- 18 Ekim 2016
- 44
- 10
- 3
- Konu Sahibi Yahyistannn
-
sudan sebep kavga dedikleri bu olsa gerekMerhaba arkadaşlar bu akşam yemeginde sofra kurdum tam otrdm eşim bn susadm su getrmemşsn git su getr dedi bnde sn kalk getr nolcak ki dedm ısrar etti kalkman için ama bn kalkp getrmedim suyu sonra yemin etti bunu burnundan getrcem diye bnde sn kendne su getirmekten aciz olan bir adamsn sndn ne bekleyebilirim ki dedm neyse getrmedk her ikimzde yemegni yedi küsüp başka odaya geçti ders çalşyr bn ne yapaym şimdi bn istyrm ki bna biraz yardmcı olsn bişetleri beraber yapalım beraber yemek yapalm ama o bn kılıbık degilim deyip duruyor bna bir yol gösterin ne yapayım onu bu düşüncesinden nasıl vazgeçirebilirim
Merhaba arkadaşlar bu akşam yemeginde sofra kurdum tam otrdm eşim bn susadm su getrmemşsn git su getr dedi bnde sn kalk getr nolcak ki dedm ısrar etti kalkman için ama bn kalkp getrmedim suyu sonra yemin etti bunu burnundan getrcem diye bnde sn kendne su getirmekten aciz olan bir adamsn sndn ne bekleyebilirim ki dedm neyse getrmedk her ikimzde yemegni yedi küsüp başka odaya geçti ders çalşyr bn ne yapaym şimdi bn istyrm ki bna biraz yardmcı olsn bişetleri beraber yapalım beraber yemek yapalm ama o bn kılıbık degilim deyip duruyor bna bir yol gösterin ne yapayım onu bu düşüncesinden nasıl vazgeçirebilirim
Sürekli getryrm zaten bn ama o öyle deynce kendmi köle gbi sandm bnde öyle dedmSen de yemin et bir daha sana hizmet etmem diye. Ama alt tarafı bir bardak su bisi olmazdi getirseniz. Belli ki bayagi şeyler birikmis.
Hiç beceremiyorum öyle konuşmayıGenel durumu bilmiyorum ama şu durumda hiç hoş olmamış.evet sen sofra kurmussun o da kalkıp bir su getirebilir.ama birşeyi yaptırabilmek de bir sanat.sen bu şekilde eşine hiçbirşey yaptiramazsin.esin istediğinde onun getirmesini istiyorsan aşkım yeni oturdum hadi suyu da senin elinden içelim bu çok hoşuma gider tarzında konussaydin belki şansın olurdu ama bu ters davranışlarla zor.boyle iş yapmayı hiç sevmeyen eşler var ama yap yap diye bunu kavgaya dönüştüren kadınlar da hiç başarılı olamıyor iş çığrından cikiyor
İki yıllık ewliym iki aylk bi oğlum war tanştgmzda bir hafta konştk sonra sözlendkYenimi evlendiniz. Öncesi varmı yani flört döneminiz oldu mu merak ettim
Bn yanına gidersem kendni haklı sanacak ama"Sudan sebeplerden başlıyor herşey" derlerdi...
Sizinki hakikaten sudan bir bahane olmuş...
Hayır sanki bir yemin ettim ki dönemem tarzında yazmışsın ama..
Bence alttan al... Bişey olmaz...
Yahyistannn Canım bu gece yatağa küs girme...
Anladın sen... :)
Sabah herşey unutulmuş olur..
Bn yanına gidersem kendni haklı sanacak ama
Konuyu hiç açma...
Yanına gitme...
Aynı yatağa giriyorsunuz sonuçta...
İkiniz de birbirinizin yanına gidiyorsunuz.
Yani kimse haklı maklı olmayacak
"Sudan sebeplerden ayrıldık" diye konu açarsan...
Bu mesajımı da önüne koyveririm ama haberin olsun!
Yahyistannn
Merhaba arkadaşlar bu akşam yemeginde sofra kurdum tam otrdm eşim bn susadm su getrmemşsn git su getr dedi bnde sn kalk getr nolcak ki dedm ısrar etti kalkman için ama bn kalkp getrmedim suyu sonra yemin etti bunu burnundan getrcem diye bnde sn kendne su getirmekten aciz olan bir adamsn sndn ne bekleyebilirim ki dedm neyse getrmedk her ikimzde yemegni yedi küsüp başka odaya geçti ders çalşyr bn ne yapaym şimdi bn istyrm ki bna biraz yardmcı olsn bişetleri beraber yapalım beraber yemek yapalm ama o bn kılıbık degilim deyip duruyor bna bir yol gösterin ne yapayım onu bu düşüncesinden nasıl vazgeçirebilirim
Oda bişey mi benim ki yanında ki sürahiyi bana uzatıp su doldur diyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?