- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Ya dimi çok içrn kazanıyor sanki. Eşim sarhoş olduğunu biliyor ama yapıyorBenimkinin yerde süründüğünü biliyorumçok çirkşn bir durum önüne geçemiyorum bende bu durumda onu öyle görmekten başka çareniz yok söylesen ben sarhoş olmuyorum diyor ne gerek var o kadar içmeye halbuki ama arkadaş ortamında yarış içindeler sanki
Yani bir zarar vermeyince problem yokeşimde öyle hatta videosu var hep gittiğimiz bir mekan eşim benimle el ele giriyor çıkarken badigartları öpüyor 30 tane falan kapıda tek tek öpüyor.
İşin sonu felekten bir gece 1-2-3 serisine dönmesin deKızlar eşimin arkadaşının düğünü var. Bu akşam kına, yarın akşam erkek eğlencesi, pazar akşamı balo olacak. Durum şu eşim ve 10 kişilik arkadaş grubu yarın akşam çok fazla alkol alacaklar. Artık geleneksel gibi oldu birisi evleniyorsa erkek eğlencesi ve pazar gelin alması alkol alınarak oynanan saçma bir şeye dönüşüyor. Eşimse tam bir beyfendidir. Evlilik öncesi hayatında alkol alan eğlence mekanlarından çıkmayan birisiydi ki biz birlikte de çok gittik. (bunu şundan söylüyorum mesele alkol alması değil) fakat düğün konusu olunca bunlar alkolle yıkanıyorlar. Eşim çok kaçırırsa ki düğünde ne hikmetse öyle oluyor yerlerde yuvaklanıyor. Bense eşimi öyle görmek istemiyorum bu durumdan çok rahatsızım. Eşim dediğim gibi normalde çok beyfendi, klas bir erkekken alkolü çok kaçırdığında değişik bir şey oluyor. Bense cidden mutsuzum düğünün derdi içime şimdiden düştü onu öyle görmek istemiyorum. Eşime o akşam eve gelme desem ağır bir söz mü olur bu çünkü onu öyle görünce düşüyor sanki gözümde güçsüz, düşüncesiz birisi gibi geliyor. Şuan bunu söyleyip kırmakta istemiyorum ama bir anına bile tahammülüm yok. Size sormak istedim ya da bilmiyorum dertleşmek istedim belkide paylaşsam iyi gelecek.
Benim kayınpeder çok içtiğinde benim oğluma baba demeye başlamıştı (kendi babasının adı diye )bayağı gulmustuk aslında
Çevrede aklı selim birisi kaldıysa onlardan birisi getiriyor. Ya da ben bonus bir arkadaşımız var onu arıyorum geç olduysa o getiriyor
Yarar umarım bi araştırın bakalım zararı olmasın, çocukluktan kalma bi bilgi ama enisteyi sarhoş görmedim en azındanAaaa yarar mı ki denemekte fayda var iyi oldu bu :)
Çok beyfendi olunca yakışmıyor ya ona takıyorum belkide :Amaaan bırakın bir gün de eğlensin istediği gibi.Madem normalde tam bir beyefendi bir gün de siz tevazu gösterin.
Büyük ihtimalle onu etkiler bu daha önce stresten aklıma hiç gelmemişti. Bu sefer inşallah yapacağım.o an gözünüzde güçsüz görünüyordur belki. ya da özellikle o durum sizi çok rahstsız ettğinden tekrarlanması size kendinizi önemsiz hissettiriyordur. daha önce de bahsedildi belki de bir video bir yüzleşme eşinizi sizin bu güne kadar söylediğiniz herşeyden çok daha derinden sarsacaktır
İkimizde sarhoş olursak kızımız kendi kendine takılırValla sen de iç sarhoş ol
Ayık kafayla sarhoş insan hiç çekilmiyor
Ben de görmedim, Babam iyi içerdi, bir büyüğü tek başına devirirdi. Hiç böyle hallere düştüğünü görmedimsadece alkol olduguna eminmisiniz ? ben alkolik bir babanin kiziyim cokta icen gordum ama baaka seylwr kullanmadan hic biri yerlerde yuvarlanmiyodu yani
ahahahaha nasıl temiz bir kalbi varsa aman arabada yat demeyin sakın en azından güvende olur yanınızdaBunların hepsini ben düşünürken o diyor ki aradı belki yarın akşam arabaca yatarım eve gelmem ne dersin bence çok uygun diyor. Hissetmiş gibi :-:)
Sesli güldüm :) tövbe yaaistemsizce güldüm kusura bakmayın.
yerlerde yuvarlanıyor demişsiniz ya, gözümde canlandı.
alkole karşı değilim ama bir düğünde kendini bu kadar rezil edicek kadar değil. birde demişsiniz ya normalde çok beyefendi diye. kim olsa durumu garipser sanki...
bence konuşun ama üstüne fazla düşmeyin. kocaman adam kendisi karar versin ne yapacağına
Ay Allah korusun kocamı nereden toplarım bilmem felektenfnşr bir geceye dönerse:) şuanl eminimİşin sonu felekten bir gece 1-2-3 serisine dönmesin deŞaka bir yana bahsi geçen arkadaşların bu geleneklerinin evlendikten sonra da devam etmeyeceği ve bu bir gece ile sınırlı olduğundan da eminsiniz değil mi?
Sanırım kendisi gelmeyecek. Kendisi korkuyor kızımızda var arabada mı yatsam demeye başladı. :)baktın vazgeçmiyor sen de iç yapacak bişey yok.
şaka bi yana zor bir durum anlatsanız konuşsanız da yapacak bence siz geceyi başka yerde geçrin. ona eve gelme demek kötü olur çünkü.
Alkolü zor alıyor başka madde imkansız şuan amaa en iyisi tedbirli olmskBen de görmedim, Babam iyi içerdi, bir büyüğü tek başına devirirdi. Hiç böyle hallere düştüğünü görmedim
Demek ki alkole alışık değil bünyesi konu sahibinin eşinin ya da başka şeyler var bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?