Eşim yetmedi sıra kızımda :(

ikizlerinannesiii klişe olsun istemiyorum ama çok zor seninki bende bi tane sende 3 e gidiyo hayır ne kadar iki yüzlüler seninkileree günah iki çocuk bide karnında insan bi tas çorba yapar getirir ama nerdeeeeee yok alıştırdım kendimi ağlıcak ama bi yere kadar yetiştirmeme eşim dahil kimse karışamaz anne baba yanındada olsa bi yere kadar destekçin bak benim ailem ev verdi eşim huzurla oturacağımız yere gitmiyo bile yani imkanlar ve ilgi bile bi yere kadar iş kocada bitiyo canım malesef

Seni cok iyi anliyorum bende aynisini yasadim ama okadar abarti degil. Bosver bebek o sonucta babaannesi halasi. Ileri zamanlarda cocuk büyüyünce eger kv cok kötüyse cocuk da bunu farkeder. Sen kafani dinle ne güzel markete felan rahat rahat gidebiliyorsun bebeksiz sende kullan bu durumu biraz. Babaannesi baksin cocuga sende isini hal et alis verise git felan iste iyi yönlerini düsün.
O bebegin en cok sana ihtiyaci vaf o yüzddn kiskanma. Bende gicik oluyordum bazen. Sonra diyordum aman sevsinler tutsunlar evde zaten hep ben ilgileniyorum diye.

Bebegin emiyorsa sensiz duramaz icini ferah tut. Benim kizim 10 aylik babasina bile cok zor gidiyo. Sen stres yapma bunlari kendine ise baslayinca da cok iyi dusunmussun krese vermeyi. Bi tanidik kendi torununa bakiyo cocuk 3 yasinda uzak dan baktiginda cok iyi bakiyo babaanne dersin ama cocuga kufur etmeyi ogretmis cok iyi bisey gibi bide gulerek dinliyo. Boyle babaanneler gorunce insan kime guvenecegini sasiriyo.

Yook allahtan vicdanlı kocam var farkında herşeyin ztn annesinin ağzına baksaydı 2. Ayda geri gönderilmiştim bile trye çünkü beni geri gönderebilmek için çook uğraştı neler neler ne yalanlar dolanlar ilk beraber yaşıyorduk olaylar yüze vurmadan benim hiç bireyden haberim yokken kadın neler diyip yapiyomus eşime eşimde herkez den gizli gidip ev tutmuş eşyaları fln almış bi gün bi kavga bi kıyamet bu gitcek diye eşim elimden tutup çıkardı evden evimiz varmış haberim yokmuş :) evimize girerken ben seni ömürlük aldım kimsenin vebaline hakkına giremem annemi de tanıyorum senide tanıyorum biz mutlu olalım yeterki dedi vee mutluyuzda çok şükür ama dış etkenler yinede salliyolar huzurumuzu birbirimize giriyoruz bazen onların yüzünden sonra bin pişman oluyoruz ikimizde çünkü biliyoruz bizden kaynaklanmıyor. Şimdi birde çocuklar var ve benim kv çok iyi biliyo çocukları kullanmasını çocuklar üstünden bin türlü laf ve oyun oynamasını Nasıl böyle olabiliyorlar hayretle izliyorum onları. Allah sabır versin böyle kaynana sorunu yaşayan herkeze yinede şükretmek lazım beterin beteri var derler

ikizlerinannesiii helal olsun eşine ama inşallah rabbim 3 çocuğun hatrına eşinin bu güzel huyunu değiştirmesin hep sana böyle iyi olsun çünkü şu sitede gördümki erkeklerin % 90 ı anneci bu kötü bişey değil herkes anne babasını sever ama burdakilerin saplantılı durumlaru var ve benimki gibi aile apartmanındn durumu evi olsada çıkmayan saplantılı yüreksiz kocalar varki bunlar hiç çekilmiyo eşiniz binde bir örnek ama tabi hesapçı kv ler yüzünden eşler iyide olsa birbirinin kıymetini bilemiyo benim eşimde belki ayrı yerde otursaydık beni dinlemesede ailecide olsa beni kırmasaydı en azından kıymetimi bilseydi kv bana hakaret ettiğinde o yaşlı hasta falan diyip onun paçasını kurtarmaya çalışmasaydı sen gençsin sana bişey olmaz demeseydi belki ben ve eşimde örnek bi çift olurduk belki ben kızımda beni sevmiyomu düşüncesine kapılıp konu açmazdım

