Eşim yemin etti

Diklenmek cok ters tepiyo malesef

Biraz nazlancaksin, nazli kadinlari pek severler bazen kendini acindircaksin cok yoruldum gibisine birde bisey unuttuysanda o farketmeden sen farkettiysen ondan once soyluceksin " ayy kocisimm suyu unutmusum getirirmisin lutfeenn " caktirmadan da goz dagi verceksin

Eşimin arkadaşı eşim şöyle olsun böyle olsun diyordu eşimde su getirenş bulursan kaçırma evlen demişti valla doğruymuş

Mevzu su ise su düşman istese vermelisin bnce yardim konusuna gelince Allah yardimcn olsun eger bnm kocam gbi isten gelip don atlet geziyosa habire tartisarak bisiler yaptirirsn

olay sudan ibaret değil anladigim kadariyla. ataerkil modunda takilan herseyi ayagina isteyen hic yardim etmeyen biri sanirim eşin. yoksa eminim bi su istemeden nolcak deyip verirdin suyu. eşinle inatlasmak yerine halini görmesini sağla duygusal yaklaş. vicdanina dokun. ne kadar zorlandigini göster. eğer merhametli bi adamsa ufakta olsa yardim eder sana ama tamamen düzelmez

su getirmek kilibiklik miymis.

Sizin sucunuz degil bu annesinin sucu sen erkeksin diye büyüyunce boyle oluyor sonuc. Alistirma kalksin alsin hizmetcisi yok .

Tatlı dil canım kardeşim. Tek yapman gereken bu! Emir cümlesiyle, öfkeyle hiç birşey yapmayacaktır. Aynı şekilde sen de yapmayacaksın, sana emir verir gibi söylediği için.

Hayatım, yemekleri doldururken, hadi suyu da sen getiriver, dersen. Kocanın sinirleneceğini sanmam.

Mesela işten geldiniz, yemek Yok, hayatım hadi birlikte mutfaga girelim, 2 kişi çabucak hallederiz gibisinden konuşabilirsin.

getirir misin dedikten sonra gir getir diyen adam kişilik problemi yaşıyordur benim gözümde . çünkü kibar mı olmalı yoksa emredici mi olmalı hala karar verememiş ve çevre baskısı da çok fazla ya bu adamı böyle kabul edeceksin yada psikolojisine bir şekilde nüfuz edip bu huylarını değiştireceksin . Dediğim gibi bence iki kişilik arasında sıkışmış inceden inceden doğruyu gösterirsen oda doğru yolu bulur

Canım bu şekilde yapamazsın o dediğini. Mesela orda demeliydin ki hayatım çok yoruldum bugun rica etsem sen alır mısın vs yani tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır sen kadınsn erkekler ego sever ve kadınlıgını kullanıp cazibeli cevaplar ver

İçinde yoksa bişey yapamazsınız maalesef. Daha mühim bi konuda yardım isteseymişsiniz ve yapmasaymış ozaman haklısınız diyebilirdim. Belli tamam dolmuşsunuz ama terslendiğiniz kavga sebebi olan su biraz basit kaçmış.
Birde şu var "su getirmemişsin kalk su getir" cümle çok sığ. Yani önce rica etmeyi öğretin bemce çünkü rica ederek istese size bu kadar ağır gelmez yardım etmemesi.

Harbi sudan sebep olmus muhtari arasaydiniz o getirseydi.....)

Tam otururum esim cay ister ayyy askim yeni oturdum muhtari ara derim guler..hem bana hem kendine cay getirir...

Once insan gibi istemeyi ogrensin kaba herif
Bu arada calisiyor calismiyor olayina deginen insanlar olmus da,calismayan kadina bu tarz emir verilmesini dogru mu buluyorlar acaba sasirdim

Haftasonu arkadaşım geldi

Bana şurdan bi su koy dedi

Sihirli kelimeyi duyamadım dedim

Su koyar mısın dedi

Seve seve, benim için şereftir dedim, suyunu verdim.

Yap, et, al, ver, koy, dök gibi emir kiplerinden hiç hoşlanmıyorum. Arkadaşım da üst düzey yönetici. "Ben senin yanında çalışan bir eleman değilim, lütfen daha dikkatli olur musun" dedim.

İletişim önemli.

Kütüksel düşün, kendini bir kütük olarak yorumla, bir kütük olsaydın ne yapardın, doğaçlama yap? Şimdi, sevgili kütüğümüz madem küstü, madem odasına geçti, onu nasıl yeşertebiliriz. Önemli olan temel konularımız bunlar olmalı! Her ağaç suya muhtaçtır, sen niye ağacı sulamadın? Kurumuş gitmiş.. Bir bardak su al, odasına git, seni sulamaya geldim de, sarıl

Madem kılıbık değil, adam gibi adamlarda karısına sahip çıkar arkadaş! Karısını köle hizmetçi olarak görmez. Öyle davranmakla adam olunmuyor, bunu izah et kocana. Uzaktan izah et, kaçacak mesafen olsun yalnız

bı su getırseydınız sız de .çok uzamıs bence

benim 2,5 yaşındaki oğlum bile yapabildiği ihtiyaçlarını karşılıyor. çatal eksikse alır gelir, bardağını getirir, sofrayı toplar.
inan , suyunu alamayan erkekten daha yüce gönüllüdür yavrum. kılıbıklık ne ya hu?? azıcık yardım etse insanlığı artardı halbuki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…