esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

hyr eline ne geçiyor ki bide bunca sayfa yorum yapılmışi bikaç üyeliği bile varmış yuhh yani

hyr eline ne geçiyor ki bide bunca sayfa yorum yapılmışi bikaç üyeliği bile varmış yuhh yani

Evet benimde aklıma gelen o oldu konu açıyor sallamasyon senin benim gibi insanlarda inanıp yorum yapıyor sayfalarca ne bir kaç üyelik mi yok artık

Son düzenleme:
kızlar çikolatakızın bir kaç üyeliği varmış,hepsini topladı kazen.lavenessa da çilolatakız

Topladı derken ne olmuş oldu yani giremiyor mu artık o birden fazla hesaplarına ay bişey diyeceğim neden birden fazla üyelik almış ki amacı ne

Yani burda eşinizin yeğeninin üslubu çok çirkin amcasına yazdığı mesajda.amcacım diye başlayan bir mesaj çok daha üsturuplu olurdu.ve sizi de daha az rahatsız ederdi.ama sanki sevgiliye der gibi yazılan mesaj dikkati üzerine çekmiş.siz haklısınız sonuna kadar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizin kıskançlıktan başınız dönmüş.. Daha neler artık.. Adamın yaptığında bir şey yok.. Bu kadar ağır laftan sonra sizle barışırsa şükredin.

Arkadaşlar bu hanım çocuğunu düşürmüş, bir konusunda yazmıştı. Yani bi ara hamile kaldığı doğrudur muhtemelen.
Ama yine de konu sahibinin bazı konularına, diğer konulara yaptığı yorumlara denk geldim ve üslubunu, olaylara yaklaşım tarzını hiç beğenmedim.
Açıkçası artık buraya konu açsa da ilgilenmem

Bence siz cok fesatsiniz....abisinin kizina para yollamasi,normal.sizin maddiyatiniz yokken zordayken yollamasi dogru olmayabilir.fakat bu abisinin kizina ilgi duydugu anlamina mi gelir.dersaneye yollamis die bole bir kaniya anca fesat insanlar varir.cok terbiyesizce bir durumdasiniz.
Bencede bosan.yarin bu gun ablasina da para yollarsa siz bunuda dusunursunuz....para yolladi die kizmaniz normal,ama bu yakistirma terbiyesizlik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…