- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Konu sahibinin ustune cok gidildi. Onun hatali oldugu yon kanit olmadan suclama yapmasi ama yerden yere vurdular kadini cevap vermese hakli :/
Tam öyle bir cümle değildi egem abla. Yani böyle romantikliğe limon sıkacak tarzda söylenmiş bir şeydi.
Ha mesela dese ki: bak sen benim eşimsin ama yeğenim bile senden önce kutladı. Bu bir sitem cümlesidir. Ama adam cümleyi öyle bir kurmuş ki inan bana dese benim de sinirlerimi zıplatırdı eşim.
Sayfayı bulsam kopyalayacağım da baya ilerlemiş.
Elena bir desene ne demişti eşin bu doğum günü meselesi için.
ya tepkinden korkmış kıvırmış işte. tadsızlık olmasın diye. amcalık başka birşey işte. amca gibi konuştum:)Parayi da sorun etmezdim inan ki
Onun msjlarini arama kayitlarini silmemis olsaydi
Bana bu numara kimin diye sordugumda ahmet yok banka diye yalan soyleyen bir adamin o mesajlarin icerigi hakkinda yalan soylemedigine nasil emin olabilirim ??????
Ayrıca gerekirse ramazanda fitremi ina veririm denilecek kadar benden bebegimizden bile degerli bi genc kiz var ortada.
Ilişkileri yoksa bile esimin beni bu kadar kirmasi ne kadar dogru
Tam öyle bir cümle değildi egem abla. Yani böyle romantikliğe limon sıkacak tarzda söylenmiş bir şeydi.
Ha mesela dese ki: bak sen benim eşimsin ama yeğenim bile senden önce kutladı. Bu bir sitem cümlesidir. Ama adam cümleyi öyle bir kurmuş ki inan bana dese benim de sinirlerimi zıplatırdı eşim.
Sayfayı bulsam kopyalayacağım da baya ilerlemiş.
Elena bir desene ne demişti eşin bu doğum günü meselesi için.
ya tepkinden korkmış kıvırmış işte. tadsızlık olmasın diye. amcalık başka birşey işte. amca gibi konuştum:)
birbirinizi kırmışsınız. akşam eşin geldiğinde konuşun sakince. ,düzeltin aranızı.
Bir deli kuyuya tas attı. Kırķ akilli cikaramadi. Bosuna tartismayin, en basinda soyledik dinleyen olmadi. Kadincagiz yegenine gosterilen ilgiyi goremiyo kocadan hepsi bu, olay bu.
Kanit olmadigi halde ensest mensest olabilir diyenler doktora gidin.
Sen kutlamadin ama ozge arayip kutladi
Sen hatirlamadin ama ozge hatirladi
O hic unutmaz beni zaten
O hic unutmaz beni zaten
Parayi da sorun etmezdim inan ki
Onun msjlarini arama kayitlarini silmemis olsaydi
Bana bu numara kimin diye sordugumda ahmet yok banka diye yalan soyleyen bir adamin o mesajlarin icerigi hakkinda yalan soylemedigine nasil emin olabilirim ??????
Ayrıca gerekirse ramazanda fitremi ina veririm denilecek kadar benden bebegimizden bile degerli bi genc kiz var ortada.
Ilişkileri yoksa bile esimin beni bu kadar kirmasi ne kadar dogru
]Lutfen saygimizi koruyalim [/B]benim taarruz niyetim yok ilk mesajim takilma amacliydi ve kendi fikrimi belirttim. Son zamanlarda uzerine calistigim ve deli gibi arastirma yaptigim konu bu zaten. Turkiyede evlendikten sonra bir sey yapilmiyor normalde bir kuzenin bir kuzene ya da amcanin yigene bakmasina "aman yarabbi, daha neler, fesatsin, iyy" diyenler sizlersiniz biz degil. Ben iyy akraba evliligi mi demedim. Ama arada bir cuzdan iki imza oldu mu bu is normal mi? Hayir, sadece mesrulastirilmis hali. Bu da bizim yasalarimizin kaypakligini gosteriyor iste.
bende unutmuştum bir keresinde eşimin doğum gününü kızkardeşi hatırlamış mesela,eşimde öyle düşünmüştür ama bir şey söylemedi söylese ne varki bunda..ben utanmışdım unuttum diye..
Beni anlayan bir kisi daha oldu..
Teşekkür ederim .......
Bu kiz yuzunden kanama gecirdim bugun. .
fitresini yeğenine vermesine niye taktınız.ne kadar zengin de olsa fitreyi öğrenciye vermek sevaptır:26:
O hic unutmaz beni zaten
Beni anlayan bir kisi daha oldu..
Teşekkür ederim .......
Bu kiz yuzunden kanama gecirdim bugun. .
Abla gerekirse fitremi gönderirim yine de para göndereceğim demiş.
Yani şu zor durumda bile göndermeye gönlü razı olacak mı diyor konu sahibi.
Ama ben de dedim ki kavga esnasında iş inada bindiği için azmettirmişsin bunu söylemesi için.
okızda ailenizin bir parçası maalesf..
zamanla aramadıklarındada üzüleceksiniz...
11 yıl önce yeni evlendiğimde eşime yapılan sevgi gösterilerini kıskanıyordum,yine ozaman eşimin telefonunda mesaj gördüm..görümcem yazmış..seni bizden alan o kızı...... diye..
onlarda kıskanmış demekki..
ama şimdi onları kendi ailemin bir parçası olarak görüyorum,şimdiki aklım olsa öyle davranmazdım..
Abla gerekirse fitremi gönderirim yine de para göndereceğim demiş.
Yani şu zor durumda bile göndermeye gönlü razı olacak mı diyor konu sahibi.
Ama ben de dedim ki kavga esnasında iş inada bindiği için azmettirmişsin bunu söylemesi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?