- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Çevrede aklı selim birisi kaldıysa onlardan birisi getiriyor. Ya da ben bonus bir arkadaşımız var onu arıyorum geç olduysa o getiriyorEve kim getiriyor onları içtikten sonra ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevrede aklı selim birisi kaldıysa onlardan birisi getiriyor. Ya da ben bonus bir arkadaşımız var onu arıyorum geç olduysa o getiriyorEve kim getiriyor onları içtikten sonra ?
Kesinlikle ona bende kızıyorum ki çok işlek bir caddede oturuyoruz tam kızım uyuyacak korna sesleri:-(Gelenek demisken...
Lutfen dugunlerinizde konvoy adi verilen gurultu ve trafik kirliligini yapmayin.
Evet evleniyorsun sunnet oluyor evladin mutlusun ancak biz senin kadar coskulu hissetmiyoruz kendimizi. Car car inletme ortaligi. Hatta cocuk tam uyurken yapilanlara iki kufur de salliyorum.
Bizim yasatilacak cok daha guzel geleneklerimiz var heyecanlilar![]()
Bazen oturup cidden gülüyoruz ama bazen geliyorlar bankada işte:)yaa nasıl eğlenmek istiyosa öyle eğlensin bırakın adam düğünden düğüne böyle bi çılgınlık yapsın yani nolcakki.. Bence çok sempatik gözüküyo![]()
Evdeyken dinliyor tamam aşkım karıcım bak bu sefer yürüyerek eve geleceğim tek parça geleceğim diyor ama öylr olmuyorEve gelme demek yerine yerlerde yuvarlanacak kadar fazla alkol almamasını isteseniz dinlemez mi?
valla bence hep gülün ve eve gelmesine izin verin arabada falan bişey olur Allah korusun.. Videoya da çekin izleyip izleyip gülersinizBazen oturup cidden gülüyoruz ama bazen geliyorlar bankada işte:)
Arabaya alkollü asla binmez. Kimseyle kavga etmez amaa bir kez etti neden ettiğini bilmiyoruz o da bilmiyor kavga ettiği kişide bilmiyorBana çok komik geldi ya. Sadece kendi kendine yuvarlanıyosa, araba kullanmıyolarsa, kimseye zararları yoksa idare edilebilir bence.
Kendi kendisine hissetmiş gibi arabada mı yatsam diyor ya tam şaşkınvalla bence hep gülün ve eve gelmesine izin verin arabada falan bişey olur Allah korusun.. Videoya da çekin izleyip izleyip gülersiniz![]()
Kendi kendisine hissetmiş gibi arabada mı yatsam diyor ya tam şaşkıngelirse tek çare o birde gömleğini kesin yırtacağım
![]()
Aaaayy çok fena yaaa :) eşimle evlendiğiizden beri konuşuyoruz bu konuyu hep haklısın bu sefer yok diyor yine oluyor. Yani ne zaman söz verse daha kötü dönüyor. Soğuyorum senden dedim ağlayacaktı ama bir yıl sonrs yine aynı olduBaşlığa istemsizce güldüm kehanet gibi. Yerlerde yatacaaaak, yuvarlanacaaak.
Bir yakınımın eşinin ailesinde de bu tarz bir gelenek vardı. Gelin arabasını durdurup önünde bir kasa içki bitirip öyle yol veriyorlardı.Kendisinin düğününde korkudan hareket edemedik. Adamin düğün günü damatlıkla dolapta uyurken resmi var
Acaba eşinize uzun uzadıya bu durumun sizi ne kadar etkilediğini anlatsaniz işe yaramaz mı?
