Eşim yanıma gelmiyor

Gercekten de sizde benim kadar kalsanız size vakit ayrılmasını istersiniz

bence sorun kaynangilde değil sorun eşinde. biz kaynanamlarla yaşıyoruz fakat eşim yatak odasından çıkmlyor anca yemek yemek için ben diyorum çık arada sohbet et onlarla öyle çıkıyor bir de ben mutfakta fazla kalınca neyapıyorum diye merak edip geliyor. Sizin eşiniz sizinle vakit geçirmek istemiyor gibi geldi bana

Eski eşim olacak kişi annesine tek gittiği zaman beni hiç aramazdi. Sadece mesaj atardı o da nasılsın ? diye. 2 haftada bir anasına giderdik. Son demine kadar orada kalırdık. Erken dönelim dediğim de duymazdi. Ayrıca anasının evinde TV önünde uyuyakalirdi yatağa da gelmezdi.
Bilemedim ama seni anlıyorum.

Böyle devam ederse siz de pes edip ondan soğursunuz zaten.
Onun gözünde sadece çocuğuna bakan yetiştiren biri haline gelmişsiniz, eş ve kadın olduğunuzu unutmuş.
Kendi haline bırakın, sizde annenize gidin bi kaç hafta, kendinize odaklanın biraz.

Evinizdeykende ilişkiden kaçınıyorsa doğum etkilemiş olabilir siz daha bakımlı seksi takılın kendinizi yeniden hatırlatın

Topuğu ağrıyan adam nasıl anasına yardım ediyor
Ayyyy nefret ediyorum bu tipdekilerden ya 10 gün iznin varsa karınla cocugunla geçirsene ne işin var ailenle ya bı film izlemek lüks olmuş valla sonra kadınlar aldatinca tepki üstüne tepki yağıyor . Tabiki doğru değil aldatmak ama böylesine ilgisiz düşüncesiz tipler insanı bu kötü yolu bile düşündürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…