma
yine aynı şekilde facebook anasayfadan şifremi unuttuma tıklayıp açılan satıra telefon numaranı yazıp ara butonuna tıklayarak canımOnu nasıl yapacağım:)
Sormayın.. iPhone da Safari’nin öyle bir geçmişi olduğunu bilmiyordum ve kendisi telefonunu sabah 2 dk kurcaladıktan sonra bana getirdi al burdan bak tarih tarih yazıyor diye.. tabi o tarihe ait face geçmişi yoktu.. bana vermeden önce sildi sanırım... o şansımı tamamen kaybettimİnternet sayfasından arama geçmişini kontrol edebilirsin ama çaktırma yoksa siler
Denemek istediğim son bir şey var ama onun İçin hem ıphone kullanan, hem de facesi olan biri lazım :)
Söyle deneyeyim :)
Çok saolun. :) fakat bunun İçin yüklenen uygulamadan değil de gogle a Facebook yazıp , çıkan siteden girmek lazım:)
Girdikten sonra çıkış yapınca o sayfayı kapatınca tekrar o sayfayı birkaç kez açınca hepsinde mail adresi orda yazılı bir şekilde çıkıyor bende . Yani mesela o mail adresini ordan silince bile tekrar girince çıkıyor demek istedim .
Öyle bi deneyip birkaç kez girince çıkıyor mu mail adresi bakıp, sonrasında safari geçmişi varya tarihçe bölümünde orda tüm sayfaları silince ve tekrar giriş yapınca o mail bu defa kayboluyor...
Bende olan bu. Sizde de böyle mi oluyor ? Bi baksanız..
Ona göre açıklayacağım size :) umarım anlatabilmişimdir
Anladım demek istediğini:)
Eşinin iphone’dan ayarlara gir oradan icloud a gir oradan anahtar zinciri ne tıkla açık konuma getir.
Ondan sonra eşin ilk face e girişinde uyarı çıkacak kaydetsin mi diye hayır derse şifreyi kaydetmiyor ama mail adresinden tam emin değilim.
Kesin olan şu ki ‘anahtar zinciri’ açık olmazsa kaydetmez.
Eşinizle ciddi ciddi oturup konuşun. Hareketlerini sözlerini inceleyin. Yalan söylüyor mu anlarsınız zaten. Ya da bi süre sonra itiraf eder.Lütfen bana bir akıl verin benimki terk etti ...
Eşinizle ciddi ciddi oturup konuşun. Hareketlerini sözlerini inceleyin. Yalan söylüyor mu anlarsınız zaten. Ya da bi süre sonra itiraf eder.
Öncelikle sakin olmaya çalışın madem yanınızda değil düşünmemeye çalışın. Grlir gelmez de sakince konuşmayı deneyin. Psikolojik baskı uygulayın madem facebook u var ve size yalan söyledi emin oldunuz. Normalde nasıl konuşan biri. Yakalandığı için mi sinirleniyor yoksa haksızlık yapıldığını düşündüğü için mi yoksa normalde de öyle miKendisi bu hafta yanımda değil, okuduğu okulda .. hafta sonu gelecek ve öbür hafta içi yine orda olacak..
Konuyu açtığım gün konuşmaya çalıştığımda hemen sinirleniyor, normal sakin sakin anlatmak, güzel konuşmak yok.. şuan ise içim içimi yiyor benim..
Ne yemek yiyorum, ne uyuyor, ne de ders çalışabiliyorum..
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum(
Öncelikle sakin olmaya çalışın madem yanınızda değil düşünmemeye çalışın. Grlir gelmez de sakince konuşmayı deneyin. Psikolojik baskı uygulayın madem facebook u var ve size yalan söyledi emin oldunuz. Normalde nasıl konuşan biri. Yakalandığı için mi sinirleniyor yoksa haksızlık yapıldığını düşündüğü için mi yoksa normalde de öyle mi
Dediğiniz şey bende açıl şuan büyük ihtimalle kendisinde de açıktır
Siz böyle deyince de ya sizin karıştıramayacağınızı düiünüp bırakıyor ortada telefonu ya da masum.. içinden çıkamamakta haklısınız ama işin sonunda eşiniz size doğruyu söylemiş olur umarımNormalde aramız iyi ise normal konuşur , ama böyle şüpheli bir davranışını görüp eleştirel bir şekilde yaklaşırsam agrasifleşiyor hemen, ama İnan’ın masum olduğu İçin mi suç bastırmak İçin mi yapıyor bunu bilmiyorum..
O kadar pişmanım ki 3 yıldır bu lanet telefonu kullanıyorum, ve Safari’nin geçmişi kaydettiğini nasıl bilmem... gece boyu telefonu ortadaydı, bilseydim net bir bilgiye ulaşırdım..
Çok kötüyüm . Ne yapacağımı bilmez haldeyim..
Şuan yapabileceğiniz birşey yok gelmesini bekleyeceksiniz ve geldiğinde kontrol edeceksiniz açık olup olmadığını. Kendi telefonunuzda da deneyin bi kapalı konuma getirip girin sonra açık konuma alın girmeyi deneyin şifre için uyarı gelecek ama mail adresi içinde geliyor mu bi bakın
Siz böyle deyince de ya sizin karıştıramayacağınızı düiünüp bırakıyor ortada telefonu ya da masum.. içinden çıkamamakta haklısınız ama işin sonunda eşiniz size doğruyu söylemiş olur umarım