- Konu Sahibi Kelebekkk1823
-
Anlamıyor laftan her fırsatta dile getiriyorumAyrı yatmak isteyen siz olsaydınız, kendisi sizinle beraber yatmak isteseydi nasıl sorun ederdi bunu kim bilir.
Empati yeteneğinden yoksun bazı insanlar.
Eşle ayrı yatılır mı ya ?
Laftan da anlamıyormuş, ne yapılır ki böylesine.
Saol canım :)Mesajlarında alıntı yapmazsan yorumlarına cevap yazdığın kişiler görmeyebilir.
Daha yeniyim demişsin yardımcı olmak amacıyla söylüyorum.
Canım bi çözsem çok sıcakta yatamıyor bunalıyor yok TV izlemeden uyuyamıyorBazı insanlar biriyle uyumaya alışamaz. Hani çok döner terler yatamaz gibi. Böyle birşey mi ki. Ama karı-koca ayrı uyumaz ki nolursa olsun. Bi arkadaş yatak odasına tv alın demiş . Bencede güzel bi fikir. Bunu düşünün
Keşke sürpriz oldu zaten bebek bizde beklemiyorduk daha ilk zamanda korunmayı bilmeden oluverdi tek seferde:)
İnşallah canım yoluna gitsin artık .Kendimi gördüm sankierkekler öyle hemen alışkanlıklarından vazgeçemwzler. Benim elimde TV karşısında uyumaya alışmış her zaman olmasa da arada TV karşısında uyuyor ama ben gece kaldırıp yanıma alıuorm çok nadir oluyor artık. Bizim de bebiş ilk ayda oldu ama yoluna giriyor herşey zamanla sıkmayın canınızı
Bu çok lanet bir huy.. Bir ara ben de alışmıştım. Siz gidin koltuğa sıkışın madem normalde de aranız iyiyse.Açıklayamıyor burada uyuyamıyormuş TV bakarak uyumaya alışmış
Bende yatakta uyuyamam tv izleyerek uyamaya alıştığım için gerçekten böyle bir olasılık var yaşayan biri olarak tek fark ben evli olmadığım için problem teşkil etmiyor. Yatak odasına tv almayı önerinHanımlar merhaba bu ilk konum hatam olursa kusura bakmayın .1 buçuk yıldır evliyim eşim yanımda yatmaya alışamadı hep salonda uyuyor tabi evlendikten sonra hemen hamile kaldım şimdi 3 aylık bebek var yanımda yatıyor beşiğe yatırsam bile gelmiyor eşim bunu onada 50 kez söyledim yanımda yatmanı istiyorum diye ama yatmıyor ne yapsamda şu işi çözsem.
Ayni benm esim.tv ye bakarak uyumayi seviyomus.yatak odasinda yatmayi sevmezmiz.Açıklayamıyor burada uyuyamıyormuş TV bakarak uyumaya alışmış
Doğumda annem bizde kaldığında 1 hafta hep öyle yaptı telefondan bişeyler açmıştıMadem eşin bişeyler izlemeyi seviyor
Telefonundan yatakta izleyebilir
Biz öyle yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?