Eşim yalan söylemeye başladı...

Of acayip sinir oluyorum böyle durumlara. Ne diye yalan söyleme gereği duyuluyor ki zaten hamileyken duygular tavan zorla eşeğin aklına karpuz kabuğu sokup canımızı sıkıyorlar. Ayrıca gezmesinler arkadaşım biraz kırsınlar dizlerini oturuversinlr karılarının yanında bizde 9 ay neler neler çekip birşeylerden fedakarlık ediyoruzzzzz

Bencede haklısın hiçbir şekilde yalan söylenmemeli ama birde şöyle bak onunda içine sinmemiş itiraf etmiş gelince güzelce sorarsın neden durduk yere yalan söylediğini elbet bir açıklaması vardır.
Her şeyin bir açıklaması mutlaka vardır. Ama bu durum bana yalan söylesiği gerçeğini değiştirmez ki.

Benimkide aynı şeyi yaptı bir kaç dafa ..bana işe gidiyorum deyip..sonra duydugumda arkadaşının yanina.gitmişti..Halbuki bana arkaşımın yanınina gidiyorum dese ben karşımı çıkacağım sanki..hala düşünüyorum neden yalan söylüyor diye

Bir dinle bakalım kuzum belki bir anda gittiler oraya hani o da öyle haber verdi sana fotoğraf göndererek. Bak hamilesin nolur sıkma canını.
Bıdıbıdı etmeyeyim diye ýalan söýlemiş sanki her söylediğinde bıdıbıdı etmişim de şimdi edeceğim. işte şimdi daha çok kırıldım...

Sordunuz mu peki neden yalan söyleme gereği duyduğunu? Ben sordum bıdıbıdı etmeyeyim diye öyle demiş. Sanki hep bıdıbıdı ediyorum gibi bir imada bulundu. Şaka gibi...

Hadi gitmis sonra resim gondermekteki maksati ne ki erkekler hic hamile psikolojisinden anlamiyor sen canini sıkma yuzde 99 u anlamiyor canim. Hem hamileyken ikinizinde psikolojisi normal olmuyor daha bebek dogunca da devam ediyor bu surec guclu ol lutfen gececektir muhakkak

İyi geceler yasam destek ..sana soylemek istedigim suan hamilesin ve hormanlarin seni asiri duygusal yapiyor..bak cnm erkekler hamilelik doneminde biraz degisebiliyorlar onlarida anlamak lazim.esimden biliyorum oda cok stres yapip disari cikardi..ama bebek dogunca baba olunca hersey degisiyor.seni onkat daha el ustunde tutuyor.birak gezsin zaten bebek dogunca ne uyku kalicak ne gezme ne arkadas..baba yada anne olmak insani olgunlasturiyor .kendimden biliyorum emin ol.hic uzulme gecer bu gunler..insanoglu yalan soyleyebilir arasira ..hangimizin yokki beyaz yalanlari..tamammi cnm zaten bisey diyimmi ben anne oldugum andan itibaren bebekten baska biseyi gormez oldum.sende oyle oolursun..inan bana birbirinizi uzmeyinhayirli dogumlarrrr...

Vicdan yapmıştır. Siz hamile ve başı ağrıyorken o geziyor gibi gözükmesin diye. Siz daha önce sorun yapmasanız bile onlarda düşünce değişmiyor. Takmayın bu kadar kafanıza . Onu da anlamaya çalış.

Bu hareketin mantığını çözen var mı,tamam diyip kapatıyosun arkasından resim geliyo ne alaka, heheee kandırdım aslı da eğleniyorum, ne ki bu

Ben eşini anlamadım sen ondan resim falan istememişsin ki, işte misin ha tamam o zaman demiş kapatmışsın arkasından resim göndermek ne, resme açıklama eklemiş mi aslında şurdayım vs gibi

öncelik bebeğiniz bunu unutmayın konuşun burdan bi fayda göreceğinizi sanmam ...

Ayrıca baş ağrının nedeni tansiyon falan değil dimi,teyit et bunu, gebelikte çok tehlikeli

Ben eşini anlamadım sen ondan resim falan istememişsin ki, işte misin ha tamam o zaman demiş kapatmışsın arkasından resim göndermek ne, resme açıklama eklemiş mi aslında şurdayım vs gibi
Açıklama yapmasına gerek bırakmayacak netlikte bir fotoğraftı yani. Arkadaşlarıyla kafa dağıtmaya gitmiş. Vicdan yaptı herhalde çalışıyorum deyip eğlenmeyi.
Ayrıca baş ağrının nedeni tansiyon falan değil dimi,teyit et bunu, gebelikte çok tehlikeli
Yok benim tansiyonum normalde düşüktür. 90/60 100/60 civarındadır. Kolay kolay da çıktığını görmedim
Sanırım eve dönerken rüzgar çarptı. Bir de eşimin fotoğraf gönderip kendi yalanını ortaya çıkarması beni üzünce daha da arttı. Işık bile rahatsız eder olmuştu.

peki nereye gitmiş? eğlenmekten kastı nedir?
benim adam playstation oynamaya gider mesela.
ya da çay içmeye gider.
senin koca nerde eğleniyor?

Size yine kendisi söylemiş en azından ben iş yerinden ögreniyorum gitmedigini.

üzülerek bebişinizi de üzmeyin ama yalan çok ciddi bir sorundur bence ve küçüğü büyüğü olmaz. eşinizle konuşun anlatın ona bu konudaki hassasiyetinizi, faydalı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…