Eşim yalan mı söylüyor

Bence canı öyle istemiş, değiştirmiş
Sen işkillenme diye de böyle uydurmuş bahaneyi
Altında bir şey aramaya gerek yok

O whatsapp ve facebook kapanacak yada o telefon kafada parçalanacak bunun baska çözümü yok...

Her ihtimal söz konusu tabiki. ama bence sessizce takipte kalın. whatsapta sizle konuşmadığı zamanlarda bakın çevrimiçi mi değil mi diye. özellikle geç saatlerde falan. bir sey varsa mutlaka karşınıza çıkacaktır.

Kesinlikle temkinli yaklaş çünkü yakinen tanıdığım bir çift vardı eşiyle olan fotosunu kaldırıp bir de üzerine seni başkaları görmesin demiş sonuç başkaları oluyormuşta hayatında ondan. bence dikkat et ki whatsap öyle eklemli bir şey değil..

Söylediğim zaman sözlü saldırıya uğradım herşeyden bişey çıkarıyormuşum. Böyle yapıp onu huzursuz ediyormuşum

Söylediğim zaman sözlü saldırıya uğradım herşeyden bişey çıkarıyormuşum. Böyle yapıp onu huzursuz ediyormuşum

Çok dikkat et gizlice takip et şu whatsaap web var ya onu kur bak gizlice kimle ne yazışıyor. İşkillendirme onu

Olduu millet onun karısını görmesin amaa senin Kocanı görsün. Eşinin net çıktığı bi foto cekilin başbaşa bunu whatsapp profili yap de bakim ne dicek

Allah Allah ya, ne var kaldırdıysa? Birilerine bir şey kanıtlamak zorunda mısınız? Anlamıyorum evli birinin profil fotoları illa kocalarla eşlerle çocuklarla mı çekilmek zorunda? Tasmalı/ tapulu varlıklar mıyız biz? ''Bakın benim sahibim var'' der gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…