- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Ben ozellikle o arkadasa demedim. Cok Afedersiniz siz kuzeninizle evli olsaniz ve birisi cikip da kuzen kuzene evlilik ensest iliskidir dese mideniz kaldirir mi? Cevap vermeden durabilir misiniz? Bence duramazsiniz. Ya ensest cok ama cok agir bir laf yahu. Nasil kolayca kullanilabilri? Nasıl her seye ensest iliski denebilir? Nerdeyse komsu komsuya evlilik ensest iliskidir denecek. Yapmayin lütfen bu çirkin kelimeleri kullanmayin. Ben sirf bu kelimeyi kullanmayayim diye bu konuya yorum yapmadim ama baktim ki kuzen kuzene geldi laf dayanamadim. Dusunun ahlaki degerlerim bu kadar yüksek iste... Selametle...
Eee böyle daha mı iyi oldu peki?
Konu sahibi gene öğrendi o kıza para verdiğini..
Gene tartışma çıktı aralarında değişen bişi oldu mu peki hayır?
Konu sahibi mesajları okusaydı da çıkacaktı o kavga ewet ama
en azından okuyacaktı içi rahat edecekti..
Ozaman eşini de böyle bir şeyle o an suçlamamış olucaktı..
Telefon konuşmaları ve mesajlar konu sahibini çıldırtmış ve mesajları okutmaması,
geçmişi silmesi.. Bunlar şüpheli harekete giriyor..
Madem bişi yok ıspatlayacaktı karısını üzmek yerine..
Ondan sonrada tavrını koyacaktı eşine, sen beni suçsuz yere nasıl böyle bir şeyle
itham edersin diyecekti, demeye yüzü olucaktı yani anlayacağın..
Şu an çelişkide herşey...
bizde kuzenler büyütülürken kardeş olarak görüldüğü için hiç akraba evliliği yok.haaaa bizde olmaması olmaz değil.tabiiki evlenlebilir.bence yetiştirme tarzından kaynaklanıyor.görüp görmeme meselesi değil
Benim ailemde akraba evliligi yok biliyor musunuz? Biz cok ama coook genis bir sulaleyiz ve inanin yengem ve abim ki zaten abim de vefat etti maalesef ki çok büyük bir aşk yasamislardi zar zor yengemi ikna etmisti, telefonun olmadığı zamanda haberlesmeler falan ama maalesef ki aşk bitmese de abim yengeme ihanet etti bu hayattan gocerek Allah kimsenin basina vermesin. Sonra da ben evlendim. Daha da hiiiiic olmamış yok yani. Ben de hep akraba istemem diyordum, ailem biz akrabaya vermeyiz falan diyordu ama nasip olunca da oldu ki iyiki de oldu.. Yani yetistirme tarziyla alakasi yok, biz öyle bi cevrede yetismedik, benim nasibim halamin oglu oldu ve evlendim. Her sey nasiple alakali bu kadar...
Benim ailemde akraba evliligi yok biliyor musunuz? Biz cok ama coook genis bir sulaleyiz ve inanin yengem ve abim ki zaten abim de vefat etti maalesef ki çok büyük bir aşk yasamislardi zar zor yengemi ikna etmisti, telefonun olmadığı zamanda haberlesmeler falan ama maalesef ki aşk bitmese de abim yengeme ihanet etti bu hayattan gocerek Allah kimsenin basina vermesin. Sonra da ben evlendim. Daha da hiiiiic olmamış yok yani. Ben de hep akraba istemem diyordum, ailem biz akrabaya vermeyiz falan diyordu ama nasip olunca da oldu ki iyiki de oldu.. Yani yetistirme tarziyla alakasi yok, biz öyle bi cevrede yetismedik, benim nasibim halamin oglu oldu ve evlendim. Her sey nasiple alakali bu kadar...