D daphne26 valla benimki emiyo ama kafası eserse geliyo yanıma stresten kesin çocuk benden uzak halbuki bütün gün onla oynuyorum ama enerjisini atamıyo demekki ya babaannede olsa annane de olsa evde sıkıntı çocuk durumu ev işi yemek derken haliyle çocuk ya komşu günlerinde yada tv karşısında evlilil programlarıyla büyüyo çocuk ve hiçbirşey veremiyolar çocuğa küfür öğretmek kız veya erkek hiç farketmiyo bizim türklerde yaygın sanki çok önemli birşey öğretmiş gibi kendilerine küfür ettirip 1 saat gülen çok insan gördüm araştırıcam yaz boyu canım işe başladığımdada vericem en azından kendi yaş grubuyla enerjisini atat paylaşmayı disiplini öğrenir yeni şeyler öğrenir ben faydasını gören çok tanıdık gördüm

Annesi her zaman yanına ve her ihtiyacını karşılıyor. Ama diğerleri gelip gidiyor ve sadece oyun oynuyor. Çocuk onlaela eğleniyor kısacası.

Ayrıca benden eşimden hiçbir şey yemeten, pusete oturmayan bebek kv.den yiyor ve onunlayken bebek arabadında oturuyor.

Onu seviyor da üzmüyor demek değil ki bu. Nazı bize geçiyor da ondan..

Siz bebeğinize güvenli, huzurlu, sevgi dolu ortamı sunmaya devam edin... Gerisi boş...

Rabbim sana sabır versin kardeşim okadar iyi anlıyorum ki seni ben şanslıyım çok şükür. İnşallah seninde zamanla düzelir eşinle olanlar. Benim eşimin beni ezdirmemesindeki etken abisinin eşi yani yengesiyle fln hep beraber yaşamışlar eşim derki yengem yukarı yatmaya çıktığında annem abimi öyle bir doldururduki abim sinirle yukarı çıkıp yengemle tartışırken annem aşağıdan gülüp oh olsun derdi halbuki evde olmayan yaşanmamış yengemin yapmadığı şeyleri anlatırdı sırf ara bozmak için der ben niye ona inanayım herşeye şahit oldum ben der herzaman. İnşallah senin esinde birşeylerin farkında olur zamanı gelince canım. İnsanın içten içe dert sahibi olmasını sağlıyo böyle huzursuzluklar ellerine ne geçiyo böyle yaptıkları zaman anlamıyorum bizde kaynana olcaz ilerde rabbim nasip ederse neden oğlumun eşine kara çalayım ara bozayım ne geçecek elime

Canim seni anliyorum bende ailemden uzakta eşimin ailesiyle ayni ilcede olmama ragmn 9 ay kac defa hastanelere tasindik nasilsin demeyen insanlar simdi torun torun diye ölüyorlar... tabi sevsinler ama sanki ortada bi adaletsizlik varmis hissi olusuyor.. birde şu yönden düşün ya kizinada deger vermeselerdi,, babanne hala sevgisi almadan varlikta yokluk cekecekti. bunu yasayan tek sen degilsin eminim bizim gibide coook insan vardir...

ikizlerinannesiii çok zor evet umarım düzelir düzelmesse tayin isterim şehir dışına giderim o kadar ilerlettim durumu yani tamamiyle kendileri bilir evet artık erkek annelerinin biraz vicdan sahibi olması lazım şükürki eşine rabbim evlenmeden doğru yolu göstermiş

F flzd3406 evet adaletsizlik var benim kv ve görümcem ikiyüzlüsü kendilerini gezdirmeye 5 dakka dinlenmeye geliyolar gelmişkende çocuk sevip gidiyolar benim hazmedemediğim şuanda anlamıyo tabiki bebeğim ama onlara gitmek istemesi

sizin psikolojinizde sıkıntı olabilir.
zira bahsettiğiniz 7 aylık bebek. hergün bişeyler keşfediyor. dışarı çıkmak istiyor. bunlar normal bişey. sabahtan akşama kadar onlarla kalsa siz almaya gitseniz aynı şeyi size de yapar.
siz kendinizi toparlayın bence.

