10 gundur burdayım bir kere bile TV izlemeye fırsatım olmadıKaynana evinde film keyfi mi olur yav?
Biz sürekli köydeyiz. Mesela her hafta izninde beni köye getirirraporlu adam annesine nasıl yardım edebiliyor orasını pek anlayamadım ama sanki biraz siz alınganlık ediyorsunuz gibi geldi bana.
yani bebeği uyutun ve tekrar içeri gidin, çay mı içiliyor muhabbet mi ediliyor dahil olun? şahsen böyle iç içe kalmalı durumlarda (senede 1-2 kez denk gelen biseydir) ille de başbaşa kalalım diye düşünülmez evde hep başbaşayız biraz da kalabalığın keyfini çıkaralım
Raporlu ama hertürlü tarla işini yapıyor. Daha doğrusu köy işlerini sevdiği için asla acısını düşünmezraporlu adam annesine nasıl yardım edebiliyor orasını pek anlayamadım ama sanki biraz siz alınganlık ediyorsunuz gibi geldi bana.
yani bebeği uyutun ve tekrar içeri gidin, çay mı içiliyor muhabbet mi ediliyor dahil olun? şahsen böyle iç içe kalmalı durumlarda (senede 1-2 kez denk gelen biseydir) ille de başbaşa kalalım diye düşünülmez evde hep başbaşayız biraz da kalabalığın keyfini çıkaralım
Olmaması normal zaten. Aile büyükleriyle bir araya gelince tv karşısında hipnotize olmayız genelde. Sohbet muhabbet edilir, gülünür eğlenilir. Tv izlemeyince tv yetmezliğinden ölmüyoruz, korkmayın.10 gundur burdayım bir kere bile TV izlemeye fırsatım olmadı
sizde seviyorsanız o insanları ve ortamı, sadece başbaşa olamıyoruz’a takılmayın derim. olsun haftaiçi hep beraberiz:)Biz sürekli köydeyiz. Mesela her hafta izninde beni köye getirir
Az sabret evinize gidince istediğin kadar yalnız olacaksınız, geçici bir durum için bu kadar stres olmaya değer mi?Akşam yemek yenip muhabbet ettikten sonra odamıza geçip onu çağırıyorum vakit geçirmek için ama o anne babasıyla Muhabbet etmeye devam ediyor. Bugün bile onu çapıırp filmi açtığım saatler oldu gelip hadi izleyelim diyor. 3 aylık bebeğe bakmaktan zaten uykusuz kalıyorum beni anlamıyor
Kaynana evinde film keyfi mi olur yav?
Bi dakika bunu görmemişim. Nasıl yani hafta sonları gezmek veya baş başa kalmak yerine köye mi gidiyorsunuz? Pek evlilik gibi gelmedi bana, adam da önceliğim ilk ailemdir demiş resmen. Asla gitmem öyle her hafta kendi gidiyosa gitsin. Ama böyle aileci bir adamla da evlilik sürdürmezdim çünkü sizi ve çocuğunuzu her zaman arka planda tutacak birisi.Biz sürekli köydeyiz. Mesela her hafta izninde beni köye getirir
Yanlış anlaşıldı biz haftanın en az 2 günü köydeyiz biz gelmesek onlar gelir kalır bizde.Niye sürekli ayrı bir odaya çekiliyorsunuz ki sonuçta ailecek vakit geçirmeye gelmediniz mi? Bir de sizi zaten bütün sene görüyor ama onları sadece bayramlarda izinlerde görebiliyor. Sorduğunuz soruları bile duymaması tuhaf ama ben olsam direkt sorardım niye böyle davranıyosun derdim.
İşte anlatmak istediğim bu. Benim eşim bu hafta iznimi seninle geçireceğim diyen birisi değil. Her izninde biz burdayızBi dakika bunu görmemişim. Nasıl yani hafta sonları gezmek veya baş başa kalmak yerine köye mi gidiyorsunuz? Pek evlilik gibi gelmedi bana, adam da önceliğim ilk ailemdir demiş resmen. Asla gitmem öyle her hafta kendi gidiyosa gitsin. Ama böyle aileci bir adamla da evlilik sürdürmezdim çünkü sizi ve çocuğunuzu her zaman arka planda tutacak birisi.
Konuyu bu şekilde güncelleyin bence biz sandık ki kırk yılın başı izne gelindi… Gerçekten çok çok kötü bir durum.İşte anlatmak istediğim bu. Benim eşim bu hafta iznimi seninle geçireceğim diyen birisi değil. Her izninde biz burdayız
Hanımlar burası gerçekten de insanın derdini paylaşması için en güzel yerlerden birisi. Anneme anlatsam üzülür, arkadaşlarıma da özelimi anlatmaya çekinirim. Neresinden başlasam. Eşim 10 gündür topuğu ağrıdığı için raporlu ve biz bu 10 günün 9gününfen beri kayınvalidemlerdeyiz. Sebebi köyde yaşadıkları için yardım etmek istemesi eşimin. Sorun eşim bu 9 günün 1 gününü dahi bana ayırmadı. Çocuksu gelebilir ama kaç gündür film izleyelim diyorum 3 aylık bebeğimi uyutuyorum ailesiyle muhabbet etmekten yanıma çocuğun uyanma saatine yakın geliyor. Ben söylenince kötü oluyorum. Bir günde evimizde duralım demedi. Köyde kayınvalidemlerin yanında çok rahatım ama eşim asla yanıma gelmiyor. Ayıptır söylemesi kaç gündür ilişkiye dahi yanaşmadı. Çağırıyorum tamam diyor ama saatler sonra geliyor bu seferde ben onu istemiyorum 2 gündür ayrı yatıyorum ama asla umrunda değil. Gerçekten de çok doldum ne zaman gece olsa o zmaan yanıma geliyor. Anlamıyorum beni mi beğenmiyor, ailesi mi daha çok sarıyor muhabbeti. Çocuğu uyutmaya odaya gidiyorum saatler geçiyor anca yanıma geliyor. Herserinde bahane buluyor
Hanımlar yanlış anlaşılma oldu. Mesajlarınız için teşekkür ederim ama benim amacım ailesinden uzak tutmak muhabbetlerinden alıkoymak değil. Eşim zaten ailesini daha üstün tutup beni hep buraya getirir rızam olmadan. İlişkiye gelince de birkaç gün yanlış oldu en az 2 hafta. Ayağım ağrıyor deyip yanıma yanaşmıyor köyde herşey yapıyor
Yok asla. Biz evimizden çok burda kaldığımız için asla çekinmez. Mozota zam gelmeden önce 2 hafta kyde 1 hafta evimizde kalırdık. İstediği zaman asla çekinmez gelir yanıma duşuna girerYetiştirilme tarzı ile alakalı olabilir miyani ailesinin evinde ne olursa olsun eşinin yanına oturmayan tipler falan vardır ya. Bir de onların evinde ilişkiye girmek falan istemeyebilir. Hani erkenden odalarına çekildiler falan gibisinden laf olmasın diye düşünüyor belki. Size söylemese de ailesinin böyle düşünen insanlar olduğunu biliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?