esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

bence aralarindaki iletisim para kaynaklidir kiz ailesinin yolladigi.paranin yetmedigini zor durumda kaldigini soluyordur esiniz o kizin amcasi yanlis seyler dusunmeyin amca demek baba yarisidir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okudugun kitaplari vakit gecirmek icin degil, bir seyler ogrenmek icin okumani tavsiye ederim. Sayisiz kitap okudugunu soyleyip de Turkcesini bile duzeltememis insan dusuncesini nasil degistirecek bilemedim. :) benim ne yazdigim o kadar acikti ki ama ben ne anlatirsam anlatayim senin anlayabileceklerin sinirli. Ve benim fazlaliklarim senden tasiyor. Okudugun kitap sayisiyla beni vurabilecegini dusunmussun ya tuhaf olmus. Karsinda edebiyat ogretmeni var. Karsindakinin ne okuyup okumadigini bilmeden "ben senden daha cok kitap okudum, senden daha bilgiliyim." demek seni kucuk dusuren bir cumle olmus. Benimle ilgili bir bilgin mi var? Ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayi sevenlerdensin sen de. Su zamana kadar cevap verdim. Yazdiklarimi analiz edip anlayabilecegini dusundum. Cahillerle laf dalasina girmek manasizdir. Hic bilmeyen ve bunu kabul edip ogrenmeye calisanlara degil az ve eksik bilip cok bildiginden dem vuran senin gibilere daha fazla harcayacagim cumlem yok. Ayrica istersen bildigin en agir hakaretleri et bir gram etkilenmem. Cunku maalesef kaale alinabilecek bir seviyede degilsin bayan cok okumus ama dusunememis, anlayamamis. :)

elenaa son kez soruyorum bu karara varmak için daha başka neler gördün.. eğer yoksa git kocandan özür dile. umarım seni affeder.
Kizlar umrumdasiniz merak etmeyin ama sanırım üzüntümden psikolojik olarak bebegimde etkilendi
Kanamam oldu hastaneye goturdu is yerindekiler bisey yok cok sukur ama dikkat edecekmisim bundan sonra .
Esimi aradilar acmadi
Eve biraktilar esim evde yok tek basimayim
Gelir mi bilmiyorum ama beni yegeni icin bu hale koyan adamdan ozur filan dilemeyecegim
Biterse de bitsin
Ben ikinci planda olmayi kaldiramiyorum butun olay bu anlayin

Alıntı BenIpek kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Bak şimdi bazı erkekler çok aileci olur biliyorsun. Yeğeni de bunun ergenlik dönemine ya da hemen ergen sonrasına falan rast gelmiş gibi. Yani siz evlenmeden önce bir arkadaş ilişkisi var gibi.. şimdiki çocuklar son derece şımarık bundan emin ol. Değer konusunda da sen kendin öyle algılıyor olabilirsin yanlı düşündüğün için. Ya da aranızda başka sorunlar olduğundan dolayı saygının sınırına gelmişsiniz aşk biraz tökezlemiş de olabilir. Ama mesajlardan başka bir şey yoksa ortada ve eşin normal bir erkekse sapık falan değilse bence sorun yok.
Sorun bu sefer para mevzusuna döner. “gerekirse fitremi gönderirim” meselesi olayın inat noktasına gelmesinden kaynaklı gibi geldi bana.
Ama dersen ki eşimde zaten sapıklık hissediyorum bazen.. normal olmayan ilişkilere merakı var, başka kadınlara tuhaf bakışları var, ya da kötü alışkanlıkları var.. buna benzer şeyler var mı eşinde? Bunlara açıklık getirir misin?
Oyle seyleri yok yalan soyleyemem

konu sahibi ben ipek'e böyle cevap vermiş

kız nededide bu kadar hakaret yağdırdınız kendiside amcasını seviyormuş yengesi kıskanınca amcası mesafe koymuş onedenle kızgın..sizde empati kurun biraz..

