- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Bence bu farklı bir şey. İyi aile ilişkilerinden kimse rahatsızlık duymaz. Aksine insanların hoşuna gider. Ama illaki birilerini mutlu etmek için hep kendinden mi ödün vermesi gerekiyor. Aynı inceliği sülalenin diğer üyeleri de düşünmezse aşk bile tek taraflı yürümez ki insan ilişkileri çok hassas şeyler.
Y hem oyle hemde neden bu kizdan vazgeçemiyor
Vazgeçilmez mi yani ona para gonderilmeyince olmuyor mu
ben bu cümlelerde art niyet görmedim.sadece karısının hatırlamamasına içerlemiş
çünki o hatırlamış o an.:))Ya tamam kimsenin günahını almayalımda,
benim bilem kafam karıştı yanii..
Neden bir tek onu örnek weriyor ki?
Atıyorum annem, babam, teyzem unutmaz hiç neden demiyor da o kızı örnek veriyor?
Ya tamam kimsenin günahını almayalımda,
Atıyorum annem, babam, teyzem unutmaz hiç neden demiyor da o kızı örnek veriyor?
canım oncelıkle kendını uzme bencede senı yegenıyle aldatmmaz sadece para yollama durumundan dolayı sılmıs olabılır sılmeseydı ıyımıs ama huzurunuzun bozulacagını dusundugu ıcın ole bı gaflete dusmus , bıldıgım kadarıyla ogrencıyede ramazanda nafaka verılebılıyor aılesının durumuyla bır alakası yok dıye bılıyorum ama yınede arastırmak lazım tabıPara gondermesini istemiyorum evet cunku hamileyim ve bebegimiz icin ayirmasini istiyorum. Ama o israrla o kiza inatla para gondermek istiyor. Gerekirse ramazanda nafakami ona veririm ama ona para gonderirim diyorm kizin ailesinin durumu iyi. Madem icinde bisey yok o halde neden tum mesajlar siliniyor . Kardesce madem neden onu aradiginin kayitlarini siliyor.
Bilincaltinda gizliden gizliye ilgi duyuyor evet bunu dusunuyorum
Ama ben gecr gunduz demeden calisirken o inatla o kiza gerekirse ramazan nafakami veririm ama para gonderirim diyorsa bosanmamiz ikimiz icinde hayirli olur.
bizde para mevzusu olmadı daha çok küçüktüm ama böyle düşüncede olan yengem yüzünden amcamla ilişkimiz koptu.böyle böyle aile ilişkileri kalmıyor maalesef
diğerleri aramadı belki de
Hiçbir dine göre de, yasalara göre de zaten amca ile yeğen evlenemez. Kuzenler evlenebilir. Ama yeğen ile amca, dayı, teyze, hala evlenemez. Buna toplum da müsaade etmez.Daha ugrasmicam alintilamadim bile cunku yeni ban yedim. Bi amcanin yegenine ilgi duymasi ne kadar cirkinse evlilik adi altinda mesrulasmasi da o kadar cirkindir
Hiçbir dine göre de, yasalara göre de zaten amca ile yeğen evlenemez. Kuzenler evlenebilir. Ama yeğen ile amca, dayı, teyze, hala evlenemez. Buna toplum da müsaade etmez.
Ablacım o zaman her aile üyesi de nasıl davranması gerektiğini bilecek. Kadın hamile ve durumları yok. Para istemeye nasıl gönlü razı olur ki??? Hatta gerekirse onların yardım etmesi gereken bir durumda amcaaaaaa paraaaa nerdeeee diye cümle kuran küstah yeğeni tolere etmez valla hem sabır işi.
Bence saçma :26:çünki o hatırlamış o an.:))
Bu kızın ismi belliki artık ewin içinde de çok geçmeye başlamış ki,bir kere zaten bir kişinin ismi 2 kişilik bir hayatta sürekli zikrediliyorsa o zaman buyursun bu 3. kişi de gelsin yaşasın bunlarla.
amca yeğen eyvallah buna kimse bir şey demiyor. ama herkes rolünü iyi bellesin.
Ewettt bende o cümleye taktım zatenn !!!Son cümleyi kurmasaymış tam kıvamında olacakmış da: zaten o beni hiç unutmaz..
diğerleri aramadı belki de
Hiçbir dine göre de, yasalara göre de zaten amca ile yeğen evlenemez. Kuzenler evlenebilir. Ama yeğen ile amca, dayı, teyze, hala evlenemez. Buna toplum da müsaade etmez.
Evet var ama arkadaş evlilikle meşrulaştırıldığını söylüyor. Evliliğe (yeğen-amca..) yasalarda müsaade etmez. Dinen de olacak iş değil zaten.Ama bu ahlaki yaptırımlar olanların önüne geçiyor mu? Neler okuyoruz, izliyoruz haberlerde??
Yuhhh artık demiyor muyuz?
ya bildiğim kadarıyla yasalarda dayıyla amcayla evlenmek yasak.Toplum da yasalar da oyle guzel musaade ediyor ki. Dini kismiyla ilgilenmiyorum ahlaki kismi beni uzuyor bu durumun. Evlilik kurumu olustuktan sonra devlet ailenin dokunulmazligi adi altinda mudahale edemiyor. Ne kadar saygili bir milletiz.. masallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?