Eşim yetmedi sıra kızımda :(

benm kızımda o aylarda kırk kat yabancıyı bile isterdi yeterki değişik bir insan olsun. kapıda ağlardı çatlardı kimse gitmes,n diye.. severse de sevsin cnm siz sevmiyorsunuz ddiye o bebek ne anlasın bunu.

Siz onlari sevmeyebilirsiniz ama kiziniz onlarin torunu.
Kan cekiyordur emin olun.
Sizle aralari ne kadar kotu olursa olsun birakin torunlarini sevsinler.
Kiziniz da onlari sevsin, sevgiden zarar gelmez emin olun.
Azicik sevgiye muhtac buyuyen bebekler var, kiziniz sansli bakin bu konuda.
Aile buyukleri iyidir, stres yapmayin.

bana göre bebek anneyi asıl ihtiyacını karşılayan biri olarak görür ama çevredikiler, oyun arkadaşı olarak
karşı taraf oyun falanda oynuyorsa arar onu normal bu

mesela siz onu birkaç saat üst üste bıraksanız onlardan sıkılır, çünkü siz gibi bakamazlar ama tabi çikolota falan verirlerse noa birşey diyemem

sonundaoldu doğum sonrası sıkıntılarım olmuş olabilir ama bunu çocuğuma yansıtmıyorum birde bugün mesela markette gördüğüm bi bayanda aynı şeyi söyledi onun oğluda sürekli başkalarına gitmek istiyormuş zamanla toparlanıcam yorumunuz için teşekkür ederim

tatlialirim yorumun için teşekkürler tabikide kızımın kararı bende düşman değilim sadece çok kırgınım ama tabikde görüşsün akrabalarıyla asla karışmam ben beni istemiyomuş gbi geldi o yüzden paylaşmak istedim

champagneshimmer teşekkürler

bak canım ben oğlum 3,5 aylık olduğundan beri çalışıyorum. babaannesi bakıyor. kolaylık olsun diye biz de aynı apartmana taşındık ve 4 aydır da aynı apartmanda yaşıyoruz.
benim oğlum babaannesini de anneannesini de gördüğünde bana kesinlikle gelmiyor. tamam benim kv ile sorunum yok ama olsa bile bunu kafaya takmam çünkü en basiti gece uyumak için dönüp dolaşıp anne diye bana geliyor.
hiçbir bebek annesini kimselere değişmez. çok çakal olduklarından insanları nasıl kullanıyorlarsa ona göre davranıyorlar. ama senden hiçbir zaman vazgeçmez.
bu fırsatı değerlendir arada bırak babaannesine sen de çık dolaş arkadaşlarınla az kafanı dağıt.

abimin ogluda 7 aylıkken daha yeni gördüjü birine atlıyodu guluvukler kucak acmalar .bebekler tam ayını bilmiyorum ama sonradan anneye baglanıyor onu daha iyi idrak ediyor.ayrıca akrabaları sevsin cocugunuz bunu sorun etmeniz yanlız sizi yorar

Merak etmeyin hic birsey olmaz goreceksiniz en cok sizi sevecek. Siz sevginizi eksik etmeyin yeter. O daha minnacik .

Büyüyünce böyle olmaz ki siz annesiniz. Şu an o küçücük bir bebek, farkında bile değil olanların :)

Sizin içinizi rahatlatacak birsey diyeyim ben oğlumu alıp memleketime gidiyorum 2ay kadar kalıyorum yazın.geri geldiğimde (ayni apt.)iki gün kv me eş tarafına gitmiyodu oğlum yabancı biliyordu her gün görmesine rağmen yani bir aradasınız diye öyle davranıyor emin olun çocuk o hatta bebek nerden bilsin.su an iki yaşı da kv me anne diyo aslında biliyo annesi benim ama herkes anne dediği için o da anne diyo bazen annemmmm diyo çok mutlu oluyorum :))

Üzgünüm bende aynı apt.dayim oğlum 2 yaşında kvme de anne diyo nereye gitse onla gitmek istiyor hep bir aradayız siz de öyle .taşınınca nasıl olacak bakalım bence aynı yerdeyiz diye bizim bu sorunumuz
U uniuniunicorn tabikide yaşayan bilir ve anlar dediğin gibi sıkıntı aynı yerde olmak belki uzak olunsa gayette tatlı olunurdu dicemde bence problem kv lerde ve eşlerde

peteklibal canım ben oğluna bile azımı açmadım ki kızıma asla yapmam kadın anne dışında herşeyi öğretti hadi hepsini geçtim bebeğim evde ıyurken oğluyla alakalı bana yardım etmedi dedim diye 2 saat hakaret etti çocuğum çığlık atarak uyandı nefretse nefretim büyük ama ben öteki dünyada hesaplaşıcam aileme söz verdim her ne olursa olsun büyüklerime saygısızlık yapmıcam diye bu yüzdem evladımı nefretle yetiştirmem o ilerde onun şahsına herhangi biri yanlış yaparsa tavrını alır bnm üzüldüğüm şey sanki çocuğumun beni sevmediği hissine kapılmam ki sanırım evde olduğum için böyle oldum ve sürekli o insanları gördüğüm için ayrıca içimde kalan bişeyi daha paylaşmak istiyorum ben sezeryan doğum yaptım Doğuma daha girmeden bana dediki sezeryan doğum yapan gelinler gördüm 2. Gün kalktı bana güvenme dedi gerçektende gelip 1 tas su vermedi bende o son nefesini verirken 1 tas su vermicem

Şimdide yanlış düşünebilirsiniz hakkımda ama çok zulüm gördüm niye boşanmadınız derseniz benim annem hasta hep üzülmesin aman canı sıkılmasın dedim azımı açıp tek kelime anlatmadım ama gördümki o meğerse benim gözlerimden herşeyi anlıyomuş işte o zaman kararımı verdim beni mutsuz eden insanların yanında durmıyacağım

U uniuniunicorn canım aynen duygularıma tercümansın tek isteğim yazdıkların birde her evden çıkışımda veya girişimde 5 karış suratlı insanlar görmemek inşallah mübarek ramazan ayına giriyoruz rabbim dileyen isteyen herkesin gönlüne göre olanı versin tabiki konuşalım istersen özelden mail de atabilirim hiç sıkıntı değil

Esra teşekkür ederim yorumun için tekrar söylim sevmesin demiyorum zannediyodumki beni sevmiyo kızım yani evde olduğum için böyle bunalım düşünür oldum ama sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oldular paylaşımlarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…