- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.455
- 548
- 37
Demez olur muyum benim işim var deyip beni dinlemiyor ama buraya gelip 1 günlük işi oyalana oyalana 3 günde yapıyorOrta yolu bulmayı denediniz mi? İtiraz etmek yerine mesela 10 gün izinli 2 gün evde kalıp sonra gidelim gibi? Hani eve erken dönelim demek işlerine gelmiyor genelde ama annenlere 2 gün geç gidelim daha olabilir bir teklif
Demek ki öyle gerçekten de. Ya da şunu düşünüyorum kendi evimizde muhabbet edecek kimse olmadıgı için yanıma geliyorSiz niye her hafta sonu eşinizin köyünde geçiriyorsunuz?
Rapor alıyor yine oradasınız.
20 dakikalık mesafede ne kalması ayrıca bu kadar uzun?
Siz sürekli gidip kalırsanız filmi de düşünürseniz, sevişmeyi de.
Arada bir gidilen, gidince hasret giderilen ev olmaktan çıkmış orası.
Eşinizin ailesiyle sohbet muhabbet edip, kendi evinize gidince tam tersi olması da rahatsız edici. Sizinle vakit geçirmeyi sevmiyor demek ki.
Gerçekten de öyle. Çoğu zaman benim istediğim günlerde ya yorgun ya da canı sıkkın oluyorBebekle birlikte libidosu zemin yapmis bir erkek daha. Gecmis olsun. Erkegin isteksizi de hic cekilmez
Kendi evinizde sizinle muhabbet edecek kimsenin olmasına gerek yok.Demek ki öyle gerçekten de. Ya da şunu düşünüyorum kendi evimizde muhabbet edecek kimse olmadıgı için yanıma geliyor
Yok asla. Biz evimizden çok burda kaldığımız için asla çekinmez. Mozota zam gelmeden önce 2 hafta kyde 1 hafta evimizde kalırdık. İstediği zaman asla çekinmez gelir yanıma duşuna girer
Demez olur muyum benim işim var deyip beni dinlemiyor ama buraya gelip 1 günlük işi oyalana oyalana 3 günde yapıyor
Niye gitsin. Bu kadin 9 izin gununun tamamını kayannasiyla oturmak zorunda mi? Kendi evine gitme ozgurlugu bile tanınmamış, en azindan odada ayaklarını uzatsin . Ne isleri var kaynanadaraporlu adam annesine nasıl yardım edebiliyor orasını pek anlayamadım ama sanki biraz siz alınganlık ediyorsunuz gibi geldi bana.
yani bebeği uyutun ve tekrar içeri gidin, çay mı içiliyor muhabbet mi ediliyor dahil olun? şahsen böyle iç içe kalmalı durumlarda (senede 1-2 kez denk gelen biseydir) ille de başbaşa kalalım diye düşünülmez evde hep başbaşayız biraz da kalabalığın keyfini çıkaralım
Köye geldiğim zaman kayınpederim kayınvalidem de bakıyor ama eşim işte yorulduğunu söyleyip asla geceleri bakmıyor.Öfff her izin gununde kaynanaya gitmek konusunda bastan kiyameti koparsaydin boyle olmazdi. 3 aylik bebeye tek basina mi bakıyorsun gercekten. Anasina yardim edecegine sana yardim etmesi lazim. Boyle adamlardan niye cocuk yapiyosunuz ki
Eşime bu konuda fazla taviz verdim istemeden şimdi toparlayamıyorum.Niye gitsin. Bu kadin 9 izin gununun tamamını kayannasiyla oturmak zorunda mi? Kendi evine gitme ozgurlugu bile tanınmamış, en azindan odada ayaklarını uzatsin . Ne isleri var kaynanada
Koca bozuntusu yüzünden 1 hafta anasinda 1 hafta evinde yasiyorlarmis. Orasi da evleri gibi olmus haliyle. Tabi yanina gelsin de jser. Omrunun yarisini yasadigin evde sürekli anasiyla ne muhabbeti edecekYa bi de ayıp bişey değil mi bu biraz? Ben geniş kadınım da bana bile ayıp geldi anne baba ortalıktayken, oturup çay içip sohbet ediyorken sürekli kocayı odaya çekmeye çalışmak çağırmak falan. Kocam yapsa bunu kızarım sanırım.
o insanları ve ortamı seviyorsanız demişim? ayrıca konunun açıklamasını benim mesajımdan sonra yapmışNiye gitsin. Bu kadin 9 izin gununun tamamını kayannasiyla oturmak zorunda mi? Kendi evine gitme ozgurlugu bile tanınmamış, en azindan odada ayaklarını uzatsin . Ne isleri var kaynanada
Cocuguna kayinpederin kaynanan degil, esinle senin bakman gerekiyor, EVİNİZDE. Kiii saglikli aile yasantiniz olabilsin. Cocuga bakan biri var diye köye katlanmaya sebep mi bu? Ay niye bukadar ezdiriyosun kendini ya, ben delirdim burdaKöye geldiğim zaman kayınpederim kayınvalidem de bakıyor ama eşim işte yorulduğunu söyleyip asla geceleri bakmıyor.
Eşim böyle değildi evlendikten sonra iyice anneci oldu. Oturup saatlerce muhabbet eder. Muhabbetleri de boş. Beni bir yerden sonra asla sarmıyor.Koca bozuntusu yüzünden 1 hafta anasinda 1 hafta evinde yasiyorlarmis. Orasi da evleri gibi olmus haliyle. Tabi yanina gelsin de jser. Omrunun yarisini yasadigin evde sürekli anasiyla ne muhabbeti edecek
Evet eksik yazdım bşrlsylerıo insanları ve ortamı seviyorsanız demişim? ayrıca konunun açıklamasını benim mesajımdan sonra yapmış
Tabi ki ezdirmiyorum ama eşim beni dinleyip bir hafta da evimizde kalalım demiyor dinlemiyor beniCocuguna kayinpederin kaynanan degil, esinle senin bakman gerekiyor, EVİNİZDE. Kiii saglikli aile yasantiniz olabilsin. Cocuga bakan biri var diye köye katlanmaya sebep mi bu? Ay niye bukadar ezdiriyosun kendini ya, ben delirdim burda
Her sey icin cok gec valla. Ya sen birden bire bi degisim geçirip evde teror estiricen, kocan da söze gelir cinsten biseyse lafina gelip oturacak evinde. Ya da hayat sana boylr cehennem omur boyu. Kurtuluşun yok. Ilk maddeyi dene, tutmazsa boşan bence. Bu nedir hayat mi buEşim böyle değildi evlendikten sonra iyice anneci oldu. Oturup saatlerce muhabbet eder. Muhabbetleri de boş. Beni bir yerden sonra asla sarmıyor.
Bu naiflikle dinletemezsin ki.Tabi ki ezdirmiyorum ama eşim beni dinleyip bir hafta da evimizde kalalım demiyor dinlemiyor beni
Yanınıza gelmemesinden ziyade bunu dert etmeniz gerekir benceBiz sürekli köydeyiz. Mesela her hafta izninde beni köye getirir
Bişeyler için ben çok geç kaldığım için sözüm Boşuna gidiyor. Ben bunları düşünürken uyuyamıyorum ama eşim oralı bile olmayıp uyuyor. Kızım birazdan uyanır yine ben başlarım tek başıma nöbeteBu naiflikle dinletemezsin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?