benim esimde yigenlerini cok sever dogdugundan beri her halini bilir hatirlar oyle bisey dusunme kiskaniyosun anliyorum hakli taraflarinda var siz fedakarlik yaparken esiniz yigenine para yolluyor.
ozaman sizde para konusunda cok kasmayin kendinizi ihtiyaclarinizi alin ki esiniz bole bisey yaptiginda icinize bukadar oturmasin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiiiii. niye bu kadar kafana takıyosun canım benim bebiş kaç haftalık? kanama devam ediyor mu?

Yeğenin ilk planda olmasını abartıyor olmayasın?
Yani sen nem kaptığın için bu olaydan her şeyi o yöne çekiyor olmayasın?
Mesela daha küçük yaşlarda biriyle küs olursun da aynı ortamda o küs olduğun kişi birinin kulağına bir şey söyler de psikolojik olarak senin hakkında söylediğini düşünürsün ya şimdi sen de her şeye ön yargılı bakıyor olmayasın?

geçmiş olsun. bak bebeğini düşün önce. ve böyle saçma şeylerikurmayı bırak. eşinde kızgın. çünkü çok kötü birşeyle itham ettin onu. hormonlarına veriyorum. lütfen bazı yorumlara göre hareket etme.
biterse bitsin deme.
bunun için bitirilmez evlilik. sen yanlış düşündün.. sadece günahını aldım de yeter.
eşinin yanlışı sizin borçlarınız varken ona para yollaması. sana sormaması. bunun içinde o özür dilesin. ama seninde dilemen lazım. çünkü suçlaman yenilir yutulur değil.
dipnot. sorularıma cevap vermediğine göre başka şeyler ve gözlemlerin yok. o yüzden yanıldığını söyleyebilirim sana.
tekrar geçmiş olsun. dikkat et kendine.

doğum gününü önce özge kutlamışsa neden aklına başka isim gelecek:26:

Hee demek ki Egem abla başka şüphe edilecek bir şeyi yokmuş eşinin. O halde tamamen inatlaşma ve olaya ön yargılı bakma meselesi demek..

hiiiii. niye bu kadar kafana takıyosun canım benim bebiş kaç haftalık? kanama devam ediyor mu?

Ya napayim ben onu bu kadar herşeyin uzerinde tutarken onun bana boyle yapmasi cok zoruma gitti.
Aksama kadar aramadi da zaten iyice kotu oldum
Alti haftalik daha cok kucuk yavrum ama o kadar uzgunum ki
Buldugu her firsatta baskalarini uzmemek icon beni uzmesinden yoruldum yiprandim artik

tövbe estağfurullah.
çok şükür benim de annem babam sağ, ama öğrencilik zamanlarımda babamdan çok dayımdan para istedim.
kontorüm bitti dayımı aradım, başım sıkıştı dayımı aradım.
ne var ki bunda.
ve hatta dayım kendi oğluna göstermediği ilgiyi bana gösterdi, yanıma geldi gitti ihtiyaçlarımla ilgilendi, canım benim
onun çoluğu çoğugu karısı böyle bir şey düşünecek olsa intihar ederdim sanırım:26:

amca, yiğen onlar ya ne var bunda

doğum gününü önce özge kutlamışsa neden aklına başka isim gelecek:26:

Tam öyle bir cümle değildi egem abla. Yani böyle romantikliğe limon sıkacak tarzda söylenmiş bir şeydi.
Ha mesela dese ki: bak sen benim eşimsin ama yeğenim bile senden önce kutladı. Bu bir sitem cümlesidir. Ama adam cümleyi öyle bir kurmuş ki inan bana dese benim de sinirlerimi zıplatırdı eşim.
Sayfayı bulsam kopyalayacağım da baya ilerlemiş.
Elena bir desene ne demişti eşin bu doğum günü meselesi için.

