Eşim yanımda yatmıyor :(

TV .sende gıt yanında uyu besıgıde cek oraya bıkacgun dene .Gercekten TV içinmii. Bana pek inandırıcı gelmedi esin TV yı bahane edıyo

Eşimde bende bişeyler izlemeden uyuyamıyoruz. İllaki tabletten ya da bilgisayardan bişey açıp öyle yatıyoruz. Bana çok korkunç geliyor gidip karanlıkta sessiz ortamda öylece yatıp uyumayı beklemek
Eşinizde böyle bence. Alışkanlık.

O kadar hoşuma gittiki tavrınız böyle olsam bende belki gelir.

Eşinizin tarafından da bakmaya çalışıyorum bebekten sonra bocalamış olabilir, erkeklerde olabiliyor.

Bebeğin ilk 2 ayında beşiğini salona taşıdım, ben salonda yattım bebek yanımda beşiğinde. Eşim yatak odasında yattı. Çalıştığı için gece yorulsun istemedim hem de bebekten dolayı birden bocalamasın yavaş yavaş alışsın diye yaptım.

3. Ayda bebek düzene girdi, odasına taşıdım beşiği, kendim de yatak odasına eşimin yanına.

Siz de yapsanız ? Bebeği farklı bir odada yatırın yanınıza telsiz alın. Eşiniz salonda uyuyorsa onun yanına gidip yatın, sevginizi gösterin. Bakalım ne yapacak.

Sorun tv mi yoksa sizinle mi yatmak istemiyor anlamış olursunuz. Güzel giderse tatlı dille yavaş yavaş yatak odasına taşınırsınız.

Ama İlle de yalnız uyumak istiyorsa kesin tavrınızı koyun. Olmaz öyle evlilik, ev arkadaşı değilsiniz karı kocasınız.

O kadar önemli ki birlikte uyumak, aynı yastığa baş koymak.

Bencede çok önemli şimdi uygulamaya geçiyorum bebeği uyutup gideyim yanına bakalım napcak

Denedim canım hep yattığı yere yattım bikaç kez ilk karşı koltuğa gitti uyudu diğer sefer uyuma yerine git dedi
Iste rahatsız olmaya başlamış bırakmayacaksınız yok iyi böyle diye. Sonra arıza da yapar siz de o zaman konuşursunuz "yalnız yatacaksam niye evlendim ben! ya böyle uyuruz ya da yatakta" diye. Bu kadar birşey aslında. Gece uyanırmış uykusu bölünürmüş falan annelik yapmayın eşlerinize, çocuğu olmuş uyanacak tabi.

Süpersiniz ya :)

Açıklayamıyor burada uyuyamıyormuş TV bakarak uyumaya alışmış
Bi tv de yatak odasına alsın o zaman bizimkide bebeği bahane ediyo yatmiyo yanimda. Ben uykumu alamiyom o aglayinca sabah calisaniyom dio. Bizde bebekle oturma odasında yatiyoz o yatak odasında yatiyo. Alıştım napiyim yatmazsa yatmasin. Ev arkadaşı gibi olduk

Tabiki uyanacak, hatta ilgilenecek anneye yardım edecek.

Ama bunların içinden gelmesi lazım adamın. Zorla yaptırılmıyor gördüğünüz gibi.

Karşılıklı anlayış önemli. İşe gidecekse tabiki uykusu bölünmesin. Bir gece anne baksın, öteki gece zahmet olmazsa baba da bir el atsın. Normal olan budur bence.

Baksanıza konu sahibinin eşi bırakın bebek bakımına yardım etmeyi kadınla aynı yatağa girmiyor şuan. Çok garip.

Önce kendi aralarındaki sorunu çözmeliler ki adam bir eş ve bir baba olduğunu hatırlasın, bebek bakımına da bir faydası bulunsun.

Bu güne kadar öylede çok yaptım bebeği uyutup yanında salona gittim hep artık gidesim gelmiyor kendi gelip benim yanıma yatsın istiyorum
Işi düştüğünde de sen gitme yanına o zaman. Tek yatmak istiyodusa evlenmesseydi. Bu erkekler sadece kendi rahatlarini dusunuyolar galiba

Kadın anne olduğunda evliliklere birşeyler oluyor malesef. O yüzden beklemek lazım evlilik otursun diye aslında. Şimdi bu durumda zorlamaktan başka çare yok.
Alışkanlıklar zor düzelir bu tip erkekler gazla ya da ittir kaktır zorla çalışıyor genelde.

Bazı insanlar tv sesi ile uyumaya alışkınn oluyor gerçekten ama siz artık evlisiniz ve evlendiğimiz günden beri diyorsunuz. Keşke ilk zamanlar çaresini düşünseydiniz. Şimdi bebek var diye bahanesi de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…