Eşim yanıma gelmiyor

Biz sürekli köydeyiz. Mesela her hafta izninde beni köye getirir

Raporlu ama hertürlü tarla işini yapıyor. Daha doğrusu köy işlerini sevdiği için asla acısını düşünmez

10 gundur burdayım bir kere bile TV izlemeye fırsatım olmadı
Olmaması normal zaten. Aile büyükleriyle bir araya gelince tv karşısında hipnotize olmayız genelde. Sohbet muhabbet edilir, gülünür eğlenilir. Tv izlemeyince tv yetmezliğinden ölmüyoruz, korkmayın.

sizde seviyorsanız o insanları ve ortamı, sadece başbaşa olamıyoruz’a takılmayın derim. olsun haftaiçi hep beraberiz:)
kaldı ki raporlu adam ilişkiye de girmiş yani herhalde biz kv evinde kalsak unuturuz böyle şeyleri tabi evin müsaitliği de önemli

Az sabret evinize gidince istediğin kadar yalnız olacaksınız, geçici bir durum için bu kadar stres olmaya değer mi?

Kaynana evinde film keyfi mi olur yav?

Yapan yapıyormuş demek ki

Ailesini ziyarete gitmis ve onlara yardimci olmak icin koye giden bir adamin oturup sizinle film izlememesi yenilir yutulur cinsten bir konu degil. Hele ki ailesinin evinde iliskiye yanasmamasi tam bir facia. Ben olsam bosanirdim. Bu dertle yasanmaz yaneee.

Yani ne bekliyorsunuz ki. Film keyfi yapmak için kv evi ne kadar uygun olur ki. Yani ilgisizliği ayrı bir konu sizin de film keyfi diye tutturmanız ayrı bir konu. Siz kendiniz izleyin filminizi ,eşiniz istemiyorsa ailesi ile otursun.

Niye sürekli ayrı bir odaya çekiliyorsunuz ki sonuçta ailecek vakit geçirmeye gelmediniz mi? Bir de sizi zaten bütün sene görüyor ama onları sadece bayramlarda izinlerde görebiliyor. Sorduğunuz soruları bile duymaması tuhaf ama ben olsam direkt sorardım niye böyle davranıyosun derdim.

Eşiniz ailesinden çekiniyor olabilir mi veya onları çok sık görmediği için onlarla vakit geçirmek istiyordur yada sohbet ettikleri esnada ben gidip yatıcam demeye çekiniyordur

Bi dakika bunu görmemişim. Nasıl yani hafta sonları gezmek veya baş başa kalmak yerine köye mi gidiyorsunuz? Pek evlilik gibi gelmedi bana, adam da önceliğim ilk ailemdir demiş resmen. Asla gitmem öyle her hafta kendi gidiyosa gitsin. Ama böyle aileci bir adamla da evlilik sürdürmezdim çünkü sizi ve çocuğunuzu her zaman arka planda tutacak birisi.

Ya bi de ayıp bişey değil mi bu biraz? Ben geniş kadınım da bana bile ayıp geldi anne baba ortalıktayken, oturup çay içip sohbet ediyorken sürekli kocayı odaya çekmeye çalışmak çağırmak falan. Kocam yapsa bunu kızarım sanırım.

Yanlış anlaşıldı biz haftanın en az 2 günü köydeyiz biz gelmesek onlar gelir kalır bizde.

İşte anlatmak istediğim bu. Benim eşim bu hafta iznimi seninle geçireceğim diyen birisi değil. Her izninde biz burdayız

Hanımlar yanlış anlaşılma oldu. Mesajlarınız için teşekkür ederim ama benim amacım ailesinden uzak tutmak muhabbetlerinden alıkoymak değil. Eşim zaten ailesini daha üstün tutup beni hep buraya getirir rızam olmadan. İlişkiye gelince de birkaç gün yanlış oldu en az 2 hafta. Ayağım ağrıyor deyip yanıma yanaşmıyor köyde herşey yapıyor

Yetiştirilme tarzı ile alakalı olabilir mi yani ailesinin evinde ne olursa olsun eşinin yanına oturmayan tipler falan vardır ya. Bir de onların evinde ilişkiye girmek falan istemeyebilir. Hani erkenden odalarına çekildiler falan gibisinden laf olmasın diye düşünüyor belki. Size söylemese de ailesinin böyle düşünen insanlar olduğunu biliyordur

Bebekle birlikte libidosu zemin yapmis bir erkek daha. Gecmis olsun. Erkegin isteksizi de hic cekilmez

Orta yolu bulmayı denediniz mi? İtiraz etmek yerine mesela 10 gün izinli 2 gün evde kalıp sonra gidelim gibi? Hani eve erken dönelim demek işlerine gelmiyor genelde ama annenlere 2 gün geç gidelim daha olabilir bir teklif

Yok asla. Biz evimizden çok burda kaldığımız için asla çekinmez. Mozota zam gelmeden önce 2 hafta kyde 1 hafta evimizde kalırdık. İstediği zaman asla çekinmez gelir yanıma duşuna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…