esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

yak arkadaşım amca yeğen olayı bu bizde yoktur diyoruz öyle bir şey zaten ortada kanıt falan yok..:44:

Eşi , karısının böyle bir suçlamada bulunacağını düşünemezdi ki .
Belki barışmışken mesajları görürse tekrar tartışırız diye silmiştir .
Çok çok ağır bu . Kesin kanıt olmadan , insan kocasına böyle sapıklığı nasıl sorabilir ? Bu soru unutulacak bir şey değil .

Keşke konu sahibi tepkisini farklı gösterseydi .

Benim ailemde akraba evliligi yok biliyor musunuz? Biz cok ama coook genis bir sulaleyiz ve inanin yengem ve abim ki zaten abim de vefat etti maalesef ki çok büyük bir aşk yasamislardi zar zor yengemi ikna etmisti, telefonun olmadığı zamanda haberlesmeler falan ama maalesef ki aşk bitmese de abim yengeme ihanet etti bu hayattan gocerek Allah kimsenin basina vermesin. Sonra da ben evlendim. Daha da hiiiiic olmamış yok yani. Ben de hep akraba istemem diyordum, ailem biz akrabaya vermeyiz falan diyordu ama nasip olunca da oldu ki iyiki de oldu.. Yani yetistirme tarziyla alakasi yok, biz öyle bi cevrede yetismedik, benim nasibim halamin oglu oldu ve evlendim. Her sey nasiple alakali bu kadar...

bence genede var.oğlum benim yeğenime çok düşkündü.ağzından düşürmezdi.bir gün babaanesi bir gaf yaptı.ne o oğlum aşık mı oldun dedi.oğlum çok kızdı,babaanne o benim ablam dedi.kaynanam kıpkırmızı oldu.oğlum daha 8 yaşındaydı o zaman ve yeğenimle arası 2 yaştır

sizin de evliliğiniz hayırlı olsun.umarım bir yastık da kocarsınız...

Son düzenleme:

Kocanın annesiyle senin baban kardeşşş ve sen bunun normal olduğunu düşünüyosun? Ensest diyenlere sinirlenmişsin de Resmen aynı genleri taşıyosunuz ve çocuğunuzun gen eşleşmesinden dolayı sakat doğma ihtimali var..sana göre nasıl bu normalse bana göre de çok anormal kuzenim benim kardeşimdir burdaki birçok insanda olduğu gibi..herkesin düşüncesine saygı duy!!!

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne alakasi var Allah askina. Size bizim sulalede yok diyorum kalkmis gene de var diyorsunuz. Bizim evliligimize evlilik kararimiza cok karsi ciktilar. Benim amcamin oglu bize geliyordu amcamla ki aramizda yas farki hic yok. Amcam bi sey derkem x abinle araniz nasil diyordu ki koca koca insanlardik. Ben gördüğüm beraber buyudugum kuzenlerime abi abla derim. Annemler de öyle. Beni istediklerinde hatta bazi kuzenlerim akrabalarim eşime tavir almisti demek kardesim dediğimiz insanlara yan gozle baktin ha derlerdi ki esimin benle hayati boyunca hic alakasi olmamis. Yani demem o ki. Yok iste, yetistirme tarziyla alakali olsaydi ben asla kuzenimle evlenmezdim.. kalkmissiniz 8 yasindaki cocukla beni mi kiyasliyorsunuz. Hayir o bile biliyor diye. Gulesim geldi dogrusu. Ona bakarsaniz benim yegenim 3 yasinda erkek ve diger abimin kizina kardesim z.yi cok ama cok seviyorum sakin onu uzmeyin diyor. Ayy ben sana kurban olurum z.m canim cicim kardeşim diyor.. neyse ya velhasili her sey kader bi bakmissiniz oglunuz yegeninizle evlenmis. Eger oyle olursa gelin beni bulun.. her sey kader... Selametle. ..

seni hamile halinle üzmeye hiç hakkı yok bu birincisi
sen mesafeli dur diyorsan mesafeli durmalı yeğenine
ikincisi o kadar borç harç varken yeğene para göndermesine sen
hoş bakmıyorsan göndermemesi gerekir
neticede sen de çalışıyorsun o iknizin emeği değil mi
kısacası aralarında bişey olmak zorunda değil
muhtemelen de yoktur
ama sen mesafe konacak diyorsan koymalı

ayrıca bu yiğen kaç yaşında
neden amca da olsa evli bir adamdan para istiyor
düşünmesi ve yengeden çekinmesi gerekir bence

Evlilikten soğumayı geçtim evlensem bile şüphe öldürür bitirir insanı. Kocanızın sizinle inatlaşması çok saçma. Hem hamilesiniz, hem borcunuz var, hemde zor durumda olan sizken niye yeğeninin ailesi kızına para göndermiyor.!! Niye hep bi görüşme modundalar. Akranı bile olsa olmaz çünkü genç kız sonuçta, çocuk değil ki bu kadar çok özel ilgi olsun. Hamilelliğiniz açısından dikkatli olun, Allah korusun bişey olmasın size ve bebeğinize. İnşallah aralarında bişey yoktur, varsa da elleri ayakları kopsun adiler.!!!

