sizin psikolojinizde sıkıntı olabilir.
zira bahsettiğiniz 7 aylık bebek. hergün bişeyler keşfediyor. dışarı çıkmak istiyor. bunlar normal bişey. sabahtan akşama kadar onlarla kalsa siz almaya gitseniz aynı şeyi size de yapar.
siz kendinizi toparlayın bence.
Kiziniz büyüyünce negatif elektirik alirsa o da cok yaklasmaz. ama tabi birakin onu sevsinler. Onun kan bagi var onlarla. Ben de cok cektim hamilelikte hele hc yardim etmediler ama simdi kizim yine de sevsin onlari diyorum. Benim hic umurumda degiller ama kizimin akrabalari. Ama suna emin olun kaynanami hic sevmiyor kizim. Öptürmüyor. Hic yanina gitmiyor. Ben hic birsey demedim. Ama cocuk da olsa emek vereni biliyor, kim yaninda olursa ona kosuyor. Kaynanam bebeklikten beri anca kucagina alip bes dakika sevdi hic yardim etmedi su an sanki kizim bunu biliyor da hic istemiyor.
Ama sizinki cok kücük anlayacak yasta degil. Benim kizim 2 yasinda. Sevip sevmedigini ck belli ediyor. Bir tek ona gitmiyor düsünün. Ben daha hicbirsey demis degilim, hatta git saril öp derim öpmez.
Bence bu isleri cocugunuza birakin. Kimi severse sevsin. Siz sadece onun mutlu olmasina odaklanin.
bence senin psikon iyi degil. kv ne ve bebeginin arasında ki ilikiyi kıskanmadan önce bir doktora görünsen iyi olur.
ve eskiden söylenen sözlere takılma. unut. gecti gitti.
hiç anane babanne feci gaddar degilse torununu istemese bile yüzünü görünce onu cok sever. filzmlere dizilerie yıllarca konu olmuş bir duygudur histir bu ? hiç mi anlamadım...
Merhaba kızlar; bir önceki konumda eşimle olan sıkıntım vardı şimdlik o askıda ama sanırım benm problemim kızımla aramda olan bağ yada olmayan bağ kızım 7 aylık yani 8 e giriyo ve farkındalığı olan bi bebek anne sütü alıyodu şükürler olsunki doğduğundan beri çevremde olan herkesi tanıyo sanırım çünkü yabancılara uzak eşimin ailesiyle aynı apt olduğumuz için kv hergün bi bahaneyle kendini gösteriyo aslında ben hamileyken bir tas çorba vermeyip kızıyla bir olup ilk torun bizim değil diyen iki yüzlüler şimdi torun heveslisi oldu neyse zaten kendilerinden haz etmiyorum bide hergün görmek iki kat öldürüyo asıl mesele kızım onlrdan birini gördüğünde direk atlıyo ve bütün gün el bebek gül bebek bakıp gözümü ayırmadığım kızım onlar için deli oluyo peşlerinden gitmek için yaygara koparıyo ve herşeyin ötesinde bana ettiği eziyetin binde birini yapmıyo inanılmaz üzgünüm belki yaşayan biri vardır bu durumu biliyorum büyüdükçe dahada artıcak bu durum yani kızımı bıraksam 40 yıl aramaz gibi ki markete gittim bi defa denemek için döndüğümde yanıma bile gelmedi çok acıyo içim
abimin ogluda 7 aylıkken daha yeni gördüjü birine atlıyodu guluvukler kucak acmalar .bebekler tam ayını bilmiyorum ama sonradan anneye baglanıyor onu daha iyi idrak ediyor.ayrıca akrabaları sevsin cocugunuz bunu sorun etmeniz yanlız sizi yorarMerhaba kızlar; bir önceki konumda eşimle olan sıkıntım vardı şimdlik o askıda ama sanırım benm problemim kızımla aramda olan bağ yada olmayan bağ kızım 7 aylık yani 8 e giriyo ve farkındalığı olan bi bebek anne sütü alıyodu şükürler olsunki doğduğundan beri çevremde olan herkesi tanıyo sanırım çünkü yabancılara uzak eşimin ailesiyle aynı apt olduğumuz için kv hergün bi bahaneyle kendini gösteriyo aslında ben hamileyken bir tas çorba vermeyip kızıyla bir olup ilk torun bizim değil diyen iki yüzlüler şimdi torun heveslisi oldu neyse zaten kendilerinden haz etmiyorum bide hergün görmek iki kat öldürüyo asıl mesele kızım onlrdan birini gördüğünde direk atlıyo ve bütün gün el bebek gül bebek bakıp gözümü ayırmadığım kızım onlar için deli oluyo peşlerinden gitmek için yaygara koparıyo ve herşeyin ötesinde bana ettiği eziyetin binde birini yapmıyo inanılmaz üzgünüm belki yaşayan biri vardır bu durumu biliyorum büyüdükçe dahada artıcak bu durum yani kızımı bıraksam 40 yıl aramaz gibi ki markete gittim bi defa denemek için döndüğümde yanıma bile gelmedi çok acıyo içim
U uniuniunicorn tabikide yaşayan bilir ve anlar dediğin gibi sıkıntı aynı yerde olmak belki uzak olunsa gayette tatlı olunurdu dicemde bence problem kv lerde ve eşlerdeÜzgünüm bende aynı apt.dayim oğlum 2 yaşında kvme de anne diyo nereye gitse onla gitmek istiyor hep bir aradayız siz de öyle .taşınınca nasıl olacak bakalım bence aynı yerdeyiz diye bizim bu sorunumuz
ağır bir şey yazıp sizi üzmek istemiyorum ama bana öyle geliyor ki çocuğunuz biraz büyüyünce eşinizin ailesini kötüleyip çocuğu onlardan soğutacakmışsınız gibi.
