esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

Konu sahibinin ustune cok gidildi. Onun hatali oldugu yon kanit olmadan suclama yapmasi ama yerden yere vurdular kadini cevap vermese hakli :/

E yani kusura bakma ama bu kadar da paranoyak olunmaz ki canım. Haliyle garipsedi millet de.

Neyse bu konuda ne işim var la benim. Behlül kaçar.

Sen kutlamadin ama ozge arayip kutladi
Sen hatirlamadin ama ozge hatirladi
O hic unutmaz beni zaten

ya tepkinden korkmış kıvırmış işte. tadsızlık olmasın diye. amcalık başka birşey işte. amca gibi konuştum:)
birbirinizi kırmışsınız. akşam eşin geldiğinde konuşun sakince. ,düzeltin aranızı.

Son düzenleme:

bende unutmuştum bir keresinde eşimin doğum gününü kızkardeşi hatırlamış mesela,eşimde öyle düşünmüştür ama bir şey söylemedi söylese ne varki bunda..ben utanmışdım unuttum diye..

aynı düşünüyorum arkadaşım konu sahibi arkadaşta hatasını kabul etse eşide ona karşı kin duymaz,oda özür dilesin..iyi olsunlar inşallah..

Beni anlayan bir kisi daha oldu..
Teşekkür ederim .......
Bu kiz yuzunden kanama gecirdim bugun. .

O hic unutmaz beni zaten

İlk iki cümle tamam sana sitem etme şeklinde. Ama üçüncü cümle sinir zıplatan cinsten.. tabi sinirlenme de göreceli bir şey. Son cümleyi demeden meramı eksik mi kalıyormuş?

O hic unutmaz beni zaten

Al işte o hiç unutmaz beni zaten ne demek?
Heyy allahımmm işte bu hoşuma gitmemişti benim,
en başta da yazmıştınız.
Birde siz avukata giderken, sizi aramaması ve
yeğenini araması tuhaf gelmişti...
Bu akşam konuşun eşinizle açık açık ya açıklığa kavuşturun şu işi artıkk..
Yoksa siz kendinizi yiyeceksinizz böyle, bebeğe yazıkk ..

fitresini yeğenine vermesine niye taktınız.ne kadar zengin de olsa fitreyi öğrenciye vermek sevaptır:26:

Bir kere ciddi bir mesaj yazmışım.Aynı senin bana dediğin gibi KENDİ FİKRİM.Sen kime takılma amaçlı mesaj yazıyorsun.Aaa ne güzel ya.Benim onca yorumumu al,bana psikologlıuğa soyundun deme HAKKI ve HADDİNİ kendinde bul.Sonra kalkıp AKRABA EVLİLİĞİ YAPANLAR ENSEST İLİŞKİNİN MEŞRULAŞMIŞ HALİDİR diye boyundan büyük,mide bulandırıcı,sapla samanı birbirinden ayırdedemeyecek bir cümle kur.Ben doğal olarak tepki verince ben takıldım,saygını koru kendi fikrimi belirttim diye çocukça bir açıklama yap.Hee bu da yetmiyormuş gibi,aman yarabbi daha neler fesastsın sen iyy diyen bizler değil sizlersiniz diye pervasız bir suçlamada bulun.Siz kim biz kim ya.İYYY ne demek.Sen bence yazdıklarımı iyi oku canım.Araştırma yapıyorsun ama araştırırken topluma potansiyel cinsi sapık muamelesi yapamazsın.Evet bu toplumda ensest ilişki yaşayanlar,pedofili hastaları,fetişistler,mazoşistler,sadistler.....türlü türlü ruh sağlığı bozuk insanlar var.Ama bunlar var diye yukarıda bazı insanların yazdığı gibi çocuklarımızı amcalarından dayılarından sakınıp çocuğa bunu empoze edip güven duvarlarını yıkamayız.Bu hayatta katiller var diye herkese bizi öldürür gözüyle bakamayız.Sapıklar var diye,herkesi sapık kategorisine koyamayız.Burda kadın elle tutulur hiçbirşey yokken sırf kocası yeğenini seviyor para gönderiyor ve ondan gelen mesajı sildi diye iğrenç bir ithamda bulunuyor ve o adamla aynı evde yaşamaya onu sevmeye devam ediyor.Bunu normal karşılıyorsan senin sorunun beni bağlamaz.Sen yorumunu yapmışsın.Ben de yaptım.Konu sahibi ensest bir tacize mi uğradı küçükken,kronik kıskanç mı ya da burada ilgi çeksin diye mi konu açtı bilemem.Asıl ortada elle tutulur delil yokken,akraba evliliği ile ensest ilişkiyi birbirine karıştırıp bir adama cinsel sapık muamelesi yapan kadınla,ona hak verenlerdir fesat.