niye her şeyi kendinize çekiyorsunuz:26:

ayrıca yeğenim evlendi,çocuğu var

siz de nasip olmuş evlenmişsiniz niye celalleniyorsunuz

Hahahaahahahhah komiklesme güzelim.... beni iyi güldürdün. Hadin sana yazacak kelimem kalmadı. Her sey diger mesajlarimda var.. hadi byeeeeee

beni anlayan bir kisi daha oldu..
Teşekkür ederim .......
Bu kiz yuzunden kanama gecirdim bugun. .

ilk mesajı tekrar yolluyorum arkadaşım sen eşim bana karşı ilgisiz yazmamışsınki belki öyle demek istedin ama yazdıkların öyle anlatmıyo sen eşini suçluyorsun......buna inananlar var inanmayanlar var herkes kendi fikrini söylüyor ....buarada geçmiş olsun boşuna kendinizi üzüyorsunuz

Son düzenleme:
niye her şeyi kendinize çekiyorsunuz:26:

ayrıca yeğenim evlendi,çocuğu var

siz de nasip olmuş evlenmişsiniz niye celalleniyorsunuz

Çünkü bu durumun toplumumuzca garip karşılandıgının farkında ama bi şekilde evlenmiş şimdi de gayet normal asıl sizler cahilce düşünüyorsunuz diye diye kendisini rahatlatmaya çalışıyor arkadaşımız.Yok hani normal sakince demiyor.Dese eyvallah.Resmen yanında olsak boğazlayacak etrafındakileri..Sakin olsa iyi olur.

Siz birbirinizi sevmişsiniz evlenmişsiniz.Kuzeninizle bir ömür boyu mutluluklar.Ne dememizi bekliyor ki daha ?

Çünkü ödü kopuyor bir yandan çocuğunda bu yüzden birşey çıkma ihtimalinden

Kendiside içinde durumun normal olmadığının son derece farkında olduğundan saldırıyor zaten

Çünkü ödü kopuyor bir yandan çocuğunda bu yüzden birşey çıkma ihtimalinden

Kendiside içinde durumun normal olmadığının son derece farkında olduğundan saldırıyor zaten

Allah korusun sağ sağlim kucagına alsın ileride çocugunu da bilinçaltında çözmesi kabullenmesi şart.
Şu sanal ortamda bile nasıl davranış değişikliği oldu.Neyse yaa bize ne kim kimle evlenmişse.Herkes fikri,zikri farklı olabilir.
Benim kuzenim benim canım benim kanım kardeşimdir asla farklı gözle bakamam ister çocukluğum beraber geçmiş olsun isterse sittin sene görmemiş olayım.

Kuyuya tas atan deli konu sahibi zaten. Ben onu kast etmiştim. Hihoo gelip dovecek beni şimdi.

Tabiki allah korusun da işte akraba evliliği yaparken bu ihtimali de gözönünde bulunduracak insanlar..
Evet herkesin fikrinin farklı olmasından doğal birşey yok çeşit çeşit insanız ancak arkadaş kendisiyle aynı fikirde olmayanlara saldırdı..birde konuyu dine getirmek yasak olduğu halde getirdi banlanır büyük ihtimal..

Benim kuzenim hakkında öyle birşeyi düşünmeye bile midem bulanır ama herkesin aile yapısı,yetiştiriliş tarzı işte..

yakında çekinir merak etme

Ne yani şimdi ben yiğenimle konuşucam, hatta ona para yolluycam, hatta konuşmalarımız özel olduğu için sileceğim ve eşim bana yiğeninle aranda bişey var suçlaması yapacak öylemi. Kusura bakmayın eşinizin yerinde olsam hemen boşarım sizi. Öğrenci olan bir çocuğa göndereceği miktar en fazla 200 300 dür. bu parayala batmazsınız umarım. Benim eşim elimizde ki bütün parayı abisine verdi ve bizimde borcumuz var..İyi yapmışsın inşallah sıkıntıları gider demekten başka gönlümden hiç bişey geçmedi. Benmi çok aptalım diye bazen düşünmüyor değilim burdaki konuları okuyunca. verdikçe çoğalan bir rızkımız var bizim ve eşiniz en güzelini yapmış yiğenini okutmakla, ona para göndermekle...Kötü olan sizsiniz çünkü gencecik bir genç kızın ve eşinizin günahını alıp iftira atıyorsunuz. Beni kimse inandıramaz amcasıyla ilişkisi olduğuna....bu arada yiğeniyle belki özel bişeyler konuşmuştur herşeyi sizinle paylaşmak zorunda değil eşiniz. Artık evliliklerin bir esaret değil paylaşım olduğunu anlayalım lütfen...Allah hidayet versin bebeğinizi sağlıklı bir şekilde, sağlıklı bir kafada kucanıza almayı nasip etsin Rabbim...amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…