Eşim yalan mı söylüyor

Yalan evet daha öncede karşılaştığımız durum bu altında birşey vardir bunun

Ben olsam yem atardim.
Smdi burda " sabirli ol, gozlemle, bekle' diycek cogu arkdasimiz.
Ama ben sabirsiz biriyim.
Sahte facebook yapip hemen su an denerdim esimi.

şimdi mi aklına gelmiş karısı? resim dururken kimse bakmamış mı.... bahaneye gel...

Herhalde eşiniz kendisini birilerine "bekar" olarak tanıttı.
Su uyusa da siz uyumayın.takipte kalın, yem atın..... ne yaparsanız yapın ama yeter ki "bir şeyler yapın."

Yakalayınca boşanacaksan kurcala, yoksa kurcalama.

Facebookta evli olduğunuz yazıyor mu ilişki kısmında bir de birlikte resimleriniz var mı ve herkese açık görünür şekilde mi. Ayrıca whatsappa bakın bakalım erkek ismi yazan ama kadın resmi olan ya da durum yazısından kadın olması muhtemel biri var mı genelde kuruntu derim böyle şeyler için ama iki yerden birden değişmesi çok hayra alamet değil bir ilişki durumunda değilse bile birilerin evliliğim iyi değil imajı veriyor olabilir.

Facebookta ilişki durumunuz veya sizin resimlerinizden 'herkese açık' olanlar varsa onları da gizlemiş mi bi ona da bakın bence.

Bence cok kuruntu yapiyorsunuz.ne alakasi var
Burda yazilanlardan gaza gelip iliskinizi bozmayin

Bence öncelikle sakin olmalısınız.. Çünkü şüphe moduna girince insan normal düşünemiyor.Herşeyi anlamak istediğiniz gibi anlarsınız ve haksız durumuna kendinizi düşürebilirsiniz.
1-)Daha önce aklınıza takılan olaylardan dolayı şüphelendiğinizi düşünüyorum.
2-)Zaten şuan sizi aldatmak istiyorsa bunu daha önce de denemiş olabilir.
3-)Bence üzerine hiç gitmeyip normal davranın ve döndüğünüzde de normal olun (ona karşı ama belli etmeden bir şeyler araştırın derim gerek telefonu gerek facebook hesabına bakın o uyurken ya da duş vs iken)

Yalan bence millet karımı görmesin demek ne demek önceden aklı nerdeydi

Alenen yalan söylüyo, ha baştan beri kendi resimlerini kullansa neyse tercih derim ona, ama birden her yerden kaldırması saçmalık, karımı görmesinler ne,daha önce görmediler mi resmin ekliyken, sende de ki bende seni görmelerini istemiyorum

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…