Kiziniz büyüyünce negatif elektirik alirsa o da cok yaklasmaz. ama tabi birakin onu sevsinler. Onun kan bagi var onlarla. Ben de cok cektim hamilelikte hele hc yardim etmediler ama simdi kizim yine de sevsin onlari diyorum. Benim hic umurumda degiller ama kizimin akrabalari. Ama suna emin olun kaynanami hic sevmiyor kizim. Öptürmüyor. Hic yanina gitmiyor. Ben hic birsey demedim. Ama cocuk da olsa emek vereni biliyor, kim yaninda olursa ona kosuyor. Kaynanam bebeklikten beri anca kucagina alip bes dakika sevdi hic yardim etmedi su an sanki kizim bunu biliyor da hic istemiyor.
Ama sizinki cok kücük anlayacak yasta degil. Benim kizim 2 yasinda. Sevip sevmedigini ck belli ediyor. Bir tek ona gitmiyor düsünün. Ben daha hicbirsey demis degilim, hatta git saril öp derim öpmez.
Bence bu isleri cocugunuza birakin. Kimi severse sevsin. Siz sadece onun mutlu olmasina odaklanin.

8 aylık bebek!!! elbette onunla oynayanlara gidecek.
kv nizden tepki gören sizsiniz!!! cocugunuz degil ki ??? lütfen bunu ayırın. siz sevmiyorsunuz diye cocukda mı sevmeyecek babannesini ??? bunu bebegine daha karnındayken empoze etseydin "sevme sevme onları sevme" diye ??
cocugunuz da kv nizden tepki görsün bir kızsın aglatsın bak yanına gitmek ister mi ??? lütfen lütfen..
bebek bu ya elbet gidecek. bebegi hoş tutarsam oynarsam benim bile arkamdan da aglar.
ve kabul etsenizde etmeseniz de kan ceker diye birşey vardır. sacma bir cümledir ama gerceklik payı oldugunu düşünüyorum. his olarak tabi.

Evet o apt yaşadığım için gerginim konuyu açtım en azından bana ayna oluyor sert cümlelerde olsa iyi geliyor nispet haklı oldu tebessüm oldu yüzümde teşekkürler
bence senin psikon iyi degil. kv ne ve bebeginin arasında ki ilikiyi kıskanmadan önce bir doktora görünsen iyi olur.
ve eskiden söylenen sözlere takılma. unut. gecti gitti.
hiç anane babanne feci gaddar degilse torununu istemese bile yüzünü görünce onu cok sever. filzmlere dizilerie yıllarca konu olmuş bir duygudur histir bu ? hiç mi anlamadım...

Üzgünüm bende aynı apt.dayim oğlum 2 yaşında kvme de anne diyo nereye gitse onla gitmek istiyor hep bir aradayız siz de öyle .taşınınca nasıl olacak bakalım bence aynı yerdeyiz diye bizim bu sorunumuz

ağır bir şey yazıp sizi üzmek istemiyorum ama bana öyle geliyor ki çocuğunuz biraz büyüyünce eşinizin ailesini kötüleyip çocuğu onlardan soğutacakmışsınız gibi.

çok çok yanlış yaparsınız.

sağ olsun benim annem öyle yaptı şu an babamın akrabalarından nefret eden çocukları var. sonra babaanneyi, amcayı arayıp sormayınca evlerine gitmek istemeyince biz suçlu olduk.

sorun sizinle eşiniz arasında kalsın, sizinle kayınvalide arasında kalsın. lütfen çocuğa yansıtmayın.

Bende ayrilcam başka yere taşincam hakkımızda hayırlısı olsun.sizi çok iyi anladım bizim amacımız baba tarafindan koparmak asla değil biraz mesafe biraz daha rahat hareket etmek hesap vermeden bir yerlere gitmek çocuğuna istediğini giydirip istediğini yedirmek vs aynı yerde bunlar olmuyo maalesef.siz de bende taşınınca yine konusuruz inşallah yeni hayatımız nasıl diye

Bende ayrilcam başka yere taşincam hakkımızda hayırlısı olsun.sizi çok iyi anladım bizim amacımız baba tarafindan koparmak asla değil biraz mesafe biraz daha rahat hareket etmek hesap vermeden bir yerlere gitmek çocuğuna istediğini giydirip istediğini yedirmek vs aynı yerde bunlar olmuyo maalesef.siz de bende taşınınca yine konusuruz inşallah yeni hayatımız nasıl diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…