- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
senden daha bilgili olduğumu okuduğum kitap ve bölümden açıklayabilirim uslub seni hiç ilgilendirmez konu sahibi gibi bi uslubum olacağına hiç olmasın eş önemli ama eşi al akrabalığı at olmaz sen resmen bunu dedin şimdi bambaşka konuşuyosunuz sizin gibi düşünenler bunu eşlerinin kafasına kendi sokuyorya kavga etmicem sizinle ama ettsemde hiç cevap veremeyeceğiniz cümleler kurarım üzülürsünüz gerek yok banlanmaya yazmayın cevap.Uslubla beyin düşünce farklı şeyler uslubumla karakter analizimi yapamazsınızda
Kizlar umrumdasiniz merak etmeyin ama sanırım üzüntümden psikolojik olarak bebegimde etkilendielenaa son kez soruyorum bu karara varmak için daha başka neler gördün.. eğer yoksa git kocandan özür dile. umarım seni affeder.
kız nededide bu kadar hakaret yağdırdınız kendiside amcasını seviyormuş yengesi kıskanınca amcası mesafe koymuş onedenle kızgın..sizde empati kurun biraz..Okudugun kitaplari vakit gecirmek icin degil, bir seyler ogrenmek icin okumani tavsiye ederim. Sayisiz kitap okudugunu soyleyip de Turkcesini bile duzeltememis insan dusuncesini nasil degistirecek bilemedim. :) benim ne yazdigim o kadar acikti ki ama ben ne anlatirsam anlatayim senin anlayabileceklerin sinirli. Ve benim fazlaliklarim senden tasiyor. Okudugun kitap sayisiyla beni vurabilecegini dusunmussun ya tuhaf olmus. Karsinda edebiyat ogretmeni var. Karsindakinin ne okuyup okumadigini bilmeden "ben senden daha cok kitap okudum, senden daha bilgiliyim." demek seni kucuk dusuren bir cumle olmus. Benimle ilgili bir bilgin mi var? Ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayi sevenlerdensin sen de. Su zamana kadar cevap verdim. Yazdiklarimi analiz edip anlayabilecegini dusundum. Cahillerle laf dalasina girmek manasizdir. Hic bilmeyen ve bunu kabul edip ogrenmeye calisanlara degil az ve eksik bilip cok bildiginden dem vuran senin gibilere daha fazla harcayacagim cumlem yok. Ayrica istersen bildigin en agir hakaretleri et bir gram etkilenmem. Cunku maalesef kaale alinabilecek bir seviyede degilsin bayan cok okumus ama dusunememis, anlayamamis. :)
Konu sahibinin ustune cok gidildi. Onun hatali oldugu yon kanit olmadan suclama yapmasi ama yerden yere vurdular kadini cevap vermese hakli :/
Kizlar umrumdasiniz merak etmeyin ama sanırım üzüntümden psikolojik olarak bebegimde etkilendi
Kanamam oldu hastaneye goturdu is yerindekiler bisey yok cok sukur ama dikkat edecekmisim bundan sonra .
Esimi aradilar acmadi
Eve biraktilar esim evde yok tek basimayim
Gelir mi bilmiyorum ama beni yegeni icin bu hale koyan adamdan ozur filan dilemeyecegim
Biterse de bitsin
Ben ikinci planda olmayi kaldiramiyorum butun olay bu anlayin
Kizlar umrumdasiniz merak etmeyin ama sanırım üzüntümden psikolojik olarak bebegimde etkilendi
Kanamam oldu hastaneye goturdu is yerindekiler bisey yok cok sukur ama dikkat edecekmisim bundan sonra .
Esimi aradilar acmadi
Gelir mi bilmiyorum ama beni yegeni icin bu hale koyan adamdan ozur filan dilemeyecegim
Biterse de bitsin
geçmiş olsun. bak bebeğini düşün önce. ve böyle saçma şeylerikurmayı bırak. eşinde kızgın. çünkü çok kötü birşeyle itham ettin onu. hormonlarına veriyorum. lütfen bazı yorumlara göre hareket etme.Kizlar umrumdasiniz merak etmeyin ama sanırım üzüntümden psikolojik olarak bebegimde etkilendi
Esimi aradilar acmadi
Biterse de bitsin
Ben sabahtan beri konunun içindeyim. Okuduğum kadarıyla bu ilişkiyi tescilleyen çıkmadı.
Zaten aklı yerinde olan insan da amca yeğen ilişkisi var demez, bu yakıştırmayı kimse yapamaz.
Ancak olmayacak diye kati bir kaide de yok bence. Yani kesin yoktur da diyemeyiz. Bunu burada yazıştığımız kadar bilgilerle bilemeyiz. Dünyada neler oluyor
Ama bir takım dengesizlikler bence var..
