- 22 Ağustos 2015
- 280
- 284
- 53
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Kendisi fotoğraf gönderdi de öyle öğrendim zaten. Eğleniyorum demek istedi yani.Sizin öğrendiğinizi duyunca cevabı ne oldu size ?
Sadece evliliğimizin ilk zamanlarında 1 kez surat astım. Ama onda da haklıydım. Çünkü haftalar öncesinden birlikte çıkmayı planladığımız halde 1 gün öncesinde planı değiştirip askerliğini yakınımızda yapan arkadaşıyla eğlenmeye gitti. Ben de bütün gün evde kös kös oturdum. Ama geldiğinde surat yapmayı da ihmal etmedim.Zamanında bu konuda sorun çıkardıysan şu an sorun çıkarmıyor olman bu erkeklerin gözünde bişey ifade etmiyor. Hep takılı kalıyorlar geçmişte. Biraz da yalan söylemek işlerine geliyor sanki. Şimdi kim iki saat açıklama yapacak diye düşünüyorlar.
Sen kendi sağlığını düşün boşver.
Ama bu durum yalan söylemesini gerektirmez ki. Ben ona işinin stresli olduğunu bildiğimi, bu yüzden arkadaşlarıyla gezmek istemesinin normal olduğunu ve bunu istediği zaman yapabileceğini söyledim. Yani yalan söylemesine gerek bırakmadım. Böyle yalan söyleyerek eğlenmeye yüzü nasıl tutuyor peki?doğuma çok az kalmış, seni yalnız mı bırakıyor, belki yüzü tutmuyodur, karnı burnunda karısına ben gidip eğlenicem demeye utanıyodur
Benim de aklıma gelmiyor değil doğrusu. İşte güvensizliğin başlangıcı... Bunu yaşamak istemiyorum.Bana olsa olumlu yaklasıyorsan eğer gızlı bır ış mı ceviriyor dıye geçer aklımdan.
Benim de aklıma gelmiyor değil doğrusu. İşte güvensizliğin başlangıcı... Bunu yaşamak istemiyorum.
Ben merak edip aradım. Neredesin diye. Çalışıyorum 1 2 saat daha sürer işim dedi. Yaa niye bu kadar geç kaldınız ki dedim. Öyle oldu dedi. Ben de iyi tamam o zaman deyip kapattım. Ondan sonra fotoğraf gönderdi de öyle öğrendim eğlenmeye gittiğini.Kuzum tam yalan söylememiş sanki bak sonrasında kendi içi dayanmadı demek ki fotoğraf attı yoksa ben mi yanlış anladım sen öğrenince mi fotoğraf attı?
Ben merak edip aradım. Neredesin diye. Çalışıyorum 1 2 saat daha sürer işim dedi. Yaa niye bu kadar geç kaldınız ki dedim. Öyle oldu dedi. Ben de iyi tamam o zaman deyip kapattım. Ondan sonra fotoğraf gönderdi de öyle öğrendim eğlenmeye gittiğini.
Doğru bir şey yapmadığını düşünüyorsa yanımda olsun. Arkadaşlarına eve gidiyorum demek bu kadar zor olmamalı...Demekki kendisininde aklı sizde ve dogru bisey yapmadigini düşünüyor..
Bu yuzden gizlemistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?