Katlanması zor bir durum olsa gerek. Teyzem enışteme ıçkili düğünlere giderken sarhoş olmasın diye bir kaşık zeytinyağı içirirdi o geldi aklıma. Ama işe yarar mı bilemedimAaaayy çok fena yaaa :) eşimle evlendiğiizden beri konuşuyoruz bu konuyu hep haklısın bu sefer yok diyor yine oluyor. Yani ne zaman söz verse daha kötü dönüyor. Soğuyorum senden dedim ağlayacaktı ama bir yıl sonrs yine aynı oldu
Biz nerdeyse hiç alkol kullanmayız eşim de ben de.. Yılda belki bir bi düğünde bi konserde falan eşim alır ben de şoförlük yaparım.. Biraz çakır keyif falan olunca normalde eğlence mekanında bile kazık dikmişsin gibi dikilen adam 2 kadeh içince oynamaya falan başlıyo çok hoşuma gidiyo benimKendi kendisine hissetmiş gibi arabada mı yatsam diyor ya tam şaşkıngelirse tek çare o birde gömleğini kesin yırtacağım
![]()
Düğün dışında hiç bu halde görmedim onu. Normalde içmez yani artık ses etmeyeceğim ama bakalım nasıl gelecek eve:) gerçigpek gelecek gibi durmuyor ama bakalımeğer düğün dernek dışında bu bahsettiğin hale gelmiyorsa çok da sorun yapmamak lazım. elbette seni üzmesi kötü bir şey ama herkesin biraz rahatlayıp kafasını boşaltmaya ihtiyacı var. başka bir yerden çıkacağına bırak senin önünde yatıp yuvarlansın kuzum.
O kesin çözüm gibi sanki birde kızımızı uyandırırsa gör işiaslında video fikri çok iyi bir fikir. böylece ertesi sabah ayılınca gece sarhoşken yaptıklarıyla yüzleşebilir. sizi neden bu kadar rahatsız ettiğini anlayabilir.
Ay o arkadaş grupları yok mu insanı yoldan çıkarır eğer arkadaşlarını tanıyorsanız sizinkine mukayet olsunlar az icirsinler. Yoksa adam gaza gelir oooooo diyerek bir iki uc derken sise biterKızlar eşimin arkadaşının düğünü var. Bu akşam kına, yarın akşam erkek eğlencesi, pazar akşamı balo olacak. Durum şu eşim ve 10 kişilik arkadaş grubu yarın akşam çok fazla alkol alacaklar. Artık geleneksel gibi oldu birisi evleniyorsa erkek eğlencesi ve pazar gelin alması alkol alınarak oynanan saçma bir şeye dönüşüyor. Eşimse tam bir beyfendidir. Evlilik öncesi hayatında alkol alan eğlence mekanlarından çıkmayan birisiydi ki biz birlikte de çok gittik. (bunu şundan söylüyorum mesele alkol alması değil) fakat düğün konusu olunca bunlar alkolle yıkanıyorlar. Eşim çok kaçırırsa ki düğünde ne hikmetse öyle oluyor yerlerde yuvaklanıyor. Bense eşimi öyle görmek istemiyorum bu durumdan çok rahatsızım. Eşim dediğim gibi normalde çok beyfendi, klas bir erkekken alkolü çok kaçırdığında değişik bir şey oluyor. Bense cidden mutsuzum düğünün derdi içime şimdiden düştü onu öyle görmek istemiyorum. Eşime o akşam eve gelme desem ağır bir söz mü olur bu çünkü onu öyle görünce düşüyor sanki gözümde güçsüz, düşüncesiz birisi gibi geliyor. Şuan bunu söyleyip kırmakta istemiyorum ama bir anına bile tahammülüm yok. Size sormak istedim ya da bilmiyorum dertleşmek istedim belkide paylaşsam iyi gelecek.
Aaaa yarar mı ki denemekte fayda var iyi oldu bu :)Katlanması zor bir durum olsa gerek. Teyzem enışteme ıçkili düğünlere giderken sarhoş olmasın diye bir kaşık zeytinyağı içirirdi o geldi aklıma. Ama işe yarar mı bilemedim![]()
Yani bir zarar vermeyince problem yokBiz nerdeyse hiç alkol kullanmayız eşim de ben de.. Yılda belki bir bi düğünde bi konserde falan eşim alır ben de şoförlük yaparım.. Biraz çakır keyif falan olunca normalde eğlence mekanında bile kazık dikmişsin gibi dikilen adam 2 kadeh içince oynamaya falan başlıyo çok hoşuma gidiyo benim![]()
Evet sorun aslında o yani bana kıyamıyor izlenimi verip bir anda tam tersi gibi olması bana hiç zarar vermedi hiç bir kötü sözü olmadı ama yere yatıyor ya bşr şey oluyor o anzeytinyağı işe yarıyor. hem mideyi koruyor hem de alkolün emilimini yavaşlatıyor. sizin için bir çözüm olmaz tabi anladığım kadarıyla eşinizin içip içmemesinden ziyade sizi üzdüüğünü hiçe sayması sorun.