- 3 Haziran 2012
- 426
- 404
- 103
- Konu Sahibi garipbirhayat
Malesef samsung kullanıyorumBildiğim 4 tane mail hesabı çıktı. Onlara ait dediğim gibi 1 tane hesap çıktı. Ve bir şey sorabilir miyim ıphone kullanıyorsanız ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef samsung kullanıyorumBildiğim 4 tane mail hesabı çıktı. Onlara ait dediğim gibi 1 tane hesap çıktı. Ve bir şey sorabilir miyim ıphone kullanıyorsanız ?
Bazen bana da oluyor oyun oynarken veya yanlışlıkla reklamlara tıkladığımda direk face ye yönlendiriyor eşinize de bu olmuş olabilir mi
Malesef samsung kullanıyorum![]()
Aa bi de şu var. Ben oyun oyanerken olurdu mesela. Facebook kullanmadığım için telefonuma Facebook reklamı gelirdi. Yani üye olmam için. Yanlışlıkla tıklayınca üye ol ya da giriş yap diye anasayfaya yönlendiriyor başıma geldi. Yani eşim safari geçmişimde bunu görse şüphelenir miydi? Sanmıyorum. Bir sürü sebebi var . Bence net bi şeyler görene kadar irdelemeyin. Saklayacak adam telefonu ortalık yerde bırakmaz. Tuvalete bile telefonla gider.
Ben iphone kullanıyorum. Acaba başkasının mail adresi olabilir mi eşinizin adına mı kayıtlı iş yerinin vs maili olabilir miHiç bilmiyorum ya. Mesela ayın 30 unda sabah saat 9 gibi g mail hesabına bilgisayardan giriş yapılmış gibi gözüküyor , fakat yanlış hatırlamıyorsam kendisi o saatte yatıyordu ve yanında da pc yoktu.
Valla canım kimse bu konuda bana hak vermez ama ben şimdiye kadar hayatma kim girdiyse,güvensem de güvenmesem de malesef karıştırarak ummadığım şeylerle karşılaştım.O yüzden biz bayanların farkettirmeden gözünü dört açması gerekiyor.Ben şüphelenmediğim için devamlı mail adreslerini felan sorgulamazdım ki, bunları da sahibinden .com için açmıştı 1-2 sini .. ne yapsam bilmiyorum..
Ben iphone kullanıyorum. Acaba başkasının mail adresi olabilir mi eşinizin adına mı kayıtlı iş yerinin vs maili olabilir mi
Dediğim gibi bazen reklama oyuna falan bastığımda direk yönlendiriyor belki öyle bişey olmuştur kocanızın yalan söyleme huyu yoksa bence kafanıza pek takmayınYok eşimin isim ve soy ismi ile olan bir mail
Valla canım kimse bu konuda bana hak vermez ama ben şimdiye kadar hayatma kim girdiyse,güvensem de güvenmesem de malesef karıştırarak ummadığım şeylerle karşılaştım.O yüzden biz bayanların farkettirmeden gözünü dört açması gerekiyor.
Seni çok iyi anlıyorum.bildiğin tüm mailleri sorguladıysan ve başka hattı olmadığına eminsen bence hiç şüphelenmene gerek yok.Aynen öyle. Ama insanı çok yoruyor bu durumdünden beri ne uyku uyuyabildim ne yemek yiyebildim..
Kendisi de şuan vizeler için okuduğu okula gitti..
Yani ben baya bi ileri gidiyorum bu karıştırma mevzusunda.Mesela telefonundaki engelli nolar aynı şekilde duruyor mu bir artış var mı? Ya da google playden en son ne indirilmişe kadar bakıyorum biraz psikopatım bu konularda çünkü hiç yanılmadım![]()
o zaman temiz bence ya için ferah olsun canımBende birkaç defa baktım normal telefondan engellenen var mı veya WhatsApp tan var mı diye.. iki tarafta da engelli hiç kimse yok.
O zman kendinize bi face açın araştırın face de arama yerine e postayı yazın eğer gizlemediyse hesabı ortaya çıkar yani önceden çıkıyordu ben şu an kullanmıyorumAynen öyle. Ama insanı çok yoruyor bu durumdünden beri ne uyku uyuyabildim ne yemek yiyebildim..
Kendisi de şuan vizeler için okuduğu okula gitti..
Seni çok iyi anlıyorum.bildiğin tüm mailleri sorguladıysan ve başka hattı olmadığına eminsen bence hiç şüphelenmene gerek yok.
Sen yine kendi hattını da bi sorgula da nolur nolmaz :)Avea turkcell operatörüne ait hiç hattı yok, Vodafone ait olan 2 tane var. Benim hattım da onun üzerine diğeri de kendi hattı zaten. İkinci bir hattı olduğunu sanmıyorum ama![]()
O zman kendinize bi face açın araştırın face de arama yerine e postayı yazın eğer gizlemediyse hesabı ortaya çıkar yani önceden çıkıyordu ben şu an kullanmıyorum
Sen yine kendi hattını da bi sorgula da nolur nolmaz :)
O zman boşuna şüpheleniyorsun canım boşuna adamın günahını almaKardeşimin facesinden onu da yaptım :) hatta eşimin 3-4 mail adresi var ve bir tanesinin 2015 yılına ait bir face hesabı çıktı. Tüm şartları zorladım, onun yazabileceği şifreleri deneye deneye o faceye de girdim.
Face hiç kullanılmamış, ne aranan biri var ne mesaj yazılan , sadece Doğum tarihi şüpheli geldi onun dışında bir şey bulamadım ..