bence genede var.oğlum benim yeğenime çok düşkündü.ağzından düşürmezdi.bir gün babaanesi bir gaf yaptı.ne o oğlum aşık mı oldun dedi.oğlum çok kızdı,babaanne o benim ablam dedi.kaynanam kıpkırmızı oldu.oğlum daha 8 yaşındaydı o zaman ve yeğenimle arası 2 yaştır
Ne alakasi var Allah askina. Size bizim sulalede yok diyorum kalkmis gene de var diyorsunuz. Bizim evliligimize evlilik kararimiza cok karsi ciktilar. Benim amcamin oglu bize geliyordu amcamla ki aramizda yas farki hic yok. Amcam bi sey derkem x abinle araniz nasil diyordu ki koca koca insanlardik. Ben gördüğüm beraber buyudugum kuzenlerime abi abla derim. Annemler de öyle. Beni istediklerinde hatta bazi kuzenlerim akrabalarim eşime tavir almisti demek kardesim dediğimiz insanlara yan gozle baktin ha derlerdi ki esimin benle hayati boyunca hic alakasi olmamis. Yani demem o ki. Yok iste, yetistirme tarziyla alakali olsaydi ben asla kuzenimle evlenmezdim.. kalkmissiniz 8 yasindaki cocukla beni mi kiyasliyorsunuz. Hayir o bile biliyor diye. Gulesim geldi dogrusu. Ona bakarsaniz benim yegenim 3 yasinda erkek ve diger abimin kizina kardesim z.yi cok ama cok seviyorum sakin onu uzmeyin diyor. Ayy ben sana kurban olurum z.m canim cicim kardeşim diyor.. neyse ya velhasili her sey kader bi bakmissiniz oglunuz yegeninizle evlenmis. Eger oyle olursa gelin beni bulun.. her sey kader... Selametle. ..
Kocanın annesiyle senin baban kardeşşş ve sen bunun normal olduğunu düşünüyosun? Ensest diyenlere sinirlenmişsin de Resmen aynı genleri taşıyosunuz ve çocuğunuzun gen eşleşmesinden dolayı sakat doğma ihtimali var..sana göre nasıl bu normalse bana göre de çok anormal kuzenim benim kardeşimdir burdaki birçok insanda olduğu gibi..herkesin düşüncesine saygı duy!!!
biliyorum basligi okuyunca yok artik daha neler diyeceksiniz ama olaylari aynen anlaticam ne tepki vereceginizi merak ediyorum. ...
ıkimizde calisiyoruz . Guneydogudayiz. Lojmanim fare bocek vs. Ne ararsan var. Bir yildir dugun borclarini odemeye calisiyoruz. Cogu zaman ise sefer tasiyla yemek götürüyorum ki paramiz disari gitmesin. Ustume basima vs hic bisey almiyorum. Borcumuz cok diye.
Dun evdeyken esimin telefonuna abisinin kizindan msj geldi. Hani para gondericem diyordun ama hala ses seda yok diye. Bende neden para gondericem diyosun bizim girtlaga kadar borcumuz var. Msji gormesem gonderecektin dimi dedim yok ben ona öylesine soyledim dedi. Neyse dedim . Ayni gun öğlene dogru biz sacma sapab konulardan dolayi tartistik. Bende olmuyo bu is ayrilalim demeye getirdim. O da git ac davayi imza atarim dedi. Ben avukata dilekce vermek icin evden ciktim. Bazi prosedurler geregi veremedim ama konustuk avukatla. Sabaha kadar beni bi kere olsun aramadi. Sabah nobetten cikti geldi. Konustuk ve baristik. Bes dk sonra bi msj sesi geldi telefonuna. Bakti tuvalete gitti. Ben o tuvaletteyken baktin msji hemen silmis. Ama arama dokumunde yegeninden msj geldigi gozukuyor. Sadece numara olarak kaydetmis. ısim yok. Gecmise baktim telefonundan meger ben avukata giderken ben evden cikar cikmaz onu aramis. O da buna daha sonra msj atmis. Ayrıca whatshap ta onunla yapyigi tum konusmalari da silmis.
