- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Yahyistannn
-
Dogru duzgun yazip sesli harfleri kullanarak baslayabilirsiniz ise
Hem tavsiye isteyip hemde bu şekilde konuşman hiçte hoş değil türkiyede yaşamıyorum ve harfleri bulmak telde sıkıntı oluyor benim için zorlanıyorum inşallah şuan mutlu olmussundur istediğin gibi yazıyorum. ha bu arada bu şekilde davranıyorsan kocanlada evet sıkıntı yaşarsın önce kendi davranışlarını gözden geçir, bu durumda sana başarılar diliyorum!!!
Hadi neyse öyle konuşmasını beceremiyorsun diyelim am terslenerek zaten basaramazsiniz.yap diyerek de.caktirmamak lazım.madem salata yapmasını istiyorsunuz yanımda dur ya yemek hazırlarken sohbet edelim bir yandan deseniz.tam birşeyler konuşurken o masadaki oturuyorken önüne koyun tahtayı marulu domatesi aşkım doğra da ben tabakları koyayim dersiniz o da doğrar büyük ihtimal ama ben çok yoruluyorum salata yap bari herşeyi ben mi yapıcam diye şikayet ederseniz onun da inadı tutar yapmam der.yapmayacak erkek tipindeyse söylemekten anlamazHiç beceremiyorum öyle konuşmayı
Hem tavsiye isteyip hemde bu şekilde konuşman hiçte hoş değil türkiyede yaşamıyorum ve harfleri bulmak telde sıkıntı oluyor benim için zorlanıyorum inşallah şuan mutlu olmussundur istediğin gibi yazıyorum. ha bu arada bu şekilde davranıyorsan kocanlada evet sıkıntı yaşarsın önce kendi davranışlarını gözden geçir, bu durumda sana başarılar diliyorum!!!
Çalışan kadınmısınMerhaba arkadaşlar bu akşam yemeginde sofra kurdum tam otrdm eşim bn susadm su getrmemşsn git su getr dedi bnde sn kalk getr nolcak ki dedm ısrar etti kalkman için ama bn kalkp getrmedim suyu sonra yemin etti bunu burnundan getrcem diye bnde sn kendne su getirmekten aciz olan bir adamsn sndn ne bekleyebilirim ki dedm neyse getrmedk her ikimzde yemegni yedi küsüp başka odaya geçti ders çalşyr bn ne yapaym şimdi bn istyrm ki bna biraz yardmcı olsn bişetleri beraber yapalım beraber yemek yapalm ama o bn kılıbık degilim deyip duruyor bna bir yol gösterin ne yapayım onu bu düşüncesinden nasıl vazgeçirebilirim
Genel durumu bilmiyorum ama şu durumda hiç hoş olmamış.evet sen sofra kurmussun o da kalkıp bir su getirebilir.ama birşeyi yaptırabilmek de bir sanat.sen bu şekilde eşine hiçbirşey yaptiramazsin.esin istediğinde onun getirmesini istiyorsan aşkım yeni oturdum hadi suyu da senin elinden içelim bu çok hoşuma gider tarzında konussaydin belki şansın olurdu ama bu ters davranışlarla zor.boyle iş yapmayı hiç sevmeyen eşler var ama yap yap diye bunu kavgaya dönüştüren kadınlar da hiç başarılı olamıyor iş çığrından cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?