ya tamam hatalıyım.keşke söylemeseydim.birincisi beni üzen eşimin davranışı.beni orda yapayalnız bıraktı.düşünsenize küçük bi çocuk gibi hissettim kendimi.herkes garip garip bakıyo suçlanıyosun.sanki adam öldürmüşsün gibi.ikinci zoruma giden şeyde k.validemin hareketi.herzaman eltimle bana unutun görmeyin affedin diyen kadın kızı için aynı şeyi yapmadı.her zaman ılımlı yaklaşır herşeye bu sefer neden olmadı.diyorumya eltimin öyle hataları olduki.bi tek insana bile hatta k.pederime bile duyurmadılar.ama benm yaptığımı yan komşu bile duydu anlattıklarını duydum kulağımla.onu geçtim k.pederimede söylediler.o cok kincidir şimdi her gördüğü yerde cok hata yaptın coook diyip duruyo bana.kendimi katil gibi hissediyorum inanın.hepsi beni kınıyor bunun için.bu kadar abartılması yanlış değilmi bunun.işte problem burda....
arkadaşım bu kadar kendini suçlu ilan etmenin anlamı yok.
Sen ne söylediğinden ve niyetinden emin değil misin, eminsin.
O kadar şaka hava da uçuşuyordu demişsiniz, olabilir gayet doğal bir cümle kurmuşsunuz siz.
Görümcenizin de hoşuna gitmemiş olabilir, bu da gayet normal.
Ama siz insan gibi gidip özür dilemiş ve yanlış anlaşılma olduğunu söylemişsiniz.
Demek ki siz fazla önemsiyor ve yakın görüyorsunuz bu insanları, onlar sizi görmüyor.
Görümcenizin yanlış anlaması tabi ki suç değil ama özürden anlamıyorsa da, kendi sorunu.
Bunu da herkes yapmaz.
Sizin verdiğiniz ve anlattığınız değeri hakettiklerini düşünmüyorum bu insanların.
Sizin bir suçunuz varsa, eşinizin ailesini bu kadar samimi görüp, iyi niyetlerine bu kadar inanıp,
bu şakayı yapabilmiş olmanız, demek ki öyle değilmiş.
ya tamam hatalıyım.keşke söylemeseydim.birincisi beni üzen eşimin davranışı.beni orda yapayalnız bıraktı.düşünsenize küçük bi çocuk gibi hissettim kendimi.herkes garip garip bakıyo suçlanıyosun.sanki adam öldürmüşsün gibi.ikinci zoruma giden şeyde k.validemin hareketi.herzaman eltimle bana unutun görmeyin affedin diyen kadın kızı için aynı şeyi yapmadı.her zaman ılımlı yaklaşır herşeye bu sefer neden olmadı.diyorumya eltimin öyle hataları olduki.bi tek insana bile hatta k.pederime bile duyurmadılar.ama benm yaptığımı yan komşu bile duydu anlattıklarını duydum kulağımla.onu geçtim k.pederimede söylediler.o cok kincidir şimdi her gördüğü yerde cok hata yaptın coook diyip duruyo bana.kendimi katil gibi hissediyorum inanın.hepsi beni kınıyor bunun için.bu kadar abartılması yanlış değilmi bunun.işte problem burda....
soylenecek bir laf degil ....
Bi de siz olayi buyutup aglamaya baslamissiniz asil siz samimi gelmediniz bana ...
Benim abim esi icin uzerime yuruse ne ben ne de annem bir daha konusmaz ....
Ben de her ne sebepten olursa olsun benim yuzumden esi ablasinin uzerine yurutmem.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?