- 22 Mart 2016
- 27
- 22
- 3
- 33
- Konu Sahibi Alexandretta
-
Ben 23 yaşında 2 çocuk annesiyim çocuklarımın biri 3 yaşında diğeri ise 5.5 aylık ben iş yapmakta çok güçlük çekiyorum bebeğimi doyuruyorum bırakıyorum hep ağlìyor gazı falan da olmuyor eşim eve hep geldiģinde kavga ediyoruz niye ev dağınık gibi geçen hafta az daha öldürüyordu beni çocuklarla ilgilense ben yaparım işlaerimi ama oda yok cok korkuyorum beni herseferinde öldürmekle tehdit ediyor kaçayım gidiyim diyorum 2 çocukla nereye nasil goderim bilemiyorum ve beni abileriylede tehdir ediyor ne yapacagim ben bilmiyorum
Ailenize gidemiyorsanız sığınma evine başvursanız.Ben 23 yaşında 2 çocuk annesiyim çocuklarımın biri 3 yaşında diğeri ise 5.5 aylık ben iş yapmakta çok güçlük çekiyorum bebeğimi doyuruyorum bırakıyorum hep ağlìyor gazı falan da olmuyor eşim eve hep geldiģinde kavga ediyoruz niye ev dağınık gibi geçen hafta az daha öldürüyordu beni çocuklarla ilgilense ben yaparım işlaerimi ama oda yok cok korkuyorum beni herseferinde öldürmekle tehdit ediyor kaçayım gidiyim diyorum 2 çocukla nereye nasil goderim bilemiyorum ve beni abileriylede tehdir ediyor ne yapacagim ben bilmiyorum
Benim birseyimi gormus bana diyor ki abilerime seni soylerim gebertirler benim yapamadigimi o yapar diyorabileriyle nasıl tehdit edıyor?
Aileme soyledim birsey yapmiyorlar dogulular diye cok soyledim amaAilene neden soylemiyorsun. ..kimsenmi yok ki devlet bu durumlara hemen El atiyor..
Valla herkes senin gibi cocuklusun tabikiii daginik olcak yardimci etsin sana Okadar temiz duzenliyse
Benim birseyimi gormus bana diyor ki abilerime seni soylerim gebertirler benim yapamadigimi o yapar diyor
Yapmiyor dogulular diyeAilene neden soylemiyorsun. ..kimsenmi yok ki devlet bu durumlara hemen El atiyor..
Valla herkes senin gibi cocuklusun tabikiii daginik olcak yardimci etsin sana Okadar temiz duzenliyse
AY İNANMIYORUM YAAAABenim birseyimi gormus bana diyor ki abilerime seni soylerim gebertirler benim yapamadigimi o yapar diyor
Neyini görmüş ? Yazık ya çocuklara içim acıdıBenim birseyimi gormus bana diyor ki abilerime seni soylerim gebertirler benim yapamadigimi o yapar diyor
Doğu Batı farketmez mal her yerde mal iste ailen sana bir şey olursa kefenini mi koruyacak tövbe yarabbim ya ...Aileme cok dedim ama ailem birse
Yapmiyor dogulular diye
Ailende korkuyorsa onlardan hemen devlete sigin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?