Aynı şeyi birkaç değişik şekilde söyleyebilirsin.
Kullandığın cümleler ve ses tonun tamamen anlam değiştirir.
Burada elbette demesinde sakınca yok. Ancak zırt pırt hayatının her noktasında ondan örnek veriyorsa sen rahatsız olmayabilirsin ama konu sahibi olmuş. Hele ki bu küçük bir yeğense. Yani hayatımın içinde ben de o kadar çok adını duymak istemem eltimin kızının. Tamamen tercih meselesi. Bunun altında sapıkça bir şey aramıyorum. Sadece can sıkıcı.

Teşekkür ederim .......

okızda ailenizin bir parçası maalesf..
zamanla aramadıklarındada üzüleceksiniz...
11 yıl önce yeni evlendiğimde eşime yapılan sevgi gösterilerini kıskanıyordum,yine ozaman eşimin telefonunda mesaj gördüm..görümcem yazmış..seni bizden alan o kızı...... diye..
onlarda kıskanmış demekki..
ama şimdi onları kendi ailemin bir parçası olarak görüyorum,şimdiki aklım olsa öyle davranmazdım..

fitresini yeğenine vermesine niye taktınız.ne kadar zengin de olsa fitreyi öğrenciye vermek sevaptır:26:

Abla gerekirse fitremi gönderirim yine de para göndereceğim demiş.
Yani şu zor durumda bile göndermeye gönlü razı olacak mı diyor konu sahibi.
Ama ben de dedim ki kavga esnasında iş inada bindiği için azmettirmişsin bunu söylemesi için.

Arada ne yazildi okumadim ama esin yegene karsi ilgisi sinir bozucu.avukata giderken onu aramasi falan gucik.acaba bu yegen telefonnunu baska bi kiza vermis olmasin yegen araciligiyla baska bi hatunla gorusuyir olmasin

Teşekkür ederim .......

Geçmiş olsun öncelikle.Kendine dikkat etmelisin.
Bu yorumuna bakarak aklının çok karışık olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.
Yorum yapaan arkadaşa hak veriyorsun.ben de hak veriyorum.
ama açtığın konunun başlığına bir bak canım ya.
konuya direk nereden girdin ve haliyle yorumlar ensest üzerine yoğunlaştı.
son kanaatimi yazayım ben de:)) malum sabahtan beri takip ediyoruz.;
eşinin dengesiz ve dozu ayarlanmamış ilgisinden rahatsızsızn ve de kıskandın.
buraya kadar haklısın ama ilgi duyuyor olabilir mi demekte hatalısın -çünkü farklı bir kanıt yazmadın bu yönde.
bir önceki mesajda da yazdım geçi pek çok arkadaşım yazdı.
ensest ilişki baba -kız arasında dahi olabiliyorken amca-yeğen arasında da olabilir ama bu ağır ithamı yaparken çok
sağlam delillerin olmalı.
zira bu ilişkinin doğruluğu halinde evliliğiniz o an son bulur,bir daha aynı çatında barınamaz yüz yüze bakamazsınız.

Y hem oyle hemde neden bu kizdan vazgeçemiyor
Vazgeçilmez mi yani ona para gonderilmeyince olmuyor mu

Bence bu farklı bir şey. İyi aile ilişkilerinden kimse rahatsızlık duymaz. Aksine insanların hoşuna gider. Ama illaki birilerini mutlu etmek için hep kendinden mi ödün vermesi gerekiyor. Aynı inceliği sülalenin diğer üyeleri de düşünmezse aşk bile tek taraflı yürümez ki insan ilişkileri çok hassas şeyler.

Daha ugrasmicam alintilamadim bile cunku yeni ban yedim. Bi amcanin yegenine ilgi duymasi ne kadar cirkinse evlilik adi altinda mesrulasmasi da o kadar cirkindir

bence de inatlaşma var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…