Yorumları okuyunca, benim ailem mi çok acaip anlamadım, bizde amca-dayı, teyze-hala, anne babamız gibi, kuzenlerimiz de kardeş gibidir, kimsenin bir diğerine yan gözle bakma ihtimali olduğu bile düşünülmez, hiç bir örneği de görülmemiş olduğu için kimsenin aklından bile geçmez bir diğerine kötü gözle bakmak.
O yüzden çok garipsedim bir erkeğin eşini, amcasından kıskanmasını...
konuyu baştan sona okudunuz mu amcasının vukuatlarını falan merak ettim
kuzeniniz size cinsel tacizde bulunsa da aynı şekilde mi düşünürsünüz peki?
konuyu okumaya üşeniyorsunuz anlıyorum da o zaman katii yorumlar yazmaktan sakının.
Kuzenim bana cinsel tacizde bulunsa evime ben kendi kararımla almam, eşimin benim adıma karar vermesine gerek yok.
Bana cinsel tacizde bulunma potansiyeline sahip olduğunu düşündüğüm herhangi birini kocamdan önce ben eve almam, kocam sapık akrabalarımı eve almıyo, mahcup oluyorum diye yakınmam yani...
vay be nee gunlere kaldık .. bende cok eskılerden kalmayım anlamadım kı
k.k benı cok sasırtıyor .. Ne kadar tuhafsınız boyle , kımının kocası eve mısafır ıstemez kımısı yatılısını ıstemez.. yahu Mısafır bızım örfumuzde adetımızde dınımızde önemlıdır yatılı veya değil hıc fark etmez..
Bizim aılede sulalade galıba sorun var :)) biz mısafır gıdecez yada bıze mısafır gelecek dıe hazırlıklar yapar heyecanla beklerdık .. hala da bekleriz , kımse bıze yatılıya kalabılırmıyız dıe sormaz bu ayıptır yahu ne demek soorulur mu ? ızın alınır mı bunun adı mısafır olmaz ki ..
musaıtmısınız gelıyoruz denılır , gelınılır .. bukadar dır :) ama modern dunyanın ıcı bu galıba .. cok tuhafıma gıttı yazılanlr ..
valla canım insan kötü tecrübeler yaşayarak bu hale geliyor malesef. benim bu konuda bi konum bile var hatta, yeni hallettim ama hala yapılanları unutamam yeni gelinken. yoksa asosyal olduğumuzdan insanları sevmediğimzden değil yani, var bi sebebi.
vay be nee gunlere kaldık .. bende cok eskılerden kalmayım anlamadım kı
k.k benı cok sasırtıyor .. Ne kadar tuhafsınız boyle , kımının kocası eve mısafır ıstemez kımısı yatılısını ıstemez.. yahu Mısafır bızım örfumuzde adetımızde dınımızde önemlıdır yatılı veya değil hıc fark etmez..
Bizim aılede sulalade galıba sorun var :)) biz mısafır gıdecez yada bıze mısafır gelecek dıe hazırlıklar yapar heyecanla beklerdık .. hala da bekleriz , kımse bıze yatılıya kalabılırmıyız dıe sormaz bu ayıptır yahu ne demek soorulur mu ? ızın alınır mı bunun adı mısafır olmaz ki ..
musaıtmısınız gelıyoruz denılır , gelınılır .. bukadar dır :) ama modern dunyanın ıcı bu galıba .. cok tuhafıma gıttı yazılanlr ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?