- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
konu sahibi eşinin yaptığını hissetmemiş ki bazı çıkarımlar yapmış sadece hissetseydi başkaları arasında kalırdı ve eşimin yaptığını hissediyorum derdi ama konu sahibi araştırmalarını yapmış deliller eşimi gösteriyor diyor ne diyelim Allah yardımcısı olsun ..
eşi almışsa ne olacak ki belki söylemeyi unutmuştur ya da parası yoktu eşine sürpriz yapmak için bu doğru olmayan yolu seçti bilemeyiz sonuçta artı belkide eşi almamıştır farklı bir durum vardır işin içinde..
ve bence eşiyle direk konuşmalı çünkü bu şeyi eşi yapmadıysa eşinden şüphelenip onu takip altına aldığı için çok büyük vicdan azabı duyar konu sahibi arkadaş...
nemi olacak sizmi cok astiniz bizmi cok geri kaldikeger bunu eside yapmis olsa bunun adi yine hirsizlik
konu sahibi biraz dikkatli olmani ve takipte olmani tavsiye ederim yoksa herkim yapiyorsa bunu sonu gelmez
HIRSIZLARI FIRSATLAR YARATIR!!
Sana kesınlıkle katılıyorum.
Esın bu arkadasım ya senden habersız para alsa bıle bu ona hırsız demeni gerektirir mi. Yanı
Olabılr almıstr haber verememıstr yada vermek ıstememıstır kii sen kendın soyluyorsun ne kadar gururlu oldugunu belkı maddı sıkıntıya gırdı ve bunu sana soyleyemedı ? ima falan etme bence direk sor cok içine kusku dusuyorsa . Ama ona hırsız demeye calıstıgını duysa ne kadar uzulurdu bı düşün
Şu anda da yaşadığı başka bişey değil ki.
Yine vicdanı rahat değil.
Ayrıca sürpriz bile olsa yapılan şey çok çirkin.
Bu şekilde bir sürpriz yapılsın istemezdim ben açıkçası.
Üstelik bahsedilen kira parası.
Eşiyle açık açık konuştuğunda ya farklı bir durum varsa eşi almamışsa ne kadar incinebileceğini de hesap etmek gerekiyor.
Param eksilmiş dese bile eşi küçücük imayı anlamayacak kadar aptal değildir herhalde.
Güvenini kaybetme ihtimalini düşünmek gerekiyor.
Direk sorduğunda hırsız dendiğini düşünmeyecek mi eşi??
Maddi sıkıntıya düşen gururlu kişi habersiz almaz.
Başka bir çare bulur ama yine almaz.
bende zaten yapılanın yanlış olduğunu belirtmişim ama ben konu sahibinin eşinin yerinde olsaydım eşim bende bu denli şüpheleniyor olsaydı gelip pat pat yüzüme söylesin sorsun isterdim ve beni suçladığınıda düşünmezdim açıkcası madem para evde kayboldu bunu bana soracak tabi ne yapcak başka..
bide şöyle birşey var eşte demez mi ki madem bu kadar gündür para kayıp sen ne diye bana söylemiyorsun ben olsam valla derdim buda hoş birşey değil sonuçta belki konu sahibinin eşinin hiç birşeyden haberi yok adam günahsız eşide kirayı yatırdı zannediyor eee buda hoş değil bence..
buyrun paylasin ozgurkugunuzu engelleyen yok evlimisiniz bilemem ama eger sizin esiniz sizin cuzdaninizdan para calmis olsa bukadar polyanacilikmi yapacaksiniz ,esimdir alir,belki bana supriz yapcaktir vs bukadar rahat dusunmenize karsi yaptigim bir yorumdupardon ama farkettiyseniz eşi almışsa ne olmuş ki diyip ki den sonra şu sebeplerden olabilir diye açıklamasınıda yapmışım ve ben zaten o yolun doğru bir yol olmadığını alıntıladığınız yorumumda belirtmişim ben kimseye koynunda hırsız besle bu çok harika birşeyydemiyorum ki ben sadece çek konuş takip etme yanlış biliyor tahmin ediyor olabilirsin bu eşine büyük haksızlık olur günahını alıyorsan en çok sn üzülürsün diyorum..
sizin bu tepki neye ben onu anlayamıyorum sizin kadar bende düşüncelerimi paylaşmakta özgürüm ??
.. Onun aldıgından bile emin degılız kii adamın neden boyle bı yola basvurdugunu hic bılemıyoruz. Kımse bunu tasvip etmıyor tabıkı ama ınsanın esını hırsızlıkla ıtham etmesı ıkı taraf ıcınde cok acı olur . Esınden baska kıme guvenır kı ınsan..
Dıger soruna gelınce de bu tamamen o ankı ses tonuna ve vucut dılıne baglı .. Ne derler 'Ne soyledıgın degıl nasıl soyledıgın onemlı.. '
Eğer alan eş değilse böyle bir soru karşısında yıkılabilir.
Ben yıkılırdım doğrusu.
Aklına böyle bir şüphe düşürebilmesi, ama eğer gerçekten suçsuzsa, çok ciddi travmaya sebep olabilirdi bende.
Dürüstçe sordu diye düşünebilir miydim.. Zannetmiyorum.
bence de bi durum varsa çekip konuşulmalıdır bu durumda kendinle çelişiyosun bi diyosun ki belki süpriz yapacaktı parası yoktu, yoksa yapmasın benim cüzdanımdan para alıcak bana süpriz yapmak için
borcu varsada dediğin gibi evlilik güvene dayanır çekip konuşursun eşini böyleyken böyle dersin
buyrun paylasin ozgurkugunuzu engelleyen yok evlimisiniz bilemem ama eger sizin esiniz sizin cuzdaninizdan para calmis olsa bukadar polyanacilikmi yapacaksiniz ,esimdir alir,belki bana supriz yapcaktir vs bukadar rahat dusunmenize karsi yaptigim bir yorumdu
Gecıp karsısına
' Paramı sen mı aldın nan Ne alıyon sormadan . Cuzdanımı mı karıstryon sen yoksa benım bılmem ne derse evet dogru bu sekılde anlasılması
ama..
Hayatım ben hala kırayı yatıramadım bılgın olsun sebebı de paradan bı mıktar eksıgımız var harcadıkmı yoksa sen mı eksık verdın yada bısıye mı lazım oldu ! derse emınım sorun olmaz...
delillerin eşini göstermesi daha içler acısı değil mi sadece his olsa soyut bişey yani, sadece his ispatlanamaz, ama delil demek soyut veri demek daha kesindir hisse göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?