- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Yahyistannn
-
Adam sana su getirmemissin kalk getir derse nasil olcak ki tatli dil?Hiç beceremiyorum öyle konuşmayı
Merhaba arkadaşlar bu akşam yemeginde sofra kurdum tam otrdm eşim bn susadm su getrmemşsn git su getr dedi bnde sn kalk getr nolcak ki dedm ısrar etti kalkman için ama bn kalkp getrmedim suyu sonra yemin etti bunu burnundan getrcem diye bnde sn kendne su getirmekten aciz olan bir adamsn sndn ne bekleyebilirim ki dedm neyse getrmedk her ikimzde yemegni yedi küsüp başka odaya geçti ders çalşyr bn ne yapaym şimdi bn istyrm ki bna biraz yardmcı olsn bişetleri beraber yapalım beraber yemek yapalm ama o bn kılıbık degilim deyip duruyor bna bir yol gösterin ne yapayım onu bu düşüncesinden nasıl vazgeçirebilirim
olay sudan ibaret değil anladigim kadariyla. ataerkil modunda takilan herseyi ayagina isteyen hic yardim etmeyen biri sanirim eşin. yoksa eminim bi su istemeden nolcak deyip verirdin suyu. eşinle inatlasmak yerine halini görmesini sağla duygusal yaklaş. vicdanina dokun. ne kadar zorlandigini göster. eğer merhametli bi adamsa ufakta olsa yardim eder sana ama tamamen düzelmezMerhaba arkadaşlar bu akşam yemeginde sofra kurdum tam otrdm eşim bn susadm su getrmemşsn git su getr dedi bnde sn kalk getr nolcak ki dedm ısrar etti kalkman için ama bn kalkp getrmedim suyu sonra yemin etti bunu burnundan getrcem diye bnde sn kendne su getirmekten aciz olan bir adamsn sndn ne bekleyebilirim ki dedm neyse getrmedk her ikimzde yemegni yedi küsüp başka odaya geçti ders çalşyr bn ne yapaym şimdi bn istyrm ki bna biraz yardmcı olsn bişetleri beraber yapalım beraber yemek yapalm ama o bn kılıbık degilim deyip duruyor bna bir yol gösterin ne yapayım onu bu düşüncesinden nasıl vazgeçirebilirim
Canım bu şekilde yapamazsın o dediğini. Mesela orda demeliydin ki hayatım çok yoruldum bugun rica etsem sen alır mısın vs yani tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır sen kadınsn erkekler ego sever ve kadınlıgını kullanıp cazibeli cevaplar verMerhaba arkadaşlar bu akşam yemeginde sofra kurdum tam otrdm eşim bn susadm su getrmemşsn git su getr dedi bnde sn kalk getr nolcak ki dedm ısrar etti kalkman için ama bn kalkp getrmedim suyu sonra yemin etti bunu burnundan getrcem diye bnde sn kendne su getirmekten aciz olan bir adamsn sndn ne bekleyebilirim ki dedm neyse getrmedk her ikimzde yemegni yedi küsüp başka odaya geçti ders çalşyr bn ne yapaym şimdi bn istyrm ki bna biraz yardmcı olsn bişetleri beraber yapalım beraber yemek yapalm ama o bn kılıbık degilim deyip duruyor bna bir yol gösterin ne yapayım onu bu düşüncesinden nasıl vazgeçirebilirim
Kütüksel düşün, kendini bir kütük olarak yorumla, bir kütük olsaydın ne yapardın, doğaçlama yap? Şimdi, sevgili kütüğümüz madem küstü, madem odasına geçti, onu nasıl yeşertebiliriz. Önemli olan temel konularımız bunlar olmalı! Her ağaç suya muhtaçtır, sen niye ağacı sulamadın? Kurumuş gitmiş.. Bir bardak su al, odasına git, seni sulamaya geldim de, sarılMerhaba arkadaşlar bu akşam yemeginde sofra kurdum tam otrdm eşim bn susadm su getrmemşsn git su getr dedi bnde sn kalk getr nolcak ki dedm ısrar etti kalkman için ama bn kalkp getrmedim suyu sonra yemin etti bunu burnundan getrcem diye bnde sn kendne su getirmekten aciz olan bir adamsn sndn ne bekleyebilirim ki dedm neyse getrmedk her ikimzde yemegni yedi küsüp başka odaya geçti ders çalşyr bn ne yapaym şimdi bn istyrm ki bna biraz yardmcı olsn bişetleri beraber yapalım beraber yemek yapalm ama o bn kılıbık degilim deyip duruyor bna bir yol gösterin ne yapayım onu bu düşüncesinden nasıl vazgeçirebilirim
bı su getırseydınız sız de .çok uzamıs benceMerhaba arkadaşlar bu akşam yemeginde sofra kurdum tam otrdm eşim bn susadm su getrmemşsn git su getr dedi bnde sn kalk getr nolcak ki dedm ısrar etti kalkman için ama bn kalkp getrmedim suyu sonra yemin etti bunu burnundan getrcem diye bnde sn kendne su getirmekten aciz olan bir adamsn sndn ne bekleyebilirim ki dedm neyse getrmedk her ikimzde yemegni yedi küsüp başka odaya geçti ders çalşyr bn ne yapaym şimdi bn istyrm ki bna biraz yardmcı olsn bişetleri beraber yapalım beraber yemek yapalm ama o bn kılıbık degilim deyip duruyor bna bir yol gösterin ne yapayım onu bu düşüncesinden nasıl vazgeçirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?