- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.433
- 548
- 29
- Konu Sahibi Kelebekkk1823
-
TV alın odanızaAçıklayamıyor burada uyuyamıyormuş TV bakarak uyumaya alışmış
5 aydır evdemı çalısmıyomu ? Cocuk için nasıl hazırşık yapacaksınız ne yiyip ne içiyosunızYoktur ya eşim zaten 5 aydır evde çalışmıyor 7 24 beraberiz
O kadar hoşuma gittiki tavrınız böyle olsam bende belki gelir.
Bencede çok önemli şimdi uygulamaya geçiyorum bebeği uyutup gideyim yanına bakalım napcakEşinizin tarafından da bakmaya çalışıyorum bebekten sonra bocalamış olabilir, erkeklerde olabiliyor.
Bebeğin ilk 2 ayında beşiğini salona taşıdım, ben salonda yattım bebek yanımda beşiğinde. Eşim yatak odasında yattı. Çalıştığı için gece yorulsun istemedim hem de bebekten dolayı birden bocalamasın yavaş yavaş alışsın diye yaptım.
3. Ayda bebek düzene girdi, odasına taşıdım beşiği, kendim de yatak odasına eşimin yanına.
Siz de yapsanız ? Bebeği farklı bir odada yatırın yanınıza telsiz alın. Eşiniz salonda uyuyorsa onun yanına gidip yatın, sevginizi gösterin. Bakalım ne yapacak.
Sorun tv mi yoksa sizinle mi yatmak istemiyor anlamış olursunuz. Güzel giderse tatlı dille yavaş yavaş yatak odasına taşınırsınız.
Ama İlle de yalnız uyumak istiyorsa kesin tavrınızı koyun. Olmaz öyle evlilik, ev arkadaşı değilsiniz karı kocasınız.
O kadar önemli ki birlikte uyumak, aynı yastığa baş koymak.
Iste rahatsız olmaya başlamış bırakmayacaksınız yok iyi böyle diye. Sonra arıza da yapar siz de o zaman konuşursunuz "yalnız yatacaksam niye evlendim ben! ya böyle uyuruz ya da yatakta" diye. Bu kadar birşey aslında. Gece uyanırmış uykusu bölünürmüş falan annelik yapmayın eşlerinize, çocuğu olmuş uyanacak tabi.Denedim canım hep yattığı yere yattım bikaç kez ilk karşı koltuğa gitti uyudu diğer sefer uyuma yerine git dedi
Süpersiniz ya :)Iste rahatsız olmaya başlamış bırakmayacaksınız yok iyi böyle diye. Sonra arıza da yapar siz de o zaman konuşursunuz "yalnız yatacaksam niye evlendim ben! ya böyle uyuruz ya da yatakta" diye. Bu kadar birşey aslında. Gece uyanırmış uykusu bölünürmüş falan annelik yapmayın eşlerinize, çocuğu olmuş uyanacak tabi.
Bi tv de yatak odasına alsın o zaman bizimkide bebeği bahane ediyo yatmiyo yanimda. Ben uykumu alamiyom o aglayinca sabah calisaniyom dio. Bizde bebekle oturma odasında yatiyoz o yatak odasında yatiyo. Alıştım napiyim yatmazsa yatmasin. Ev arkadaşı gibi oldukAçıklayamıyor burada uyuyamıyormuş TV bakarak uyumaya alışmış
Iste rahatsız olmaya başlamış bırakmayacaksınız yok iyi böyle diye. Sonra arıza da yapar siz de o zaman konuşursunuz "yalnız yatacaksam niye evlendim ben! ya böyle uyuruz ya da yatakta" diye. Bu kadar birşey aslında. Gece uyanırmış uykusu bölünürmüş falan annelik yapmayın eşlerinize, çocuğu olmuş uyanacak tabi.
Baktım cam açmış tvyi kapatmış uyumuş şimdi gidip yatacaktım sıcak diyecek bu sefer
Işi düştüğünde de sen gitme yanına o zaman. Tek yatmak istiyodusa evlenmesseydi. Bu erkekler sadece kendi rahatlarini dusunuyolar galibaBu güne kadar öylede çok yaptım bebeği uyutup yanında salona gittim hep artık gidesim gelmiyor kendi gelip benim yanıma yatsın istiyorum
Başka koltuğa mı yattı?Kızlar gidip yanına yattım uyandı bi soda içti gitti başka yere yattı bende kızdım kalk git yerine gelende kabahat dedim çok kötüyüm şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?