Eşim yerlerde yatacak, yuvarlanacak.

Ya dimi çok içrn kazanıyor sanki. Eşim sarhoş olduğunu biliyor ama yapıyor

o an gözünüzde güçsüz görünüyordur belki. ya da özellikle o durum sizi çok rahstsız ettğinden tekrarlanması size kendinizi önemsiz hissettiriyordur. daha önce de bahsedildi belki de bir video bir yüzleşme eşinizi sizin bu güne kadar söylediğiniz herşeyden çok daha derinden sarsacaktır

İşin sonu felekten bir gece 1-2-3 serisine dönmesin de Şaka bir yana bahsi geçen arkadaşların bu geleneklerinin evlendikten sonra da devam etmeyeceği ve bu bir gece ile sınırlı olduğundan da eminsiniz değil mi?

baktın vazgeçmiyor sen de iç yapacak bişey yok.
şaka bi yana zor bir durum anlatsanız konuşsanız da yapacak bence siz geceyi başka yerde geçrin. ona eve gelme demek kötü olur çünkü.

Kameraya çekin başkalarının ona bakışını yakalayın. Bakan yoksa da bi seferlik rica edin acır baksın sizde kayda alın. Ayılınca izletin. Beyfendiliğinin nasıl bozulduğunu gösterin, soğudığunuzu küçük düştüğünüzü söyleyin. En azından bu son olur.

Büyük ihtimalle onu etkiler bu daha önce stresten aklıma hiç gelmemişti. Bu sefer inşallah yapacağım.

sadece alkol olduguna eminmisiniz ? ben alkolik bir babanin kiziyim cokta icen gordum ama baaka seylwr kullanmadan hic biri yerlerde yuvarlanmiyodu yani
Ben de görmedim, Babam iyi içerdi, bir büyüğü tek başına devirirdi. Hiç böyle hallere düştüğünü görmedim

Demek ki alkole alışık değil bünyesi konu sahibinin eşinin ya da başka şeyler var bilmiyorum.

Ben ilk kez 17 yaşımda bu manzara ile karşılaştım. Kırşehir’de bir yere gitmiştik düğünün sahipleri o kadar içmişlerdi ki damadın babası yerdeydi. Bakın gerçekten adam apartmanın merdivenlerinde yerde sürünüyordu. Gayet de bilinen sayılan bir aile imiş... Ne denir bilemiyorum. Bazı kültürlerde o gece gerçekten kendinden geçene kadar hunharca içiyorlar.

Bunların hepsini ben düşünürken o diyor ki aradı belki yarın akşam arabaca yatarım eve gelmem ne dersin bence çok uygun diyor. Hissetmiş gibi :-:)
ahahahaha nasıl temiz bir kalbi varsa aman arabada yat demeyin sakın en azından güvende olur yanınızda

Sesli güldüm :) tövbe yaa

İşin sonu felekten bir gece 1-2-3 serisine dönmesin de Şaka bir yana bahsi geçen arkadaşların bu geleneklerinin evlendikten sonra da devam etmeyeceği ve bu bir gece ile sınırlı olduğundan da eminsiniz değil mi?
Ay Allah korusun kocamı nereden toplarım bilmem felektenfnşr bir geceye dönerse:) şuanl eminim

baktın vazgeçmiyor sen de iç yapacak bişey yok.
şaka bi yana zor bir durum anlatsanız konuşsanız da yapacak bence siz geceyi başka yerde geçrin. ona eve gelme demek kötü olur çünkü.
Sanırım kendisi gelmeyecek. Kendisi korkuyor kızımızda var arabada mı yatsam demeye başladı. :)

Alkolü zor alıyor başka madde imkansız şuan amaa en iyisi tedbirli olmsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…