Adamı neden bu kadar sık boğaz ediyorsun? Geçmişte aldattı mı?Ailesiyle mesafeli olduk rahat ettim derken adam sapitti.
Araba aldik vs iyice rahat ettik derken rahat batti.
Esim ctesi gunleri yarim gun calisir. Bu ara zaten kavga ediyorduk ailesinden firsat bulup kendi iliskimiz icin. Neyse isyerinde gece amiri yokmus ogun cagirdilar esimi. Ertesi gun 8:30 da cikmasi gerekiyor.
Saat oldu 11:00. En sonunda merak edip aradim ama ayni zamanda facebook tan takip ediyorum. Isiyle evimizin orta biryerinde gorunuyor. 20 km uzakta. Bayadir orda yani. Sonra aradi beni ben yeni ciktim dedi. Yalan mi soyluyorsun dedim. Ne yalani dedi. Yeni cikmadin isten dedim. Sen beni mi takip ediyorsun? Dedi. Kapatti. Hala tik yok. Sinirler tepemde :/
Ben de bunu sorucaktimFacebooktan nerde olduğunu nasıl tespit edebiliyorsunuz?
Adamı neden bu kadar sık boğaz ediyorsun? Geçmişte aldattı mı?
Facebooktan takip nasıl yapılıyor ki, ilk kez duyuyorum
erkekleri çok sıkıştırmak, takip etmek vs sürekli dünyanızı onların üstüne kurmak hakettiğiniz saygıyı azaltıyor.
Facebook konumu bazen doğruyu göstermeyebilir mesela giriş yaparken bile oluyor istanbuldan giriş yaparken farklı şehir çıkabiliyor böyle birşeyde olabilir mi.Yakindaki arkasaslar kismi
Yakindaki arkasaslar kismi
Facebook konumu bazen doğruyu göstermeyebilir mesela giriş yaparken bile oluyor istanbuldan giriş yaparken farklı şehir çıkabiliyor böyle birşeyde olabilir mi.
Neymiş derdi sıkıntısı?Yok dogru itiraf etti :)
Yakindaki arkasaslar kismi
Neymiş derdi sıkıntısı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?