Yine birbirimize girdik. Neden sildin diyorum aramizda huzursuzluk olmasin diye diyor. nasil inanicam ki tum msjlar ve whatshap iletileri silinmis . Madem bisey yok neden sildi. ha bide ona muhakkak para gondericem diyor. Ramazanda nafakama karisamazsin ben o parayi ina vericem ogrenci o diyor. O kadar ac fakir insan varken neden o diyorum .kaldi ki esim bu kizi daha once bir yil dersaneye gondermis. Yani dersana taksitlerini odemis. Kizin anasi babasi sag durumlari iyi. Offf en son aranda onunla ne var dedim. Sinir krizi gecirdi. Kapinin camini indirdi. Birakicam seni birakmazsam namussuzum dedi.
Paramiz yokken kiza para vericem diyen kendisi. Tum msjlari silen kendisi. Yinr suclu ben. Siz olsaniz ??????
bir deli kuyuya tas attı. Kırķ akilli cikaramadi. Bosuna tartismayin, en basinda soyledik dinleyen olmadi. Kadincagiz yegenine gosterilen ilgiyi goremiyo kocadan hepsi bu, olay bu.
Kanit olmadigi halde ensest mensest olabilir diyenler doktora gidin.
beni anlayan bir kisi daha oldu..
Teşekkür ederim .......
Bu kiz yuzunden kanama gecirdim bugun. .
niye her şeyi kendinize çekiyorsunuz:26:
ayrıca yeğenim evlendi,çocuğu var
siz de nasip olmuş evlenmişsiniz niye celalleniyorsunuz
Çünkü bu durumun toplumumuzca garip karşılandıgının farkında ama bi şekilde evlenmiş şimdi de gayet normal asıl sizler cahilce düşünüyorsunuz diye diye kendisini rahatlatmaya çalışıyor arkadaşımız.Yok hani normal sakince demiyor.Dese eyvallah.Resmen yanında olsak boğazlayacak etrafındakileri..Sakin olsa iyi olur.
Siz birbirinizi sevmişsiniz evlenmişsiniz.Kuzeninizle bir ömür boyu mutluluklar.Ne dememizi bekliyor ki daha ?
Çünkü ödü kopuyor bir yandan çocuğunda bu yüzden birşey çıkma ihtimalinden
Kendiside içinde durumun normal olmadığının son derece farkında olduğundan saldırıyor zaten
ilk mesajı tekrar yolluyorum arkadaşım sen eşim bana karşı ilgisiz yazmamışsınki belki öyle demek istedin ama yazdıkların öyle anlatmıyo sen eşini suçluyorsun......buna inananlar var inanmayanlar var herkes kendi fikrini söylüyor ....buarada geçmiş olsun boşuna kendinizi üzüyorsunuz
Allah korusun sağ sağlim kucagına alsın ileride çocugunu da bilinçaltında çözmesi kabullenmesi şart.
Şu sanal ortamda bile nasıl davranış değişikliği oldu.Neyse yaa bize ne kim kimle evlenmişse.Herkes fikri,zikri farklı olabilir.
Benim kuzenim benim canım benim kanım kardeşimdir asla farklı gözle bakamam ister çocukluğum beraber geçmiş olsun isterse sittin sene görmemiş olayım.
seni hamile halinle üzmeye hiç hakkı yok bu birincisi
sen mesafeli dur diyorsan mesafeli durmalı yeğenine
ikincisi o kadar borç harç varken yeğene para göndermesine sen
hoş bakmıyorsan göndermemesi gerekir
neticede sen de çalışıyorsun o iknizin emeği değil mi
kısacası aralarında bişey olmak zorunda değil
muhtemelen de yoktur
ama sen mesafe konacak diyorsan koymalı
ayrıca bu yiğen kaç yaşında
neden amca da olsa evli bir adamdan para istiyor
düşünmesi ve yengeden çekinmesi gerekir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?