Eşim yanıma gelmiyor

Yanınıza gelmemesinden ziyade bunu dert etmeniz gerekir bence
Neden sürkeli köydesiniz?
Film keyfi, başbaşa muhhabet insanın kendi evinde özel alanında olur.
Kv içerde otururken siz içerde nasıl film keyfi yapcaksınız hiç hayal bile edemedim
Hem adam raporlu, rapor hastaya dinlenmesi için verilir. Gidip tarlada çalışabiliyorsa kendi işinide gayet yapabilir bence.
Bence şikayet edilse yeri
Gercekten de sizde benim kadar kalsanız size vakit ayrılmasını istersiniz

bence sorun kaynangilde değil sorun eşinde. biz kaynanamlarla yaşıyoruz fakat eşim yatak odasından çıkmlyor anca yemek yemek için ben diyorum çık arada sohbet et onlarla öyle çıkıyor bir de ben mutfakta fazla kalınca neyapıyorum diye merak edip geliyor. Sizin eşiniz sizinle vakit geçirmek istemiyor gibi geldi bana 🤨

Eski eşim olacak kişi annesine tek gittiği zaman beni hiç aramazdi. Sadece mesaj atardı o da nasılsın ? diye. 2 haftada bir anasına giderdik. Son demine kadar orada kalırdık. Erken dönelim dediğim de duymazdi. Ayrıca anasının evinde TV önünde uyuyakalirdi yatağa da gelmezdi.
Bilemedim ama seni anlıyorum.

Böyle devam ederse siz de pes edip ondan soğursunuz zaten.
Onun gözünde sadece çocuğuna bakan yetiştiren biri haline gelmişsiniz, eş ve kadın olduğunuzu unutmuş.
Kendi haline bırakın, sizde annenize gidin bi kaç hafta, kendinize odaklanın biraz.

Hanımlar burası gerçekten de insanın derdini paylaşması için en güzel yerlerden birisi. Anneme anlatsam üzülür, arkadaşlarıma da özelimi anlatmaya çekinirim. Neresinden başlasam. Eşim 10 gündür topuğu ağrıdığı için raporlu ve biz bu 10 günün 9gününfen beri kayınvalidemlerde yi. Bu arada biz eşimin her izin günü burdayız. Asla bu hafta iznimi sana ayıracağım demez.i. Sorun eşim bu 9 günün 1 gününü dahi bana ayırmadı. Çocuksu gelebilir ama kaç gündür film izleyelim diyorum 3 aylık bebeğimi uyutuyorum ailesiyle muhabbet etmekten yanıma çocuğun uyanma saatine yakın geliyor. Ben söylenince kötü oluyorum. Bir günde evimizde duralım demedi. Köyde kayınvalidemlerin yanında çok rahatım ama eşim asla yanıma gelmiyor. Ayıptır söylemesi 2 hafta dır ilişkiye dahi yanaşmadı. Çağırıyorum tamam diyor ama saatler sonra geliyor bu seferde ben onu istemiyorum 2 gündür ayrı yatıyorum ama asla umrunda değil. Bana ayağım ağrıyor deyip yanaşmıyor köyde her işi yapıyor. Gerçekten de çok doldum ne zaman gece olsa o zmaan yanıma geliyor. Anlamıyorum beni mi beğenmiyor, ailesi mi daha çok sarıyor muhabbeti. Çocuğu uyutmaya odaya gidiyorum saatler geçiyor anca yanıma geliyor. Herserinde bahane buluyor
Evinizdeykende ilişkiden kaçınıyorsa doğum etkilemiş olabilir siz daha bakımlı seksi takılın kendinizi yeniden hatırlatın

Topuğu ağrıyan adam nasıl anasına yardım ediyor 🧐
Ayyyy nefret ediyorum bu tipdekilerden ya 10 gün iznin varsa karınla cocugunla geçirsene ne işin var ailenle ya bı film izlemek lüks olmuş valla sonra kadınlar aldatinca tepki üstüne tepki yağıyor . Tabiki doğru değil aldatmak ama böylesine ilgisiz düşüncesiz tipler insanı bu kötü yolu bile düşündürüyor

Back
X