- 3 Nisan 2014
- 36.485
- 149.215
- 798
- Konu Sahibi Alexandretta
-
Bunlar doguluyuz felen diye havaya girmişler baya bizim buraya gönder onları 2 dakkikada adam olup gönderirlerVar malasef annemin evinede gidersem bulur beni ailemin basini da belaya sokmak istemiyorum birdefasinda abisi beni ailemle tehdit etmisti o yuzden yapamam inkanim olsaydi eger bu sehirden kacardim
2016 yılında kanun ve yasaların olduğu bir ülkede yalan söyleyerek yada adamı dovdurterek mi çözüm bulacaksınız?Bu mu vereceğiniz tavsiye?Bunlar doguluyuz felen diye havaya girmişler baya bizim buraya gönder onları 2 dakkikada adam olup gönderirlerbiz ne tehtitler gördük gül gül öldük misali takma polise hayatim tehlikede diye git herkesi tehtit edip öldürmeye kalkışıyorlar de yalan kat babama anneme bicak gösterdiler aile içi şiddet de KORKMA SADECE BÖYLE ÂDAMLARDAN. Dovdur CEVRENDE hicmi abiler yok kuzen dayi veya BABAN? Benim babam değil kurt arap ati gelsin yine korkmaz! Boyle dunku "erkekler" polisten veya kendinden daha üstün lerden tirsar.
Böyle adamlara evet2016 yılında kanun ve yasaların olduğu bir ülkede yalan söyleyerek yada adamı dovdurterek mi çözüm bulacaksınız?Bu mu vereceğiniz tavsiye?
Kanun ve yasa mı var?2016 yılında kanun ve yasaların olduğu bir ülkede yalan söyleyerek yada adamı dovdurterek mi çözüm bulacaksınız?Bu mu vereceğiniz tavsiye?
Bu dediklerinizin hiçbirine dikkat ettiğini düşümmüyorum,konu sahibi baya baya cahil biri,böyle bir aile 2 çocuk,kendi istediği bi evlilik bile olmayabilir yani,acındırmaya çalışmıyorum ama siz güzel noktalara değinmişsiniz de bunları söylemenin bi faydası yok çünkü kendi de cahil çevresindekiler de,olan da çocuklara olmuş.Ya en başta sana diyeceğim insan evlilik kararı aldığı kişinin yapısını karakterini bilmez mi. Ailesi maganda gibi diyorsun bunu bile bile nasıl evlendin üstüne iki çocuk yapmışsın ayrıca ailen korkuyo onlardan ve senin şiddet görmene sessiz kalıyor öyle mi Nasıl bi baban var senin değil kızıma biri vuracak bi saygısızlıkta bulunacak sonra biz Kürtüz asarız keseriz Havalarına girecek onu o girdiği havalarda patlatırım. Sen neden korkuyorsun ya burası sosyal hukuk devleti ister 10 çocuğun olsun sığınma evleri senin hakkın. Abisi polismiş sen git durumunu anlat bakalım komisere savcıya o polis Abisini de kocanı da napıyorlar. Böylelerinin erkekliği karılarına kızlarına olur. Dışarda höt desen al sana g*t derler. Etek giyip dolaşır bunlar korku bokuna sakın korkma topla çocuklarını şikayette bulun hangi ildesin gerekirse yardımcı olalım
Bu dediklerinizin hiçbirine dikkat ettiğini düşümmüyorum,konu sahibi baya baya cahil biri,böyle bir aile 2 çocuk,kendi istediği bi evlilik bile olmayabilir yani,acındırmaya çalışmıyorum ama siz güzel noktalara değinmişsiniz de bunları söylemenin bi faydası yok çünkü kendi de cahil çevresindekiler de,olan da çocuklara olmuş.
haklı olabilirsin. Ama bu yine de benim sinirlerini yatıştırmıyor. böyle adamlardan nefret ediyorum ya yazık çocuklara yazıkBu dediklerinizin hiçbirine dikkat ettiğini düşümmüyorum,konu sahibi baya baya cahil biri,böyle bir aile 2 çocuk,kendi istediği bi evlilik bile olmayabilir yani,acındırmaya çalışmıyorum ama siz güzel noktalara değinmişsiniz de bunları söylemenin bi faydası yok çünkü kendi de cahil çevresindekiler de,olan da çocuklara olmuş.
Haklısınz gerçekten evlenir evlenmez hoop çocuuk. Artık varya öyle bir hal olmuşum ki bekar yeni evli kimi görsem sakın ilk bir sene çocuk düşünmeyin diye yalvarıyorm nerdeyse. Ben yaptm siz yapmayın diye akıl verende olmuyor ki evlendm gerdekte korunmadm bilemedm sonra ablamlar korun dedi tamm dedim korunmaya başladm hoop bebk varmış tek gecede kalmışm bilmiyorm. Yaşta küçük doğu kesimi pek birşeyde bilmiyor. Dün kuaförde bir kız gördm 18 yaşnda diyo ben evde kalmışm felan evlensm hemn çocuk yapacam en az 7 8 tane felan ben şok anlatmaya çalışıyorm bak marifet çocuk doğurmakla değil burası doğu biz bilmiyordk sen yapma korun bir yıl en az adama bak uyuşuyormusn mutlumsn diye ohoo dinleyen yok çock bir tane bile olsa ya boşansa çocuğu anneye vermeyecekler yada oturp çekeck ama anlamıyor.Bu adamlar başta yüzlerini göstermiyor mu ki evlenir evlenmez çocuk doğuruyorsunuz?
Ondan sonra çocuğum var gidemiyorum oluyor...
Haklısınz gerçekten evlenir evlenmez hoop çocuuk. Artık varya öyle bir hal olmuşum ki bekar yeni evli kimi görsem sakın ilk bir sene çocuk düşünmeyin diye yalvarıyorm nerdeyse. Ben yaptm siz yapmayın diye akıl verende olmuyor ki evlendm gerdekte korunmadm bilemedm sonra ablamlar korun dedi tamm dedim korunmaya başladm hoop bebk varmış tek gecede kalmışm bilmiyorm. Yaşta küçük doğu kesimi pek birşeyde bilmiyor. Dün kuaförde bir kız gördm 18 yaşnda diyo ben evde kalmışm felan evlensm hemn çocuk yapacam en az 7 8 tane felan ben şok anlatmaya çalışıyorm bak marifet çocuk doğurmakla değil burası doğu biz bilmiyordk sen yapma korun bir yıl en az adama bak uyuşuyormusn mutlumsn diye ohoo dinleyen yok çock bir tane bile olsa ya boşansa çocuğu anneye vermeyecekler yada oturp çekeck ama anlamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?