1.) Kadın boşanma davası açmaya gidiyor adam 1 kere bile aramazken bu arada yeğen aranıyor mesajlaşılıyor.
2.) Doğum gününde senden önce özge hatırladı demesi..yani aklına başka isim mi gelmiyor?
Buna benzer bir iki örnek daha var..
Bunlar kesinlikle ters bir ilişki var demek değil ama dengeler az şaşmış demek.
Alıntı BenIpek kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Bak şimdi bazı erkekler çok aileci olur biliyorsun. Yeğeni de bunun ergenlik dönemine ya da hemen ergen sonrasına falan rast gelmiş gibi. Yani siz evlenmeden önce bir arkadaş ilişkisi var gibi.. şimdiki çocuklar son derece şımarık bundan emin ol. Değer konusunda da sen kendin öyle algılıyor olabilirsin yanlı düşündüğün için. Ya da aranızda başka sorunlar olduğundan dolayı saygının sınırına gelmişsiniz aşk biraz tökezlemiş de olabilir. Ama mesajlardan başka bir şey yoksa ortada ve eşin normal bir erkekse sapık falan değilse bence sorun yok.
Sorun bu sefer para mevzusuna döner. gerekirse fitremi gönderirim meselesi olayın inat noktasına gelmesinden kaynaklı gibi geldi bana.
Ama dersen ki eşimde zaten sapıklık hissediyorum bazen.. normal olmayan ilişkilere merakı var, başka kadınlara tuhaf bakışları var, ya da kötü alışkanlıkları var.. buna benzer şeyler var mı eşinde? Bunlara açıklık getirir misin?
Oyle seyleri yok yalan soyleyemem
konu sahibi ben ipek'e böyle cevap vermiş
hiiiii. niye bu kadar kafana takıyosun canım benimbebiş kaç haftalık? kanama devam ediyor mu?
doğum gününü önce özge kutlamışsa neden aklına başka isim gelecek:26:
Okudugun kitaplari vakit gecirmek icin degil, bir seyler ogrenmek icin okumani tavsiye ederim. Sayisiz kitap okudugunu soyleyip de Turkcesini bile duzeltememis insan dusuncesini nasil degistirecek bilemedim. :) benim ne yazdigim o kadar acikti ki ama ben ne anlatirsam anlatayim senin anlayabileceklerin sinirli. Ve benim fazlaliklarim senden tasiyor. Okudugun kitap sayisiyla beni vurabilecegini dusunmussun ya tuhaf olmus. Karsinda edebiyat ogretmeni var. Karsindakinin ne okuyup okumadigini bilmeden "ben senden daha cok kitap okudum, senden daha bilgiliyim." demek seni kucuk dusuren bir cumle olmus. Benimle ilgili bir bilgin mi var? Ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayi sevenlerdensin sen de. Su zamana kadar cevap verdim. Yazdiklarimi analiz edip anlayabilecegini dusundum. Cahillerle laf dalasina girmek manasizdir. Hic bilmeyen ve bunu kabul edip ogrenmeye calisanlara degil az ve eksik bilip cok bildiginden dem vuran senin gibilere daha fazla harcayacagim cumlem yok. Ayrica istersen bildigin en agir hakaretleri et bir gram etkilenmem. Cunku maalesef kaale alinabilecek bir seviyede degilsin bayan cok okumus ama dusunememis, anlayamamis. :)
Ya napayim ben onu bu kadar herşeyin uzerinde tutarken onun bana boyle yapmasi cok zoruma gitti.
Aksama kadar aramadi da zaten iyice kotu oldum
Alti haftalik daha cok kucuk yavrum ama o kadar uzgunum ki
Buldugu her firsatta baskalarini uzmemek icon beni uzmesinden yoruldum yiprandim artik
geçmiş olsun. bak bebeğini düşün önce. ve böyle saçma şeylerikurmayı bırak. eşinde kızgın. çünkü çok kötü birşeyle itham ettin onu. hormonlarına veriyorum. lütfen bazı yorumlara göre hareket etme.
biterse bitsin deme.
bunun için bitirilmez evlilik. sen yanlış düşündün.. sadece günahını aldım de yeter.
eşinin yanlışı sizin borçlarınız varken ona para yollaması. sana sormaması. bunun içinde o özür dilesin. ama seninde dilemen lazım. çünkü suçlaman yenilir yutulur değil.
dipnot. sorularıma cevap vermediğine göre başka şeyler ve gözlemlerin yok. o yüzden yanıldığını söyleyebilirim sana.
tekrar geçmiş olsun. dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?