esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

şu an yeni evliler zamanı var bir çok şeyin inşallah çok yıpranmadan atlatabilirler..

Y hem oyle hemde neden bu kizdan vazgeçemiyor
Vazgeçilmez mi yani ona para gonderilmeyince olmuyor mu

ya henüz giden bir para yok ortada var mı yoksa? daha önce de gönderdi mi yoksa??
sen azmettirmişsin kavga esnasında." gönderemezsin" gibi emir içeren sözcükler kullandıysan eğer o da senin esaretinde olmadığını göstermek için öyle demiştir. ben gerçekten göndereceğini sanmıyorum.
ha gönderirse bunu ayrıca ele al.

ben bu cümlelerde art niyet görmedim.sadece karısının hatırlamamasına içerlemiş

Ya tamam kimsenin günahını almayalımda,
benim bilem kafam karıştı yanii..
Neden bir tek onu örnek weriyor ki?
Atıyorum annem, babam, teyzem unutmaz hiç neden demiyor da o kızı örnek veriyor
?

?
çünki o hatırlamış o an.:))

?

bir kere zaten bir kişinin ismi 2 kişilik bir hayatta sürekli zikrediliyorsa o zaman buyursun bu 3. kişi de gelsin yaşasın bunlarla.
amca yeğen eyvallah buna kimse bir şey demiyor. ama herkes rolünü iyi bellesin.

canım oncelıkle kendını uzme bencede senı yegenıyle aldatmmaz sadece para yollama durumundan dolayı sılmıs olabılır sılmeseydı ıyımıs ama huzurunuzun bozulacagını dusundugu ıcın ole bı gaflete dusmus , bıldıgım kadarıyla ogrencıyede ramazanda nafaka verılebılıyor aılesının durumuyla bır alakası yok dıye bılıyorum ama yınede arastırmak lazım tabı

?

Son cümleyi kurmasaymış tam kıvamında olacakmış da: zaten o beni hiç unutmaz..

vazgeçilmez anacım küçüklüğünden beri takmış ona para yediriyor şimdide büün özellikleri daha cazip hatta abisi onu büyüüürken bunu kendime alıcam diye koymuş kafasınada sen çıkmışssın karşına yuh ama tam 9 saatir sana doğruları söylemeye çalışıyoruz yok kafa değişmiyoki hala neden vazgeçmiyor nedenpara yollamıyor neden onu ercih ediyor böyle inatçı bi bünye olamaz ya heh aldatıyor seni eminiz biz rahatmısın rahatladınmı boşa hemen

bizde para mevzusu olmadı daha çok küçüktüm ama böyle düşüncede olan yengem yüzünden amcamla ilişkimiz koptu.böyle böyle aile ilişkileri kalmıyor maalesef

bizde para mevzusu olmadı daha çok küçüktüm ama böyle düşüncede olan yengem yüzünden amcamla ilişkimiz koptu.böyle böyle aile ilişkileri kalmıyor maalesef

Ablacım o zaman her aile üyesi de nasıl davranması gerektiğini bilecek. Kadın hamile ve durumları yok. Para istemeye nasıl gönlü razı olur ki??? Hatta gerekirse onların yardım etmesi gereken bir durumda “amcaaaaaa paraaaa nerdeeee” diye cümle kuran küstah yeğeni tolere etmez valla hem sabır işi.

?

diğerleri aramadı belki de

Daha ugrasmicam alintilamadim bile cunku yeni ban yedim. Bi amcanin yegenine ilgi duymasi ne kadar cirkinse evlilik adi altinda mesrulasmasi da o kadar cirkindir
Hiçbir dine göre de, yasalara göre de zaten amca ile yeğen evlenemez. Kuzenler evlenebilir. Ama yeğen ile amca, dayı, teyze, hala evlenemez. Buna toplum da müsaade etmez.

Hiçbir dine göre de, yasalara göre de zaten amca ile yeğen evlenemez. Kuzenler evlenebilir. Ama yeğen ile amca, dayı, teyze, hala evlenemez. Buna toplum da müsaade etmez.

Ama bu ahlaki yaptırımlar olanların önüne geçiyor mu? Neler okuyoruz, izliyoruz haberlerde??
Yuhhh artık demiyor muyuz?

dediğin gibi küstahdır,şımarıkdır.amcası öyle alıştırmıştır.bunlar olabilir ve sırf bu nedenlerle aralarında ilişki var denmez

çünki o hatırlamış o an.:))
Bence saçma :26:
bir kere zaten bir kişinin ismi 2 kişilik bir hayatta sürekli zikrediliyorsa o zaman buyursun bu 3. kişi de gelsin yaşasın bunlarla.
amca yeğen eyvallah buna kimse bir şey demiyor. ama herkes rolünü iyi bellesin.
Bu kızın ismi belliki artık ewin içinde de çok geçmeye başlamış ki,
kONU sahibide telefonunu karıştıracak duruma kadar gelmiş..
Ama şunu söylim benİpek, bu adamın bu kıza para yollaması dewamlı çok saçma..
Herkesin amcası yardım etmiştir yeğenine, ama benim durumum sıkışık olucak
ve karımda hamile olucak, ben çocuğumun hakkını vermem kimseye ve karşı tarafta aç açıkta değil ha o da ayrı bişi !!

Son cümleyi kurmasaymış tam kıvamında olacakmış da: zaten o beni hiç unutmaz..
Ewettt bende o cümleye taktım zatenn !!!

diğerleri aramadı belki de

İnanın konu sahibi sizin kadar iyimser hala düşünmüyordurr ..

Şöyle bir örnekte vereyim kendimden eski yengem dayımla çok samimiyim diye laf etmişti biz çok sonradan duyduk tabi ayrıldıktan sonra ozamanlar bende küçüğüm yani neyse sonra ne oldu kendisi başka adamla kaçtı falan filan
Kims3 kusura bakmadında dayı amca yeğen arasında bişey düşünmek mide bulandırıcı ha yokmudur elbette vardır ama normal bişeymiş olabilir gibi hemen düşünmeyin yaa

Toplum da yasalar da oyle guzel musaade ediyor ki. Dini kismiyla ilgilenmiyorum ahlaki kismi beni uzuyor bu durumun. Evlilik kurumu olustuktan sonra devlet ailenin dokunulmazligi adi altinda mudahale edemiyor. Ne kadar saygili bir milletiz.. masallah..

Ama bu ahlaki yaptırımlar olanların önüne geçiyor mu? Neler okuyoruz, izliyoruz haberlerde??
Yuhhh artık demiyor muyuz?
Evet var ama arkadaş evlilikle meşrulaştırıldığını söylüyor. Evliliğe (yeğen-amca..) yasalarda müsaade etmez. Dinen de olacak iş değil zaten.

ya bildiğim kadarıyla yasalarda dayıyla amcayla evlenmek yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…