bana göre bebek anneyi asıl ihtiyacını karşılayan biri olarak görür ama çevredikiler, oyun arkadaşı olarak
karşı taraf oyun falanda oynuyorsa arar onu normal bu
mesela siz onu birkaç saat üst üste bıraksanız onlardan sıkılır, çünkü siz gibi bakamazlar ama tabi çikolota falan verirlerse noa birşey diyemem
@rib teşekkür ederim desteğin ve örneğin içinabimin ogluda 7 aylıkken daha yeni gördüjü birine atlıyodu guluvukler kucak acmalar .bebekler tam ayını bilmiyorum ama sonradan anneye baglanıyor onu daha iyi idrak ediyor.ayrıca akrabaları sevsin cocugunuz bunu sorun etmeniz yanlız sizi yorar
@Hepdiyetde teşekkür ederim desteğin için dikkat edicem sevgimi eksik etmemeyeMerak etmeyin hic birsey olmaz goreceksiniz en cok sizi sevecek. Siz sevginizi eksik etmeyin yeter. O daha minnacik .
bak canım ben oğlum 3,5 aylık olduğundan beri çalışıyorum. babaannesi bakıyor. kolaylık olsun diye biz de aynı apartmana taşındık ve 4 aydır da aynı apartmanda yaşıyoruz.
benim oğlum babaannesini de anneannesini de gördüğünde bana kesinlikle gelmiyor. tamam benim kv ile sorunum yok ama olsa bile bunu kafaya takmam çünkü en basiti gece uyumak için dönüp dolaşıp anne diye bana geliyor.
hiçbir bebek annesini kimselere değişmez. çok çakal olduklarından insanları nasıl kullanıyorlarsa ona göre davranıyorlar. ama senden hiçbir zaman vazgeçmez.
bu fırsatı değerlendir arada bırak babaannesine sen de çık dolaş arkadaşlarınla az kafanı dağıt.
yabancı yüzler ilgisni çekiyor demek ki bebişin takılmayın. benm yiğenim de herkesin kucağına gidiyor sıpa. büyük yiğen alışana kadr gelmezdi kucağa küçük şimdi gördü mü atlıyor herkese :)
Kafana takma hele bi gelsin 2yasina gör bak sen ayriliyomu senden benim oğlum bana aşık dedesini çok. Seviyor ama.gittigimzde asla kalmaz orda ben nereye o.oraya ama.daha küçükken öyle değildi değişiyor merak etmeMerhaba kızlar; bir önceki konumda eşimle olan sıkıntım vardı şimdlik o askıda ama sanırım benm problemim kızımla aramda olan bağ yada olmayan bağ kızım 7 aylık yani 8 e giriyo ve farkındalığı olan bi bebek anne sütü alıyodu şükürler olsunki doğduğundan beri çevremde olan herkesi tanıyo sanırım çünkü yabancılara uzak eşimin ailesiyle aynı apt olduğumuz için kv hergün bi bahaneyle kendini gösteriyo aslında ben hamileyken bir tas çorba vermeyip kızıyla bir olup ilk torun bizim değil diyen iki yüzlüler şimdi torun heveslisi oldu neyse zaten kendilerinden haz etmiyorum bide hergün görmek iki kat öldürüyo asıl mesele kızım onlrdan birini gördüğünde direk atlıyo ve bütün gün el bebek gül bebek bakıp gözümü ayırmadığım kızım onlar için deli oluyo peşlerinden gitmek için yaygara koparıyo ve herşeyin ötesinde bana ettiği eziyetin binde birini yapmıyo inanılmaz üzgünüm belki yaşayan biri vardır bu durumu biliyorum büyüdükçe dahada artıcak bu durum yani kızımı bıraksam 40 yıl aramaz gibi ki markete gittim bi defa denemek için döndüğümde yanıma bile gelmedi çok acıyo içim
Kafana takma hele bi gelsin 2yasina gör bak sen ayriliyomu senden benim oğlum bana aşık dedesini çok. Seviyor ama.gittigimzde asla kalmaz orda ben nereye o.oraya ama.daha küçükken öyle değildi değişiyor merak etme
insanlara karşı soğuk olacağına bence bu iyi birşey ancak kucağına vereceğiniz insanları lütfen dikkatli davranarak verin. malum ülkemizde pedofili doluyazarhanim35 evet bugünde farkettimki kızım yabancı insanları seviyo hastane dr hemşire sağlık ocağı hariç
U uniuniunicorn canım aynen duygularıma tercümansın tek isteğim yazdıkların birde her evden çıkışımda veya girişimde 5 karış suratlı insanlar görmemek inşallah mübarek ramazan ayına giriyoruz rabbim dileyen isteyen herkesin gönlüne göre olanı versin tabiki konuşalım istersen özelden mail de atabilirim hiç sıkıntı değil
U uniuniunicorn ne de doğru tüm ysşananlar canım yeni üyeyim sana şimdi özelden msj atmayı denicem bakalım olcakmı bende çok memnun oldum tanıdığımaAh arkadaşım aynı aynı o surat asmalri yok mu haber vermesen asar haberli gidersin yine asar.Güya karışmıyor gibi durur ama icten içe dolar bi bakmışsın olur olmaz yere sana patliyo Allah bizi kurtarsın amin.özelden yazisiriz gelişmeleri sevindim seni tanidigima :)
insanlara karşı soğuk olacağına bence bu iyi birşey ancak kucağına vereceğiniz insanları lütfen dikkatli davranarak verin. malum ülkemizde pedofili dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?