Eşim yemin etti

Dogru duzgun yazip sesli harfleri kullanarak baslayabilirsiniz ise

Hem tavsiye isteyip hemde bu şekilde konuşman hiçte hoş değil türkiyede yaşamıyorum ve harfleri bulmak telde sıkıntı oluyor benim için zorlanıyorum inşallah şuan mutlu olmussundur istediğin gibi yazıyorum. ha bu arada bu şekilde davranıyorsan kocanlada evet sıkıntı yaşarsın önce kendi davranışlarını gözden geçir, bu durumda sana başarılar diliyorum!!!

Konu sahibi dememiş ki ?

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.inatlaşmayıp tatlı bir söz gülen bir yüz ile rica etseydin o su masaya eşin tarafından getirilirdi.sen de teşekkür edip bir de öpücük kondurdun mu adam bir daha ki sefere sana söylemeye gerek duymadan yapardı.sen her sana yardımında hoş sözlerini sakınmazsan onun sayesinde daha az yorulduğunu ve onunla ilgilenmek için enerjin kaldığını belirtirsen bırak suyu halı bile çırpar

Hiç beceremiyorum öyle konuşmayı
Hadi neyse öyle konuşmasını beceremiyorsun diyelim am terslenerek zaten basaramazsiniz.yap diyerek de.caktirmamak lazım.madem salata yapmasını istiyorsunuz yanımda dur ya yemek hazırlarken sohbet edelim bir yandan deseniz.tam birşeyler konuşurken o masadaki oturuyorken önüne koyun tahtayı marulu domatesi aşkım doğra da ben tabakları koyayim dersiniz o da doğrar büyük ihtimal ama ben çok yoruluyorum salata yap bari herşeyi ben mi yapıcam diye şikayet ederseniz onun da inadı tutar yapmam der.yapmayacak erkek tipindeyse söylemekten anlamaz

Cok pardon? Siz de kimsiniz acaba? Ne yaraniz var da gocunuyorsunuz hayirdir?? Kimsiniz derdiniz ne bilmiyorum ama bosu bosuna ustunuze alinmissiniz hanimefendi :) cok komiksiniz.

Kk daki kadınlar şöyle diyorlardı, kocalarınıza ev işlerini yaptırabilmek için sadece GAZ VERİN. Aslan kocam, kaplan kocam, yardımsever kocam, duyarlı kocam, yakışıklı kocam jajshshsh ay kulağa iğrenç geliyo ama deneyin bakın yararını gören çok

Gittim karşsna bağrdm çağrdm ne yaparsan yap sabredecem dedi barştk galiba ama buna barşmak denirse tabi

İkiniz de çalışıyorsanız batıyordur size, ama siz çalışmıyorsanız alt tarafı su...

Maalesef erkeklere inatlaşarak birşey yaptırabileni görmedim, ters tepiyor
Güzellikle rica etseniz kıramaz bence, busefer gönlünü alın

Bir adam yapmiyorsa yaptiramazsin asla.
Hep dovus kavga ile ki o da seni is yapmaktan daha cok yorar.
Esinin azicik yardimci olmasini istiyorsanda bu uslupla hic yardim etmez.

Ikinizde yanlis davranmissiniz.
Gereksiz...

Kılıbıktan ziyade böyle adamları aciz görüyorum ben. Bir de yardım edenleri yaftalıyorlar. İnsan yalnız yaşayınca şki kap yemek, iki temizlik yapamayacaksa mesela gitsin kendini boynuna kadar toorağa gömsün belki kabak çiçeği falan açar da dünyaya bi katkısı olur

Çalışan kadınmısın

Öküzcüğüm "canım su getirir misin desen ölür müsün" der, suyu getirir, lafı giydirirdim

Ben hiç abartılmış bulmadım yaşananı.
Önce karşısındakine doğru düzgün davranacak eşiniz, emir cümleleriyle konuşmayacak ki, gönül rızanız olursa yaparsınız.
Bence yine bile susmuşsunuz, kendine bir çekidüzen versin eşiniz.
Öyle lafa çok daha fazlasını bile yaparım, net!

Katiliyorum +1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…