Eşim yalan mı söylüyor

Sinirlendim benzer bi olayı yaşadım bundan daha beter cümlelerle beyin yoksunu eski erkek arkadaşımı yerin dibine sokup ayrılmıştım sonrasında bu pattern hiç şaşmıyo ama cidden aynı şekilde seyreden 5 farklı arkadaşımın olayını biliyorum oradan yorumla dedim
Bu ne kin bu ne öfke çok güldüm Allah iyiliğinizi versin

Sinirlendiyse bi de üstüne kesin bi halt yedi counterattackla bastırmaya çalışıyor gibi geldi valla. akıllarına başka ikna edici biyalan gelmeyince köşeye sıkışınca akrep gibi saldırmaya başlıyorlar. unutmuş gibi yapıp beklenmedik bir anda laf arasına sıkıştırıverin. tepkilerden daha bi emin olursunuz.
Çok sinirlendi çok soramadım ama yine soracağım

Arkadaşlar demiş ya hani " biriyle kahve içerken yakalandı o yuzden önden şimdi tektim kahve içtim diyor " diye, bence aradan bir kaç gün geçsin, "sana bişey sorcam o gün kahve içtiğin yanındaki kişi kimdi birileri seni görmüş kulagıma geldı" de. Biriyle oturmussa eger o an söyler. eger tekse zaten inkar eder halinden anlarsın. Eger tektım derse sinirlenisirse gül geç. Şaka yaptım be amma da gerginsin de

Evet çok kızarım
bu yuzden soylemiyordur. aldatmiyor bile olsa bir arkadasiyla bulusup kahve icmesi problem olacaksa yalana onu tesvik ediyor olabilirsin.

alakasiz gorunebilir ama bisey anlatmak istiyorum. bekarligimdanoyle geceyarisina kadar sokaklarda barlarda gezen bi kiz degildim ailem bu konuda tutucuydu. univ kazandim sehir disina gittim, aksam saati 11-12 babam ariyor disardayim napiyosun diyo, iyi arkadaslarla canli muzik dinlemeye geldik diyorum, oh yasiyosun bu hayati iyi eglenceler deyip kapiyor. adim kadar eminim o gece uyku uyumuyor merakindan, hosuna da gitmiyor. ama bana kizsa ne isin var bu saatte dese, bir sonraki ciktigimda ararsa evdeyim ders calisiyorum derim bunu biliyor.

ama o bana oyle davrandigi icin ne yapiyodum biliyomusun, belli bir saatten sonra disarda olmamaliyim yanlis insanlarla gorusmemeliyim babama soyleyemeyecegim birsey yapmamaliyim...

yalan yalani dogurur, bir kere yalan soylemeye baslayinca daha buyuk baska bir yalan soylemek rahatsiz etmez. ama her ne olursa olsun dogruyu soylerse soyleyemeyecegi birsey yapmayi gozu yemez bir sure sonra.

takdir sizin, ben sahsi fikrimi paylastim

Çok zekisiniz hanımlar. Gerçekten de şimdiden kılıfını hazirlamis olabilir.

Kadın erkek grupça bir yerlere gidilir yemek yenir de evli bir adam için başbaşa gitmek biraz saçma değil mi ya.

Bu şehirde tayinciyiz akraba yok.
İşler sektör farklı ortak arkadaşa çok az ya 1 ya 2 bu ihtimal düşük biraz
Düşük te olsa ihtimal var ama.

Bilemedim bir iki gün sonra tekrar açın konuyu bakalım nasıl tepki verecek

Kadın erkek grupça bir yerlere gidilir yemek yenir de evli bir adam için başbaşa gitmek biraz saçma değil mi ya.
konuyu basbasa gibi algilarsaniz sacma. esim is degistirdi mesela, yeni isyerinde pek kimseyi tanimiyor, eski isyerindeki bir bayan arkadasi da firmadan ayrilip esimin bir alt sokagindaki bir firmada calismaya basladi, ikisi de yeni is ortamlarinda pek kimseyi tanimadiklarindan ara sira haberlesip yemegi birlikte yiyorlar. size gore bas basa... ayni sekilde benim de bir erkek arkadasim benim isyerimin hemen yanina bir dukkan acti, sabah beni arar duraktaysam ugrar alir, hadi bu oglen sunu yiyelim der cikariz birlikte... ne ben esimden gizlemeye calisirim ne o benden.

Bacım bu yazdıkların bana ters.Farklı bi ülkede mi yaşıyorsunuz.Evli bir kadın başka bir adamla başbaşa yemek araba ......

Çok yazdım çizdim bu konular hakkında.kamu spotu gibi oldu artık benim için.
Telefonu elimde diye birşey yok!
O telefonlar akşamları veya kocalar evde olduğu saatlerde mesai yapmaz zaten.
bi anlayin artık şunu.....lütfen.

Iki taraflı rahatlık varsa sorun tabiki de olmaz.
Ama bu adam eminim kiskanc ve bu dediklerinizi yapamayacak bi karakterdir.

Bacım bu yazdıkların bana ters.Farklı bi ülkede mi yaşıyorsunuz.Evli bir kadın başka bir adamla başbaşa yemek araba ......
hayir turkiye de yasiyorum. size gore bir erkek ve bir bayan bas basa oturup gercekten samimi sohbet edemez yemek/ cay icemez mi? illaki birinden biri farkli bir beklentiye mi girer? farkli bir etkilesimde mi bulunur? gercekten anlamadigim icin soruyorum.

Eşin oraya gitti.. tek veya başkasıyla ama kahve icmek bahane. Olurda biri görmüşse yada kulagina gelirse diye seni onceden haberdar ediyor sozde. Hani biri dese esini orda gordum,sende hesap sorsan köşeye sıkışacak. Ama sen haberim var diye kuskulanmiyacaksin..

Aynisini babam anneme yillar once yapti. Komşumuz görmüş babami bir bayan arkadasiyla.. babam anneme birsey demedigi icin baya sikinti olmuştu bu durum. Tesadufen karsilasmis kahve icmisler ama yinede sinek küçük mide bulandirir..

Evliyse yapamaz. Ne munasebet. Cogu evlilik o benim kankam arkadasum ayağına bitiyor

bence biriyle kahve icmis sizi gelip soyleyebilecek biri de gormus olabilir. ondan duymadan siz haberdar olun diye size soyluyor olabilir. temkinli olun.

Valla pek güvenme arkadaşa ateş ile barut yan yana durmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…