- 23 Temmuz 2015
- 147
- 33
- 13
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Of acayip sinir oluyorum böyle durumlara. Ne diye yalan söyleme gereği duyuluyor ki zaten hamileyken duygular tavan zorla eşeğin aklına karpuz kabuğu sokup canımızı sıkıyorlar. Ayrıca gezmesinler arkadaşım biraz kırsınlar dizlerini oturuversinlr karılarının yanında bizde 9 ay neler neler çekip birşeylerden fedakarlık ediyoruzzzzzArkadaşlarıyla iş çıkışı vakit geçirmek için 2 kez yalan söyledi. Üstelik arkadaşlarıyla vakit geçirebilmesi konusunda kendisine olumlu yaklaşmama rağmen. Neden peki ? Neden çalışıyorum diyerek yalan söylüyor olabilir? Hamileyim ve o kadar içerledim ki. Bugün de inanılmaz bir baş ağrım var. Bir de böyle davranınca iyice arttı. Kendimi çok kötü hissediyorum...
Her şeyin bir açıklaması mutlaka vardır. Ama bu durum bana yalan söylesiği gerçeğini değiştirmez ki.Bencede haklısın hiçbir şekilde yalan söylenmemeli ama birde şöyle bak onunda içine sinmemiş itiraf etmiş gelince güzelce sorarsın neden durduk yere yalan söylediğini elbet bir açıklaması vardır.
Her şeyin bir açıklaması mutlaka vardır. Ama bu durum bana yalan söylesiği gerçeğini değiştirmez ki.
Benimkide aynı şeyi yaptı bir kaç dafa ..bana işe gidiyorum deyip..sonra duydugumda arkadaşının yanina.gitmişti..Halbuki bana arkaşımın yanınina gidiyorum dese ben karşımı çıkacağım sanki..hala düşünüyorum neden yalan söylüyor diyeArkadaşlarıyla iş çıkışı vakit geçirmek için 2 kez yalan söyledi. Üstelik arkadaşlarıyla vakit geçirebilmesi konusunda kendisine olumlu yaklaşmama rağmen. Neden peki ? Neden çalışıyorum diyerek yalan söylüyor olabilir? Hamileyim ve o kadar içerledim ki. Bugün de inanılmaz bir baş ağrım var. Bir de böyle davranınca iyice arttı. Kendimi çok kötü hissediyorum...
Bıdıbıdı etmeyeyim diye ýalan söýlemişBir dinle bakalım kuzum belki bir anda gittiler oraya hani o da öyle haber verdi sana fotoğraf göndererek. Bak hamilesin nolur sıkma canını.
Sordunuz mu peki neden yalan söyleme gereği duyduğunu? Ben sordum bıdıbıdı etmeyeyim diye öyle demiş. Sanki hep bıdıbıdı ediyorum gibi bir imada bulundu. Şaka gibi...Benimkide aynı şeyi yaptı bir kaç dafa ..bana işe gidiyorum deyip..sonra duydugumda arkadaşının yanina.gitmişti..Halbuki bana arkaşımın yanınina gidiyorum dese ben karşımı çıkacağım sanki..hala düşünüyorum neden yalan söylüyor diye
Yemin ederim benimkide aynı şeyi söyledi..... gerçekten şaka gibilerSordunuz mu peki neden yalan söyleme gereği duyduğunu? Ben sordum bıdıbıdı etmeyeyim diye öyle demiş. Sanki hep bıdıbıdı ediyorum gibi bir imada bulundu. Şaka gibi...
Ben merak edip aradım. Neredesin diye. Çalışıyorum 1 2 saat daha sürer işim dedi. Yaa niye bu kadar geç kaldınız ki dedim. Öyle oldu dedi. Ben de iyi tamam o zaman deyip kapattım. Ondan sonra fotoğraf gönderdi de öyle öğrendim eğlenmeye gittiğini.
Açıklama yapmasına gerek bırakmayacak netlikte bir fotoğraftı yani. Arkadaşlarıyla kafa dağıtmaya gitmiş. Vicdan yaptı herhalde çalışıyorum deyip eğlenmeyi.Ben eşini anlamadım sen ondan resim falan istememişsin ki, işte misin ha tamam o zaman demiş kapatmışsın arkasından resim göndermek ne, resme açıklama eklemiş mi aslında şurdayım vs gibi
Yok benim tansiyonum normalde düşüktür. 90/60 100/60 civarındadır. Kolay kolay da çıktığını görmedimAyrıca baş ağrının nedeni tansiyon falan değil dimi,teyit et bunu, gebelikte çok tehlikeli
Size yine kendisi söylemiş en azından ben iş yerinden ögreniyorum gitmedigini.Açıklama yapmasına gerek bırakmayacak netlikte bir fotoğraftı yani. Arkadaşlarıyla kafa dağıtmaya gitmiş. Vicdan yaptı herhalde çalışıyorum deyip eğlenmeyi.
Yok benim tansiyonum normalde düşüktür. 90/60 100/60 civarındadır. Kolay kolay da çıktığını görmedim
Sanırım eve dönerken rüzgar çarptı. Bir de eşimin fotoğraf gönderip kendi yalanını ortaya çıkarması beni üzünce daha da arttı. Işık bile rahatsız eder olmuştu.
Arkadaşlarıyla iş çıkışı vakit geçirmek için 2 kez yalan söyledi. Üstelik arkadaşlarıyla vakit geçirebilmesi konusunda kendisine olumlu yaklaşmama rağmen. Neden peki ? Neden çalışıyorum diyerek yalan söylüyor olabilir? Hamileyim ve o kadar içerledim ki. Bugün de inanılmaz bir baş ağrım var. Bir de böyle davranınca iyice arttı. Kendimi çok kötü hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?