çok çok yanlış yaparsınız.
sağ olsun benim annem öyle yaptı şu an babamın akrabalarından nefret eden çocukları var. sonra babaanneyi, amcayı arayıp sormayınca evlerine gitmek istemeyince biz suçlu olduk.
sorun sizinle eşiniz arasında kalsın, sizinle kayınvalide arasında kalsın. lütfen çocuğa yansıtmayın.
ağır bir şey yazıp sizi üzmek istemiyorum ama bana öyle geliyor ki çocuğunuz biraz büyüyünce eşinizin ailesini kötüleyip çocuğu onlardan soğutacakmışsınız gibi.
çok çok yanlış yaparsınız.
sağ olsun benim annem öyle yaptı şu an babamın akrabalarından nefret eden çocukları var. sonra babaanneyi, amcayı arayıp sormayınca evlerine gitmek istemeyince biz suçlu olduk.
sorun sizinle eşiniz arasında kalsın, sizinle kayınvalide arasında kalsın. lütfen çocuğa yansıtmayın.
Şimdide yanlış düşünebilirsiniz hakkımda ama çok zulüm gördüm niye boşanmadınız derseniz benim annem hasta hep üzülmesin aman canı sıkılmasın dedim azımı açıp tek kelime anlatmadım ama gördümki o meğerse benim gözlerimden herşeyi anlıyomuş işte o zaman kararımı verdim beni mutsuz eden insanların yanında durmıyacağımpeteklibal canım ben oğluna bile azımı açmadım ki kızıma asla yapmam kadın anne dışında herşeyi öğretti hadi hepsini geçtim bebeğim evde ıyurken oğluyla alakalı bana yardım etmedi dedim diye 2 saat hakaret etti çocuğum çığlık atarak uyandı nefretse nefretim büyük ama ben öteki dünyada hesaplaşıcam aileme söz verdim her ne olursa olsun büyüklerime saygısızlık yapmıcam diye bu yüzdem evladımı nefretle yetiştirmem o ilerde onun şahsına herhangi biri yanlış yaparsa tavrını alır bnm üzüldüğüm şey sanki çocuğumun beni sevmediği hissine kapılmam ki sanırım evde olduğum için böyle oldum ve sürekli o insanları gördüğüm için ayrıca içimde kalan bişeyi daha paylaşmak istiyorum ben sezeryan doğum yaptım Doğuma daha girmeden bana dediki sezeryan doğum yapan gelinler gördüm 2. Gün kalktı bana güvenme dedi gerçektende gelip 1 tas su vermedi bende o son nefesini verirken 1 tas su vermicem
U uniuniunicorn canım aynen duygularıma tercümansın tek isteğim yazdıkların birde her evden çıkışımda veya girişimde 5 karış suratlı insanlar görmemek inşallah mübarek ramazan ayına giriyoruz rabbim dileyen isteyen herkesin gönlüne göre olanı versin tabiki konuşalım istersen özelden mail de atabilirim hiç sıkıntı değil
Bende ayrilcam başka yere taşincam hakkımızda hayırlısı olsun.sizi çok iyi anladım bizim amacımız baba tarafindan koparmak asla değil biraz mesafe biraz daha rahat hareket etmek hesap vermeden bir yerlere gitmek çocuğuna istediğini giydirip istediğini yedirmek vs aynı yerde bunlar olmuyo maalesef.siz de bende taşınınca yine konusuruz inşallah yeni hayatımız nasıl diye
benm kızımda o aylarda kırk kat yabancıyı bile isterdi yeterki değişik bir insan olsun. kapıda ağlardı çatlardı kimse gitmes,n diye.. severse de sevsin cnm siz sevmiyorsunuz ddiye o bebek ne anlasın bunu.
Siz onlari sevmeyebilirsiniz ama kiziniz onlarin torunu.
Kan cekiyordur emin olun.
Sizle aralari ne kadar kotu olursa olsun birakin torunlarini sevsinler.
Kiziniz da onlari sevsin, sevgiden zarar gelmez emin olun.
Azicik sevgiye muhtac buyuyen bebekler var, kiziniz sansli bakin bu konuda.
Aile buyukleri iyidir, stres yapmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?