Eşim yetmedi sıra kızımda :(

curiouss çikolataya ben bile hayır demem ama ben bi kaç saat bırakmam çünkü onlar asla kabul etmezler bakmayı bunu en başta söylediler geliyolar 30 dk oynuyolar en fazla çaylarını çorbalarını içip gidiyolar çocuk hasta olsun kapı açmazlar evde iş yaparken yardıma ihtiyacım olsun gelmezler çocuk az yaramazlık yapsın üstüme atarlar yani tamamiyle egolarını tatmin ediyolar

@rib teşekkür ederim desteğin ve örneğin için

nefesalnefesver teşekkür ederim önerilerin için canım ama bi arkadaşa daha yazmıştım benim kv baştan söyledi çocuğa bakmam hasta olduğunda bile nasıl oldu diye bakmıyolar anca bi bardak çay içip dinlenip 5 dakkada sevip gidiyolar ego meselesi kısacası

yabancı yüzler ilgisni çekiyor demek ki bebişin takılmayın. benm yiğenim de herkesin kucağına gidiyor sıpa. büyük yiğen alışana kadr gelmezdi kucağa küçük şimdi gördü mü atlıyor herkese :)

yazarhanim35 evet bugünde farkettimki kızım yabancı insanları seviyo hastane dr hemşire sağlık ocağı hariç

Kafana takma hele bi gelsin 2yasina gör bak sen ayriliyomu senden benim oğlum bana aşık dedesini çok. Seviyor ama.gittigimzde asla kalmaz orda ben nereye o.oraya ama.daha küçükken öyle değildi değişiyor merak etme

Kafana takma hele bi gelsin 2yasina gör bak sen ayriliyomu senden benim oğlum bana aşık dedesini çok. Seviyor ama.gittigimzde asla kalmaz orda ben nereye o.oraya ama.daha küçükken öyle değildi değişiyor merak etme
Nazar etme noluur çok teşekkürler rahatlattım beni allah tüm yavrulara sağlık sıhhat versin

Ah arkadaşım aynı aynı o surat asmalri yok mu haber vermesen asar haberli gidersin yine asar.Güya karışmıyor gibi durur ama icten içe dolar bi bakmışsın olur olmaz yere sana patliyo Allah bizi kurtarsın amin.özelden yazisiriz gelişmeleri sevindim seni tanidigima :)

U uniuniunicorn ne de doğru tüm ysşananlar canım yeni üyeyim sana şimdi özelden msj atmayı denicem bakalım olcakmı bende çok memnun oldum tanıdığıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…