Eşim yanımda yatmıyor :(

Bazı insanlar biriyle uyumaya alışamaz. Hani çok döner terler yatamaz gibi. Böyle birşey mi ki. Ama karı-koca ayrı uyumaz ki nolursa olsun. Bi arkadaş yatak odasına tv alın demiş . Bencede güzel bi fikir. Bunu düşünün

OTE="Floweroflife, post: 56082217, member: 861462"]Bir öneri de benden, imkanınız olunca büyük yatak alın, benim eşim uzun boylu, yapılı bir de uyurken sağa sola döner, el kol hareket eder hep, biz de çözümü 2 metre genişliğinde 2.20 uzunluğunda yatak almakta bulduk, ben bir köşesine yatıyorum o benim tarafa gelemiyor mesafeden dolayı, yazın da püfür püfür uyuyoruz sıcakta
[/QUOTE]
Odamız çok küçük canım bu yatağa uygun değil

Anlamıyor laftan her fırsatta dile getiriyorum

Canım bi çözsem çok sıcakta yatamıyor bunalıyor yok TV izlemeden uyuyamıyor

Keşke sürpriz oldu zaten bebek bizde beklemiyorduk daha ilk zamanda korunmayı bilmeden oluverdi tek seferde:)

Kendimi gördüm sanki erkekler öyle hemen alışkanlıklarından vazgeçemwzler. Benim elimde TV karşısında uyumaya alışmış her zaman olmasa da arada TV karşısında uyuyor ama ben gece kaldırıp yanıma alıuorm çok nadir oluyor artık. Bizim de bebiş ilk ayda oldu ama yoluna giriyor herşey zamanla sıkmayın canınızı

İnşallah canım yoluna gitsin artık .

Bende evlenesiye ilk ay hamile kaldım 15aylıkken 2.ye ama ayrı yatmadık iş için erken kalkması gerektiği bikaç gece ve iş için evde olmadığı geceler hariç
Yatağı genişletmene gerek yok bebeğiniz için yatağın yanına koyulan bi tarafı açık beşikler var hem daha güvenli benim 3yaşındaki kızım bigece yanımda yattı düştü baza çerçevesi kafasını deldi küçük bişeydi ama çok korktuk bebeği yanına alman hele ki bazaya güvenli değil
Sorun ilşaki tv ise biçok tanıdığımın yatak odasında tv var
Bu konuda lararlı olursan alışır şahsen benim fikrim benimle aynı yatakta uyumak isemeyen adam benimle canı isteyince beraber olmasın ben onun oyuncağı değilim işi düşünce gelcek sonra gidip tv karşısında uyucak öyle bi durumda yanıma gelip sırnaşan kocaya cevabım git işini tvyle gör olurdu

Bende yatakta uyuyamam tv izleyerek uyamaya alıştığım için gerçekten böyle bir olasılık var yaşayan biri olarak tek fark ben evli olmadığım için problem teşkil etmiyor. Yatak odasına tv almayı önerin

Bnmki seviyo tv izlerken uyumayi.beni ozleyince gelir yanima.simdi havalar isindi kizimla bnde salonda yatmaya basladk artk.o uyur bn tv yi kapatip oyle yatiyom )

Kızlar dün gece uyurken o yanına gittim yazmıştım kalktı bi soda içti gitti diğer koltuğa yattı.ben çok sinirlendim kalktım kalk git yerine yat dedim gelende kabahat dedim 5 dk sonra yanıma geldi senin gelmenle ilgisi yok ben uyuyamıyorum dedi oruç falan miğdesi yanmış neyse sabah konuşmadım hiç dışarı çıkmak için giyindi geldi yanağımdan öptü gitceği yeri söyledi ben gene hiç konuşmadım normalde hep ben sorardım nereye gidiyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…