Eşim yalan söylemeye başladı...

yalan ciddi bir sorun ama neden yalan söylüyor onu düşünmek lazım..
vaktirde çok üstüne gittiyseniz, sıkboğaz ettiyseniz, oda rahat vakit geçirmek için size söylemeyi tercih etmiştir..

Diger sorun halledildi mi
Evet konuştuk kayınvalidemlerle. Ama gelip gelmeyecekleri hala muamma...
Not: Gelmeme durumları bizimle ilgili değil. Çünkü biz hiç yansıtmadık aramızda konuştuklarımızı. Direkt söyledik mutlaka gelin sizsiz olmaz. İlk torununuz doğumunda yanımızda olmanız lazım diye ama bakalım gelecekler mi. Kv kendini naza mı çekiyor diyecem ama bu sözüme de kızarsınız diye çekiniyorum doğrusu :)
peki nereye gitmiş? eğlenmekten kastı nedir?
benim adam playstation oynamaya gider mesela.
ya da çay içmeye gider.
senin koca nerde eğleniyor?
Arkadaşlarıyla o an nereye gitmek isterlerse giderler. Bazen mangal yaparlar, bazen içerler, bazen tavla oynarlar bazen kafelere giderler.
üzülerek bebişinizi de üzmeyin ama yalan çok ciddi bir sorundur bence ve küçüğü büyüğü olmaz. eşinizle konuşun anlatın ona bu konudaki hassasiyetinizi, faydalı olacaktır
Hiç faydalı olmadı emin olun. Üstelik açıklaması "bıdıbıdı yapmayayım diye yalan söylemiş" oldu. Sanki sürekli peşindeyim, takip ediyorum, sıkboğaz ediyorum da bıdıbıdı yapacakmışım.. Elimden geldiğince kendimi rahatlatma çalışıyorum ama bir yerde tıkanıyorum malesef

bıdıbıdı yapmayın diye mi

yalan ciddi bir sorun ama neden yalan söylüyor onu düşünmek lazım..
vaktirde çok üstüne gittiyseniz, sıkboğaz ettiyseniz, oda rahat vakit geçirmek için size söylemeyi tercih etmiştir..
İnanın hiç üzerine gitmedim. Zaten evleneli 1,5 yıl oldu. İlk başlarda tabi ki birlikte daha çok vakit geçirelim diye gitmesini istemediğim zamanlar olurdu ama benim durumum şu an farklı. Benim daha çok dinlenmem lazım. O yüzden onun eğlenmesine, gezmesine hiç karışmıyorum. İnanır mısınız bilmem ama çıkacaklarını ilk duyduğumda çok iyi yapmışsınız, arada böyle çıkın eğlenin kafanız dağılır sürekli iş iş olmaz diye de onu desteklediğimi göstermeye çalıştım. Hatta geçen hafta gece 1i geçiyordu aradı beni "ortam çok güzeldi. biraz geç kaldım kapıyı açacak mısın gelirsem" dedi, "arkadaşlarınla eğlenmeye gidiyorsun ve bundan haberim var. saat kaç olursa olsun bu kapı sana açık" dedim. Bunları söylememe rağmen yalan söylemesi zoruma gidiyor.

Bence vicdan azabı var. Size değil kendine yalan söylüyor vicdanini susturuyor. Gelince tepki vermeyin. Sakince söyleyin. Ben bu konuda seni destekliyorum ama sen bana farklı söylüyorsun. Neden diye sorun. Kendinizi üzmeyin.

Senin hamile olman dolayısıyla hassaslığının farkında da ondan. Şimdi iş çıkışı "aşkım ben geç gelicem, biraz arkadaşlarla takılcaz" dese inkar etme uyuz olursun akşam da yüzünden belli olur.

Olur böyle şeyler. Her yalan art niyet içermiyor.