Bu arkadasımız çok kıskanç ve takıntılı..aklıma kardeşimin bir kız arkadaşı geldi..öz kardeşimden kıskanırdı ..sinamaya giderdik başına omzuma dayardı çocuk nie dayamış mış..tatile gittik abla bana krem sur dedi..neymiş nie ona dememiş..
Konuşuruz bizi dinler gölgesini görürüz..ve en sonunda demişş ablanlan sen nie bu kadar samımısın..evlenince oda gelsin aramızda yatsın demiş..bunları sonra ogrendim..ama ne oldu öz kuzenıı kardeşimlen arasını bozdu..onun sırlarını vererek..arkadaşım bu düşünceler çok gunah..amca baba yarısı demek...kızı gibi seviyordur..ah benim yegenım olcaktaa..hayatımı veririm ...

türkçemi gerekli yerlerde gerektiği gibi kullanırım heryerde edebiyat patlamama gerek yok sizinde edebiyat öğremeni olduğunuzu belli etmenize gerek yok isteyen istediği şekilde yazar karakter bilgi analizi yapamazsınız burası sınıfınız yada okulunuz çalışığınız yer değil bende sizin öğrenciniz değilim ben kitaplarla vakit geçirirken bişeyler öğrendimki şuanki konumumdayım.ben kimseyi okuduğum kitapla vurmaya kalkışmam neden böyle bişey yapayım fazlalıklarınızın boş olmasıda yazdıklarınızdan belli boşuna dememişler istediği kadar kafa olsun önemli olan içi. daha çok kitap okudum daha bilgiliyim demedim bişeylere objektifte bakmayı öğrendim dedim kitapla keşke sizde bukadar yazım yanlışı imla hatası diye tuturacağına birazda bu tarafınızı geliştirseydiniz.CAHİLLİK görecelidir ona bakarsa edebiyat öğretmeni olan herkes bilgili gelişmiş diye bişey yok örneğini görüyoruz işte.Benim seviyemde insan olmanız için zaten benim bakış açımdan düşünmeniz lazım hani benim seviyeme çıktınmıki inesin misali.SİZDE çok düşünüp kafa yormuşşunuz anlamaya çalışmışsınız ama sizden taştığı için fazlasını almıyor demekki daha fazla münakaşaya girmeyinöğrencilerinizden stres atın

Son düzenleme:

iyide arkadasim baska bir konudan dolayi kavga edip bosancam diyip kostura kostura avukata giden sensin, bu durumda adam ne yapsin.
konudaki cevaplarinizdan anasildigi kadariyla hayli dedigim dedik bir karaktere sahipsiniz ve dusuncelerinizi degistirmenin zor oldugunu esiniz bizdden iyi biliyodur ve artik bu durumdan muhtemelen bikmis bir durumda. Hamileliginiz daha cok yeniymis, esiniz belki daha bu dusunceye alismamis olabilir, yada haksiz davranislarinizdan sonra biraz burnu surtulsun diye bekliyorda olabilir.

Parayi da sorun etmezdim inan ki
Onun msjlarini arama kayitlarini silmemis olsaydi
Bana bu numara kimin diye sordugumda ahmet yok banka diye yalan soyleyen bir adamin o mesajlarin icerigi hakkinda yalan soylemedigine nasil emin olabilirim ??????

Ayrıca gerekirse ramazanda fitremi ina veririm denilecek kadar benden bebegimizden bile degerli bi genc kiz var ortada.
Ilişkileri yoksa bile esimin beni bu kadar kirmasi ne kadar dogru

Bir deli kuyuya tas attı. Kırķ akilli cikaramadi. Bosuna tartismayin, en basinda soyledik dinleyen olmadi. Kadincagiz yegenine gosterilen ilgiyi goremiyo kocadan hepsi bu, olay bu.
Kanit olmadigi halde ensest mensest olabilir diyenler doktora gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…