Bana da öyle geldi karısının kulağına gelirse orada rastlaştık oturduk demek için sankiBaşka biriyle kahve içerken ortak bi tanıdığa mı yakalandı diye geldi ilk aklma...
Değişik geldi bana talipte kalın derim
Dediğim gibi gözünüz kulağınız açık olsun bana normal olmayan şeyler var gibi geldiOnun dışında r şeyini görüp şahit olmadım. Yani işten çık oraya git kahve iç çok ters aklım almıyor saatler çakışıyor bir kere. Ya işten erken çıktı ya başka bişi.
Dediğim gibi gözünüz kulağınız açık olsun bana normal olmayan şeyler var gibi geldi
Aynen canım erkekler bişeyler karıştırdığı zaman tuhaf tuhaf iyi davraniyor.benim eşim is yerindeki kiz arkadaşlarıyla yemeğe gitmesine izin vermiyorum. Bana söylemeden gidince hemen anlarim nasil diye sorarsan hareketleri herşeyi ifade ediyor
O zaman sakin sakin tekrar sorun ama ima etmeden "sen gitmezsin avm ye ters kalıyor diyr çok şaşırdım nerden esti" diyin mesela altınd birşey aramıyormuşcasınaBir şeyini görmedim. Bana her zamanki gibi ilgili alakalı telefonu şuan elimde. Ama bu durumu açıklayamıyorum canım çok sıkıldı
Şüphe değilde bizim izin vermediğimiz şeyleri yaptıklarında böyle davranirlarBenimkide öyle hemen yalan söylediğini anlarım. Ve eminim yalan.
Hissediyorum çünkü ama neden bilmiyorum.
Birde diyor bir şey olsa sana söylemirmiyim gittim diye.
Ama şüphe duyduğum hiç bir şey yok her şey normal şuan telefonu elimde
kızcağız kim ? kimle içmiş kahvesini? biri avmde görür de söyler diye kendince önce o söylüyo ki bir şey yapmış olsam söyler miydim diye üste çıkacak.ne tarz yalanlarını yakaladın birileriyle mi görüşüyordu habersiz gizli gizli?
Dediğiniz arkadaşa mı yakın gittiği avm? Çok açık değil mi birine yakalanmış size söyleyebileceği ihtimali üzerine de sizi bilgilendirmiş hani haberiniz olsun diye. Yoksa bir insan avm de kahve içtiğini neden söylesin ki durup dururken?
Bu ne kin bu ne öfke çok güldüm Allah iyiliğinizi versinahaha bir tanesi de aklını kullansın az bir yerlerinden daha küçük beyinleriyle kandırmaya çalışıyorlar insanı komikler cidden. bir şey yok dediyse kesssin var ağzına sı.ın derim. farklı zamanlarda farklı şekillerde sorun soruyu beyinleri yeteri kadar gelişmediği için afallayıp söyledikleri yalanı türetemiyorlar genelde ikinci soruda fatal error veriyorlar.
ahaha bir tanesi de aklını kullansın az bir yerlerinden daha küçük beyinleriyle kandırmaya çalışıyorlar insanı komikler cidden. bir şey yok dediyse kesssin var ağzına sı.ın derim. farklı zamanlarda farklı şekillerde sorun soruyu beyinleri yeteri kadar gelişmediği için afallayıp söyledikleri yalanı türetemiyorlar genelde ikinci soruda fatal error veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?