Eşim yemin etti

Yahyistannn

Olmuş olandan daha iyisi mümkün değildir...
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
44
10
3
Merhaba arkadaşlar bu akşam yemeginde sofra kurdum tam otrdm eşim bn susadm su getrmemşsn git su getr dedi bnde sn kalk getr nolcak ki dedm ısrar etti kalkman için ama bn kalkp getrmedim suyu sonra yemin etti bunu burnundan getrcem diye bnde sn kendne su getirmekten aciz olan bir adamsn sndn ne bekleyebilirim ki dedm neyse getrmedk her ikimzde yemegni yedi küsüp başka odaya geçti ders çalşyr bn ne yapaym şimdi bn istyrm ki bna biraz yardmcı olsn bişetleri beraber yapalım beraber yemek yapalm ama o bn kılıbık degilim deyip duruyor bna bir yol gösterin ne yapayım onu bu düşüncesinden nasıl vazgeçirebilirim

Genel durumu bilmiyorum ama şu durumda hiç hoş olmamış.evet sen sofra kurmussun o da kalkıp bir su getirebilir.ama birşeyi yaptırabilmek de bir sanat.sen bu şekilde eşine hiçbirşey yaptiramazsin.esin istediğinde onun getirmesini istiyorsan aşkım yeni oturdum hadi suyu da senin elinden içelim bu çok hoşuma gider tarzında konussaydin belki şansın olurdu ama bu ters davranışlarla zor.boyle iş yapmayı hiç sevmeyen eşler var ama yap yap diye bunu kavgaya dönüştüren kadınlar da hiç başarılı olamıyor iş çığrından cikiyor

sudan sebep kavga dedikleri bu olsa gerek

"Sudan sebeplerden başlıyor herşey" derlerdi...
Sizinki hakikaten sudan bir bahane olmuş...

Hayır sanki bir yemin ettim ki dönemem tarzında yazmışsın ama..
Bence alttan al... Bişey olmaz...

Yahyistannn Canım bu gece yatağa küs girme...
Anladın sen... :)
Sabah herşey unutulmuş olur..

Hiç beceremiyorum öyle konuşmayı

Bn yanına gidersem kendni haklı sanacak ama

Bn yanına gidersem kendni haklı sanacak ama

Konuyu hiç açma...
Yanına gitme...

Aynı yatağa giriyorsunuz sonuçta...
İkiniz de birbirinizin yanına gidiyorsunuz.
Yani kimse haklı maklı olmayacak

"Sudan sebeplerden ayrıldık" diye konu açarsan...
Bu mesajımı da önüne koyveririm ama haberin olsun!
Yahyistannn

Bence oncelikle bu su konusunu aranizda halledin. Biraz sert cikmis olabilirim ama git su getir tarzinda konusunca sinirlendim diye bilirsin. Senden tek istedigim bana biraz yardimci olman gun icinde bende cok yoruluyorum biliyosun bu hayati ve evi birlikte paylasiyoruz biraz banada deger veriosanbazi seylerde yardimci olmani bekliorum bu sekilde ben cok mutsuz oluyorum ve bunu ister istemez sana yansiyoyorum seklinde konusabilirsin belki ben boyle yapardim sanirim.

Ya Allah aşkına Allahın bir bardak suyunu getirmeyi de köle olmakla bir tutmayın konu sahibi. Tamam tabiki esiniz keşke yardım etseymis ama su getirmek istemedim kendimi köle gibi hissettim falan nedir? Hiç getirmek istemiyorsan dahi daha yumuşak söylersen böyle bi konudan tartısmazsiniz en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…