Eşim yetmedi sıra kızımda :(

Ladyydal

Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
205
172
18
Merhaba kızlar; bir önceki konumda eşimle olan sıkıntım vardı şimdlik o askıda ama sanırım benm problemim kızımla aramda olan bağ yada olmayan bağ kızım 7 aylık yani 8 e giriyo ve farkındalığı olan bi bebek anne sütü alıyodu şükürler olsunki doğduğundan beri çevremde olan herkesi tanıyo sanırım çünkü yabancılara uzak eşimin ailesiyle aynı apt olduğumuz için kv hergün bi bahaneyle kendini gösteriyo aslında ben hamileyken bir tas çorba vermeyip kızıyla bir olup ilk torun bizim değil diyen iki yüzlüler şimdi torun heveslisi oldu neyse zaten kendilerinden haz etmiyorum bide hergün görmek iki kat öldürüyo asıl mesele kızım onlrdan birini gördüğünde direk atlıyo ve bütün gün el bebek gül bebek bakıp gözümü ayırmadığım kızım onlar için deli oluyo peşlerinden gitmek için yaygara koparıyo ve herşeyin ötesinde bana ettiği eziyetin binde birini yapmıyo inanılmaz üzgünüm belki yaşayan biri vardır bu durumu biliyorum büyüdükçe dahada artıcak bu durum yani kızımı bıraksam 40 yıl aramaz gibi ki markete gittim bi defa denemek için döndüğümde yanıma bile gelmedi çok acıyo içim

Bence siz aşırı duygusal bakıyorsunuz yengemin çocuklarda öyleydi 1 yaşına kadar sonra annelerı kaçtı kucaktan inmiyorlar diye :) o sizin parçanız onun için siz meleksiniz sıkmayın canınızı çocuk yeni insanları keşfediyor doğaldır

Siz gerilmissiniz. Siz sevmiyorsunuz istiyorsunuz ki kizinizda sevmesin ama 8 aylik daha...

Bence siz stres altindasiniz ve gerilmissiniz. Biraz akisina birakin. Cocuk sizsizde duramaz merak etmeyin. Uzulmeyin. Biraz buyudumu akli kestimi sizin pesinizi birakmaz. Eziyet konusuna gelince butun cocuklar oyledir. Eziyetleri annelerine genelde ama baskalarina eziyet etmezler. Bizim yegenlerde oyle . Cunku nazi size geciyor.

Evet doğru sanırım ben sevmiyorum diye oda sevmesin istiyorum aslında sevmemek değil ama kırgınlığım aslında en büyüğü eşime ama eşim zaten benm kıymetimi bilmezken kızım yanımda olsun istiyorum bazen bebek olduğunu unutuyorum sanırım

Teşekkür ederim paylaşımınız için evet yeni insanları keşfettiği için sanırım çocuk görüncede tanımasada üstüne atlıcakmış gibi oluyo

yakinda baslar sizden baskasina gitmemeye
keske benimde kv dem olsa da çocuk da babaaane diye aglasa bende versem kafami dinlesem :))))

Merak etme biraz buyudugunde en buyuk ve belkide tek destegin o olacak.
Kocam zaten yanimda yok birde kizim olmazsa diye duygusallasmissniz.

Merak etme biraz buyudugunde en buyuk ve belkide tek destegin o olacak.
Kocam zaten yanimda yok birde kizim olmazsa diye duygusallasmissniz.
Kesinlikle dediğiniz gibi oldu kızımda onları benden üstte tutacak psikolojisi oldu zaten çalışan biriyim birazda işe ara vermem sıkıntı oldu benim için neyseki yeni dönemde başlıcam işe kızımıda kreşe vermeyi düşünüyorum böylelikle hep o hemde ben stres atarız

yakinda baslar sizden baskasina gitmemeye
keske benimde kv dem olsa da çocuk da babaaane diye aglasa bende versem kafami dinlesem :))))
İnşallah olsunda öyle olsun ama böyle kv istiyeceğinizi sanmıyorum ağız dolusu hakaret edip yalandan ayılıp bayılan boşverin nerde çokluk orda bkluk demişler kendinize göre yetiştiriyorsunuz evladınızı

Hersey gonlunuzce olsun. Merak etme. Herzaman kizin yaninda olacak.

Çocuklar sosyal ortamları severler. Çocuğunuza yeteri kadar değişik bir ortam hazırlamıyorsunuzdur. İnsanları görünce seviniyordur. Konu komşuya gidin. Onu gezdirin. Farklı misafirler kabul edin.

canım kız çocuğu annesini dinler ilerde sen merak etme. çocuk bu eğlenmeyi seviyor. evi süpürcem de ver bebeğini baksınlar. yemek yapcam de ver baksınlar. senin işin rahatlar niye bunları dert ediyorsun.

Bebekler negatifligi hisseder ve rahatsiz olurlar. Yani siz her daim gergin iseniz bebeginizi sevseniz dahi o ruh hali ona gecer. Benim sekiz aylik oglum sayet gergin bir gun geciriyorsam benimle degil babasiyla oynamak istiyor. Ben de eger sakinlesemeyecek kadar gerginsem ona yansitmamak icin uzak duruyorum. Babasinin ilgilenmesini istiyorum. Siz iyi olun ki bebeginiz de iyi olsun.

Canım canınız baya sıkılmış, aynı apt. Oturmaya karar verdiğinizde bu tür sorunlar olucağın ın bilincinde değilmiydin ,çocuğunuz sıcak kanlı demek herkese atıldığını göre ,hıç kimse sevmese onuda sorun edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…