Evet benden daha çok arkadaşlarıyla vakit geçirirse uyuz olurum tabi ki. Ve şimdilerde aynen bunu yapıyor. bu akşam için yemeğe geleceğim dedi sevdiği yemeği yaptım bekledim gelmedi. Ben sürekli akşam yemeklerini yalnız yemek zorunda mıyım? Zaten haftanın 5günü akşama kadar çalışıyoruz. Akşamları da yalnız vakit geçirir oldum. Bu yüzden evlenmedim ki ben..

bana nedense yanlışlıkla atılmış gibi geldi.telde normal konusup kapatır kapatmaz resim atması çok ama çok mantıksız..gerçi erkeklerin yaptıgı hiçbirsey mantık aramamk lazım ama neyse..

siz fazla yüz vermişsiniz bu adama.
gece 1 lerde siz hamileyken gezmesi falan.evli bu adam. unutmasın bunu.
zaten bir mesajını okudum başka konuda şoka girdim. taviz hem ona hemde kv ye baştan verilmiş. böyle olınca adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış.
beni şoka sokan bu mesajınız.
ayrılmakla en doğru kararı vermişsin. Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı sıkıntıları ben de yaşadım. eşimle tanıştığımızda ben mühendislik okuyordum o önlisans okuyordu. Ben bunu sorun etmedim ama o hep hayalinde mühendis olmak olduğunu söylerdi. destek oldum DGS ye çalıştırdım o da dershane desteği aldı ve çok şükür kazandı mühendis oldu. ama sıkıntılar bundan sonra başladı. eşimin ailesi sürekli engel koydu önümüze. yok yüksek lisans yapmalıymışım, yok kv öğrtmen gelin istiyormuş benim üniversitede hoca olmam gerekmiş vs vs. eşim (o zamanlar sevgilimdi) bunları bana söylediğinde tamam dedim onun istediği gibi olsun. üniversite bitti 1 yıl sonra y. lisans kazandım 6 ay sonra da araştırma görevlisi alımı olacaktı. her şey çok güzel gidiyordu ki bu sefer de kv ben devlet memuru gelin isterim diye tutturdu. eşim bunu bana söylediğinde çıldırdım üniversitede hoca olacaktım nerden çıktı şimdi bu dedim. KPSS den mühendis olarak atanmak zor ya kv aklınca beni zorluyor. yapamayınca da eline koz geçecek ya istememek için bahanesi olacak. eşime dedim bu son. bunu da yapacağım, atanacağım ama daha annen karşıma başka bir şey getirirse kapının önünde bulursun kendini. ben oyuncak değilim dedim. tamam söz veriyorum dedi. memur ol benim dilim de uzun olsun, aileme karşı seni savunabileyim dedi. dediğimi yaptım KPSSde derece yapıp atandım ve eşim arkamda durdu beni yalnız bırakmadı. tabi bu zamana kadar da hep destek oldu. yalnız bırakmadı. ailesi istemiyor diye de vazgeçmedi benden. keşke sevgiliniz de ailesine ağız büküp sizi bırakacağını söyleyeceğine sizin arkanızda dursaydı. bu yüzden %100 haklısınız bu konuda. hiç üzülmeyin, o sizi kaybettiğine yansın.

Yuhh utanmaz bir aile
Konu Sahibi ile kedinin fare ile oynadığı gibi oynamislar

Haklısınız fazla değer verdim ama çok sevdiğim içindi. Pişman mıyım diye sorarsanız değilim çünkü hala çok seviyorum. Onun da aynı duyguları (aynı şiddetle olmasa da) taşıdığına eminim.
Dışarıya çıkmasını ben istedim aslında, sosyal bir yaşantısı olsun diye. Çünkü işleri çok sıkıntılı ve çok stresli. Bir de benim hamileliğim de onu etkiliyor diye fazla üzerine gitmek istemedim eğlensin dedim. Ama bana yalan söyleyerek bunu yapacağını düşünmemiştim. Zoruma giden de dışarıya çıkması değil yalan söylemesi.

eşiniz de devlet memuru mu?

ama siz bir şeyi unutuyorsunuz ve bir şeyi bu adama unutturmuşsunuz. bu adam evli. bekar değil. hamile eşi evdeyken gece yarılarını geçene kadar dışarda sürtemez
sevgi güzel. fedakaarlıkta. ama bu evlilikte tek fedakar sizsiniz.sevgiliykende öyle. annesine karşı çıkamamış. sana ne diyememiş bir adam bu..
şımartmayın bu adamları . sonra kendilerini adonis sanıyorlar. buldumcuk hissediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…