Eşim yaptığı iyilikleri yüzüme vuruyor

Doğru ama üslubu da beni üzdü. Bu tavrı bir kaç olayda gözüme çarptı.

Hayır sadece bu mevzuda dedim.
Blöf gibi olmuş çünkü.
Olur dese ayrılacak mıydınız?

Erkekler öyle hisli duygulu şeylerden de anlamazlar ayrıca. Kaç erkek tanıyorum doğmamış bebeğine paragraf yazan diye bir düşündüm de,yok öyle bir baba adayı şahsen. Ben kadın halimle yazmam, erkek hiç yazmaz. Ayrıca ısmarlama olunca hiç içinden gelmez insanın. Yazası olsa biliyor sizin defteri,gider alır ve yazardı içine doğaçlama.

Aslında onun kişiliğini genel anlamda beğeniyorum. Hatta keşke onun gibi olsam diyorum.
Terapi vs dışında nasıl yol izleyebilirim. Tavsiyeniz var mı?

Hani o da bir insan evladı ya sıkılmış bunalmış olabilir sizde anlayış göstermemişsiniz ki yüzünüze vurmuş

Bazen benim de tepemin attığı oluyor her normal insan gibi
Anlayış gösteren birisinden çok şey beklemek bir süre sonra kullanmaya girer

Kim olursa olsun eş evlat kardeş vs

Ben bugün eşimden rica ettim çocukları al dışarı götür gezdir diye haftaya da ben götürürüm o kalır evde dinlenir

Karşılıklı anlayışlı olunmalı her konuda

Siz defter tutun o isteniyorsa zorlamayın babalar bebek doğmadan anlamazlar ama anneler hissettikleri için daha hassas ve çabuk annelik duygusuna sahipler

Bence çok kasıyorsunuz ya

Eşimin mutsuz olma sebebi olmak istemiyorum. Elimizden gelen çabayı gösterdik ve durum değişmiyorsa neden onu üzeyim? Yani onun tahammül edemediği noktada ben de bırakırım.

Ben duygusal biriyim, eşim de bir erkeğe göre duygusal sayılır. O yüzden böyle bir beklenti içimde oluştu.

Bence herkesin sabrının bir sınırı olduğunu hatırlamalısınız. Ama ben stresliyim ama ben anksiyeteliyim ama ben hamileyim ama ama ama bir yerde patlar. Ayrılalım blöfünüz bir gün patlar kalırsınız öyle

Haklısınız.. ben çok çaba gösteriyorum. Bazen bu çabadan yorgun düşüyorum. Sıkıldığını bunaldığını görünce kendimi çok suçluyorum. Ve hemen uzaklaşmak istiyorum.

Evet çok kasıyorum

Anksiyete bozukluğu bence hemen her insanda var

Hayat şartları herkesi hasta etti yeteri kadar birde biz kendi hastalığımızı bahane edip etrafımızı zehirlersek gün gelir yalnız kalırız

Ben işe ilk girdiğimde stres sinirle eve gelir en ufak söze kızar bağırdım ama alta yatan sebeb işteki insanlara söz söyleyemeyip evdeki suçsuz insanlara patlayıp rahatlamak tı

Önceleri fark etmedim sonra eşim bir gün patladı o gün anladım resmen kendi yaşadığım zorlukların acısını en sevdiklerinden çıkarmışım

Yemeği beğenmeseler kızardım yemeyin o zaman der odaya gider kapıyı çarpardım ne kadar haksızlık

İki buçuk yıldır eve iş getirmiyorum

Gergin olduğum zaman da söylüyorum bana bulaşmayın diye sinyali alan kaçıyor benden

Eşinize nefes alması için alanlar açın

Çok güzel yazmışsınız

Ben de nefes alanları açmaya çalışıyorum. Bazen kendi kendime diyorum bu kaygılar beni yapayalnız kılacak diye sonra kendine gel bir çok insan bunu yaşıyor diyorum.

Sizin bütçeniz yeterliyse ayirtin bir yer supriz yapın eşinize madem tatil istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…